הו אלופים שלי

חחח טובה../images/Emo6.gif

תהיה ראש ממשלה

2461

New member
איזה חמוד ../images/Emo13.gif

תהנה. איזה כיף שאכפת לך מאיתנו חח זה מרגש לקרוא ולראות את זה.

דרור אתה פשוט מלך.

באמת שאין מה להגיד...3 שנים הכי הזויות בחיים
תודה על כל פרק, על כל הודעה חדשה בפורום[
] על כל מפגש שבאת אליו, פשוט תודה!
אין עלייך, נקווה שהעונה השניה תהיה לפחות כתובה בדומה לשנינות שלך
[שזה, איך להגיד
קצת קשה
] ושתהיה טיסה נעימה

דרורררררררררר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה לך, אתה הגדול מכולם!!!!!
לאן שאתה טס(בהזדמנות זו אתה מוכן להגיד לאן), שתהיה לך חופשה נעימה!! אנחנו נתגעגעעעעעע ואל תשכח לכתוב פה ושם
באמת, בלעדיך זה היה ממש שונה... ונכנסת לי ללב בנאדם
מקווים לשמוע ממך בקרוב
ועדיין תבוא למפגשים אה?
תהיה בטוח שיהיו

mary17

New member
תודה על אחלה עונה../images/Emo70.gif

באמת שלא היינו יכולים לבקש כותב יותר טוב ממך
הפכת את האלופה לטלנובלה הסוחפת שהיא היום (ז"א הייתה עד אתמול בפרק הסיום
) תהנה בחופשה! מקווה שתחזור אלינו מהר (כי מה זה מפגש בלעדייך?
) נתת לנו לבחור ולהרגיש שאנחנו לא סתם עוד בורג במערכת (עוד מתקופת טב"ע) אין סוף להערכת שלנו (ושלי במיוחד!) אלייך לך בשם השם

elii1988

New member
לא עדיף להשקיע עונה 2 בטב"ע?../images/Emo163.gif

עם כל הכבוד לאלופה כן..אם כבר עונה שניה, למה לא לטב"ע? ממש התגעגעתי לסדרה הזו...הרי לא הוכח 100% שדנה בלום מתה..אפשר איכשהו להחיות אותה...
וטב"ע היה יותר מענין לדעתי..יותר עם טעם..

tziont

New member
דרור יתותח

גם אני חושב שטלנובלה היתה קצת יותר... חחח יותר מצחיקה בעיקר, אבל גם האלופה אלופה בסוף..

וואוווו דרור../images/Emo24.gif נתגעגע אלייך...

נתת פה אחלה של סיכוםםם ותודהה לך על עונה מדהימהה של האלופהה אתה האלוף שלנו ואנחנו לא נישכחח אותךך אני מקווה שאחרי שתחזור מהחופשה תבוא עם רעיונות חדשיםםם ותעשה טלנובלה חדשהההה שבטוח כולם יאהבו אז שתהיה לך חופשההה מדהימהה ואוהבים אותךך....

shirkan21

New member
דרור!!!../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

אני מקווה שתספיק לראות את זה... אבל בכל מקרה אתה לא יודע עד כמה אנחנו(ואני בפרט) מעיריכם אותך. אתה פשוט בן אדם מדהים וכריזמטי,והיכ הכי חשבו שהיינו[קצת] חשובים לך. אתה לא יודע איזו הרגשה נפלאה זו לדעת שגם אתה האזרח הקטן,שצופה כמו חצי מדינה בטלנובלה הנחשקת של השנה,אבל אתה יכול באמת להשפיע קצת על מה שיקרה. אם זה מי יבוא כדמות אורחת(אהמ,אפרתטלי) או אם מי אנחנו חושבים שצריך להישאר לטלנובלה הבאה. העובדדה שבאת באת למפגשים שלנו,לראות את האנשים שמאחרו הכינויים שכותבים לך מדי פעם,זה כבר דבר גדול. אניט אישית חושבת[כמו שבטח אתה יודע] שטלנובלה בלעדייך לא תהיה שווה פשוט כלום בגל שאתה הכוח המניע מאחרוי הטלנובחה הזו,ולא שום מפיק או איש בחליפה במשרדים של הוט,זה עם הכסף. יש לך כישרון נדיר,ואני חושבת שהעונה הבאה לא תראה טובה כמו העונה הראשונה רק בגלל הפרספקטיבה השונה של התסריטאי הבא אחרייך. אני ממש מקווה שלמרות הכל תוכל לשמור איתנו על קשר ואולי גם תוכל לשתף אותנו בעוד פרוייקטים שתעשה בהמשך. אני אישית מודה לך על כ-ל מה שעשית(ומיוחד על המחווה בפרק 74). אוהבת,שירה

תודה רבה ../images/Emo70.gif

תודה על עונה מופלאה וכיפית, מאוד נהנתי, בעיקר מטובה הקרייזי, היה לי כיף! ותודה גם הטלנובלה בע"מ
מיכאלה לא ראיתי

IDODC

New member
כותב בתפוז אבל עושה פרסומת סמוייה

גם לוואיי נט [סמויה פחות] וגם לוואלה [סמוייה במיוחד]
. אחלה תוכנית בסכ"ה.

JULI4561

New member
במילה אחת - תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טלנובלה מעולה!![שלא נדבר על הקודמות
] חבל שאתה לא ממשיך עונה הבאה , מקווה שלחא יהרסו את הדמויות=/

שוקסי

New member
אחלה של טלנובלה אני מאוד ../images/Emo4.gif

אז ככה נורא נהנהתי אפילו הדבקתי את בעלי והילדה כולה בת 5.8 והייתה מחכה לראות האלופה .. הסוף נורא איכזב אותי אני מקווה שיצא לפועל האלופה 2 אני הראשונה שאתייצב מול המסך נ.ב. טיסה נעימה !!

למעלה