הו אלופים שלי

הו אלופים שלי

זהו זה, אה?.... האמת תכננו שסער ומיטל ימותו, זה היה אמור להסתיים בבום. יכאטה שוקעת. ראשו נוטף הדם של חמודי מבצבץ מהמים, בזאת תם סיפור אהבתם האפלה של סער ומיטל, שני אנשים קיצוניים שהולכים עד הסוף, פצצות מועדות...[ אבל התחיל כל הדיבור על עונה שנייה ונאלצנו להשאיר סוף פתוח]. כמו בשנה שעברה אני כותב פה מכתב פרידה ראשית כי אני מכיר את חלקכם, ושנית כי הקוד שלי בויינט לא עובד..חחח....וואלה זאת הייתה שנה מפרכת, אבל איזה ילד יצא לנו אה? מעוות כזה, עם רגל ארמנית וראש ערבי, סצנות בכל השפות, מיליון דמויות, מיתות מכל הסוגים, עיוורון, תחלואים, גילויי עריות [כמעט] ובעיקר קבוצת כדורגל אחת מטורפת לגמרי, כפרה עליה. אז אני נפרד לשלום מכולם מסער פדידה, האפל השחצן הטוטאלי שלמד ללכת אחרי הלב שלו, לא משנה המחיר, והערכתי הנצחית על כך, מתום שלייפר, הילד הטוב, אכול הפחדים, שמנסה תמיד לעשות את הדבר הנכון, אני כל כך שמח שמצא את סיגי המתוקה הזאת היא תעשה לו טוב, [רק אל תתנו לאוסקר להתערב לכם יותר מדי בחיים] להתראות למיטל, אולי הדמות הכי קשה לי לכתיבה, פלצת היה מהמם.....לליאן שאכלה יותר מדי כאפות עד שהתהפכה בסוף...שלום לאלונה הפרחה הירושלמית הגזעית וחברותייה השוות [רוקסט!], להתראות לטוקו ועובד הערסים התמימים שגילו שהלב שלהם מכין להם הפתעה, לדריה וג'לל הסקסיים הציניים הנבונים שדרכם לא תהיה קלה אבל אני בטוח שהם יפלסו אותה בתבונה, לגוזף ואיגור הארמנים הכי שווים בשטח, [פארטי!!!],לאחים קייזרמן השולטייים!!!!!1 [+ אמנון הסוטה], לסמדר שהקריבה את הקורבן האולטימטבי ווותרה על בנה כדי לא לפגוע באושרו וחייו ,לאיציק זליג שמצא את הכוח שלו להיות גבר, לאדי הג'ובניק הכי כלי בארץ, ריטה ורני [שבסוף ראה את האור, [אכזרי אני היום], חזי ומוטי המתרוממים, צחי לביא, דודו קדוש [שלשניהם מניות באליפות], לדוד חן המשופם והחמוד, בהצלחה עם טובה, ואם כבר מדברים- למלכה האם-טובה גמזו דיאמנט מי ייתן ותהיי ראש הממשלה...וכמובן בתה שנעשתה בצלמה [אבל יש לה עוד מה לללמוד מאמא]... ביי אשלי יא נעל.. ביי אבנר, לואי,ניגרים... מעסלמה עבאס וראנה..כמובן שלא נפקד מקומם של יורדי דומה--- אבי אברהם החביב והנעלב + גושגיצה המאפיונר הכי אדיב בעולם + ויקטור בוחבוט [גרשון!] + אלקה היפייפיה ובנה, וכמובן בומבי השפן [ארנב!] הכוכב האמיתי של חגים משוגעים ןוסוכנות הבילוש של...נוחו בשלום על משכבכם.... אז כן, החבר'ה במשרדים הגבוהים הולכים על עונה שנייה, אבל אני אצפה בה בטלוויזה כמו כולם. זה התחיל במיכאלה, המשיך בטב"ע, ועכשיו האלופה, כל שנה אני נקשר לדמויות האלה מחדש, יהיה קשה לתת להם ללכת, אבל אין ברירה, כמו סער גם אני מתכוון ללכת עם הלב שלי, והוא לוקח אותי למקום אחר. אני מודה לכולם, לכל מי שכתב, ביים, צילם, הפיק, שיחק, איפר, הלביש, או היה מעורב איכשהו באלופה בכל תפקיד [יש יותר מדי תפקידים אני לא יכול לפרט] תודה לחברה הטובים מהוט, תודה לאקדמיה [ללשון] לגל זייד והמשפוחה ובעיקר לכם. המעריצים, אתם האלופים האמיתיים, אתם הכוח של הסדרות האלה, אנחנו אולי אריות אבל אתם הדרקונים כמו שאומרים, ניסיתי בשלוש השנים האחרונות לעמוד איתכם בקשר, להקשיב, ללמוד, ללהק את מי שאתם אוהבים לתפקידי אורח, לקרוא אותכם סתם ככה בחשאי, ואני חושב שאתם קהל אינטלגנטי, מרגש, ומחשגז לאלללה מי מי מי אוהב אותכם יותר ממני אז תודה רבה ולהתראות...אני טס מחר.... אלוהים יודע לכמה זמן [אולי אשבר עוד שבוע ואחזור ואולי אנדוד פשוט עד שאמצא סיפור ששווה לספר] [אגב, תראו שוב את הפרק האחרון, כשתום בועט את הקרן, יש על הקווים שני זמרים מזרחיים מוזרים....איך הם הגיעו לשם?] לכו בשם השם אחים ואחיות שלי אוהב דרור

תמרוש5

New member
דרור../images/Emo24.gif

תהנה בטיסה, ובאמת תודה לך,על הטלנובלות שמילאו לי אישית את החיים בהרבה דברים טובים ובעיקר גרמו לי להכיר את כל הפורום המדהים הזה. אני מניחה שאתה יודע מה אתה עושה כשאתה פורש,אז בהצלחה

moton

New member
וואי.. חתיכת סיכום נתת לנו!!! :)

תודה רבה על [עוד] טלנובלה מדהימה... הסדרה ממש לא תהיה אותו הדבר בלעדיך... אוהבים המון... לא משנה איפה תנחת מחר

gavan

New member
דרור../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

RTur

New member
../images/Emo6.gif שמתי לב לזמרים! ../images/Emo6.gif

דרור, תודה לך על 3 טלנובלות שמאוד נהניתי לראות ולצפות.. שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך.. ואני אישית מקווה שאת הטלנובלה הבאה של הוט (זאת שתהיה אחרי "האלופה 2") אתה תכתוב ונמשיך להינות מיצירותייך ההזויות, מצחיקות, שנונות, מרגשות, מעניינות ומהנות מפרי מוחך הקודח
שוב, המון המון תודה והיה כיף

MoRaN SaShA

New member
החלטתם על סוף מדהים ../images/Emo41.gif

בהחלט משאיר טעם לעוד. עדיף מאשר הייתם הורגים את 2 הדמויות הכי אהובות (אני אישית יותר אוהבת את סער וליאן ולא את מיטל אבל נו מילא.) של הסדרה. בכל אופן- אחלה של טלנובלה, בעיניי הכי טובה עד עכשיו. שיחקתם אותה. ותעשו שהעונה הבאה הייתה החלום של ליאןן!! חחחח
סתם.

מורוש 15

New member
וואו תודה דרורוש../images/Emo24.gif

סדרה מדהימה
אולי תשים פה את התסריט של הפרק האחרון או של כל פרק אחר? מה זה בא לי...

../images/Emo24.gif דרור ../images/Emo24.gif

אני יודעת שקשה לך להפרד מהדמויות שבטח כל כך קשורות אליך, אבל אני מאמינה שההחלטה שלך היא לטובה בסופו של דבר. אני גם מצטערת שאתה נפרד מהטלנובלה, כי אני בטוחה שחסרונך יהיה בולט מאד, מקווה שתזכה להגשים את שאיפותייך. דנית.

קודם כל, טיסה מהנה!!../images/Emo160.gif

ותודה על הכל דרור... זה כ"כ לא מובן מאליו שתסריטאי יהיה מעורב כ"כ בקהל, יקשיב וישתף. אז זהו. מקווה שנשמע ממך ברגע שיהיו פרוייקטים נוספים!

בנאדם אתה תותח!!!!!!

מיכאלה וטלנובלה בע"מ לא ראיתי עקב מחסור בכבלים אבל לקראת האלופה הכבלים חזרו וזאת הסדרה הכי ממכרת שראיתי אי פעם היא מדהימה והתאהבתי בדמויות, היא כל כך מיוחדת!! יש בה הכל מהכל....ואתה חתיכת כישרון, נקווה שתחזור לעוד!

gavan

New member
גם אני מתחילה לראות היום../images/Emo11.gif

+
ואני מקליטה.

איזה אח../images/Emo24.gif

הזלתי דמעה
תעשה חיים דרור ובעיקר תהנה הבטחת להכנס לקומונה אני אבדוק אם אתה שם

מ א י י ק

New member
להתראות דרור../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אנחנו אוהבים אותך

למעלה