הו אלופים שלי

linoy7

New member
**../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo13.gifלדרור נובלמן:]

כל הטלנובלות שעשית היו פשוטט ענקיות!! שיחקת אותה ובענק!! אני ממשש מקווה שתחזור מהחופשה שלך..תבין שאת האלופה 2 אתההה!?חייבב לכתוב!! כיי יש לך את זהה אתה תותח!! וגם שמיטלל לא תעזובב כי אני חולה עלייה!!:]] אם אנחנו אלופים מה אתה? אתה מדהים עם יכולת כתיבה מעולה!! ואני לא סתם בנאדם שמחמיא חחח אני צוחקת!! בקיצור שיהיה לך שנה טובה ומתוקה :]] כל טוב:]] רעות;]!

דרורוש../images/Emo24.gif

כנס לקומונה
חח טיסה נעימה
לך בשם השם!!!! נקווה שתחזור עד המפגש בסוכות!!!!11

נטושקע

New member
ילד רע ימטומטמם!!

איך הוא משחק אותה פה הוא אומר שאנחנו יותצר טובים ובשיר שלנו ההפך • אחרי צפייה של בערך 30 פרקי "האלופה"ו ילד רע 15 ו 17:16 | 25/09/06 אין ספק ש"השיר שלנו" לוקחת בגדול! במיוחד העונה ה3! ולמה לא המשכתי לצפות באלופה? היה פשוט משעמם. אאהה מה שי לך להגיד על זהה?!! מה אתה משחק אותה ושרמשתי שהיר שלנו מעמםם רשמםם לי פחח ופה אתה רושם שזה נכון ידבעע אחדדד

נטושקע

New member
אהה ונה ילד רע עוד משהו שרשמת על

כך השאלופה לא טובה אז מה אתה עושה פה עםפ השיר שלנו יותר יפה?? והאלופה משמעם ובגלל זה אתה לא רואה את זה זה אתגר בשבילך לא??! הכי קטע שרוב התגובות בכתבה שלו ילד רע 15 ו 17:25 | 25/09/06 הכי קטע שרוב התגובות בכתבה שלו ילד רע 15 ו 17:25 | 25/09/06 תומכי "האלופה", לא ראו בכלל "השיר שלנו", אולי פרק אחד - וגם בקושי... ועפ"י זה שופטים? ובתור מי שניסה לראות האלופה [וזה באמת אתגר] זה משעמם בטירוף. יש שחקנים טובים, אבל כל השאר גרועים! (להתחיל למנות? עדי הימלבלוי, אלי דנקר - שהוא שחקן מעולה אבל לא מתאים לתפקיד בטלנובלה הזו, שי קדימי - שהדמות שלו ממש מיותרת, לירז צ'רכי - שחקנית טובה אבל בטלנובלה היא נראית ממוצעת מאוד [ומטה] - והיא פשוט מי שהחזיקה את כל העלילה, וזה חבל... הופעות בזיוניות ולא קשורות של נובלמן וטלי שרון ועוד... מי שבאמת הייתה איכותית היא עירית קפלן פשוט מעולה!!)

דרור באמת יפה מצידך אך מה מונע,,,,,

משחקני הסידרה לבוא ולהתחלק עמנו פה? למה שלא ירדו אל העם? כפי שעשתה מיכל גבריאלוב(סיגי) באתר ווינט ועוד שאלה לי מה קורה עם לירז צ'רכי? מדוע לא תשחק בעונה הבאה האם יש סיבה מיוחדת או תחליף? אודה לתשובות

כי זה לא האתר הרשמי...

מביאים את השחקנים לאתר הרשמי. כמו שהיה בטב"ע. בהאלופה זה בYNET.

eris1515

New member
דרור../images/Emo124.gif

קודם כל תהנהה מחר
דבר שני,לא חשבת על לפתוח בקריירת השירה?חחחחח נורא מתאים לך
ביו'ש

דרור באמת היית הטסריטאי הכי טוב

שהיה אי פעם בעולם הטלנובלות[= חבל שלא תוכל להיות במפגש פורום האחרון[=

דרור

תודה על התסריט ועל העונה המדהימה של הסדרה הזאת זו אחת הסדרות המעניינות שראיתי
מחכה לעונה שנייה בא לך לתת ספויילר מה יקרה לסער ומיטל?

linoy7

New member
העונה השנייה עדיין לא נכתבה../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

והוא בכלל לא יכתוב אותה..

ShirUsh22

New member
../images/Emo20.gifדרוררררררר../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תעשה לי ילד

נושבו

New member
דרור../images/Emo24.gif

אחלה של סיכום!!!!! היית תסריטאי מ-ע-ו-ל-ה!! אף פעם לא נהנתי מטלנובלות כמו בטלנובלות שאתה עשית. במיוחד בהאלופה!! תהיה חסר לנו מאוד בעונה הבאה... תהנה בטיסה

למעלה