הורות בהולנד

אספרסו2

New member
מחשבה על לידה בבית.

זה בשבילי, שקול להגיד ליהודי דתי לאכול חזיר ביום כיפור.

ayala26

New member
הבנתי אותך

אז לפחות אל תאמר "ויש מי שלא מבינה על מה היא מדברת" כשבסוף מתברר שלך חסרים נתונים(כי זה לא מעניין אותך אבל לא משנה מה הסיבה, חסר לך ידע בנושא). כל טוב.

אספרסו2

New member
מבחינת ידע

מה שאני כבר שכחתי אין סיכוי שאת תלמדי, אחרת לא הייתי מתבטא בנושא. ולכן ניבצר ממני להבין נשים, שבמודע,במקום להיעזר ברפואה המודרנית, בוחרות לחזור למאה ה-18 ולסכן את עוברן.

ayala26

New member
../images/Emo6.gif

זה אמור לעשות עלי רושם שיש לך ידע שכבר שכחת?
אני לא יודעת מתי אתה למדת ללדת ומה כבר הספקת לשכוח אבל אין סיכוי שאני אשכח. חוץ מזה שאני לומדת כל הזמן ואני מתעניינת בנושא ולכן אני מעודכנת לכן התנשאותך לא במקום. מה שכתבת עכשיו שחוזרים למאה ה-18 שופך אור על כל דיון הסרק הזה. ברור עכשיו שדיברת מתוך אמוציות של עם-נבחר-אצלנו-הכל-יותר-טוב ולכן באמת שאין טעם להמשיך. לא חשבתי שאני משוחחת עם מישהו שסוגד לרפואה באשר בלי לבחון אותה כי היא הרפואה המודרנית ומדקלם סיסמאות שאין להן בסיס (המאה ה-18, מסכנות את עוברן) . מבחינתי עדיפה בחירה מודעת על פני בחירה לא מודעת. נשים שנעזרות ברפואה המודרנית כדי ללדת כמו שלדעתך צריך, משותקות בפלג הגוף התחתון עם אפידורל, לא יודעת או לא לוקחות בחשבון שהבחירה הזו שלעצמה מסכנת את העובר אז אני מעדיפה בחירה שבמודע מנסה לצמצם את הסיכון ללידת במצב חירום שדורש ניתוח ולא להפך. לכן המשפט הזה שלך מוכיח יותר מהכל חוסר ידע ועוד חוסר הידע שנובע מכך שאתה מתנשא מדי בשביל ללמוד משהו חדש. תמיד יש סיכוי ללמוד ואת מה שאתה שכחת אני לא בטוחה שאני בכלל רוצה ללמוד. אני לא מעריצה עיוורת של הרפואה המודרנית.

ayala26

New member
התחלנו לכנות בשמות?

זה מקרה קלאסי בפורומים. כשאין מה לומר לגופו של עניין מגיבים לגופו של הכותב. מצטערת אבל הסגנון של הדיון שלך לא מתאים לי.

אספרסו2

New member
אחרי שאת עונה לא לענין

ולא מתיחסת לעובדות ומלגלגת. פתאום "הסגנון לא מתאים לי"

ayala26

New member
לא פתאום. הוא לא התאים לי גם קודם

אני לא התייחסתי לגילך ולידע המקצועי שלך ולא כתבתי לך שום דבר בסגנון "אין סיכוי שתלמד", לא כתבתי שאתה ברברן, תמים ולא יודע על מה אתה מדבר למרות שברור שחסר לך ידע עדכני ולא משנה מה תאמר כי מה שכתבת ("המאה ה-18 בלה בלה בלה") מוכיח זאת. אז כן, הסגנון המתנשא שלך לא מתאים לי. לא פתאום. הוא לא התאים לי גם קודם. נתתי לך להנות מהספק אבל לא הוכחת שאתה מסוגל להתדיין בלי לרדת לפסים אישיים ומאחר שאין לי שום קשר אישי אליך זה לא מתאים לי. בוודאי שהתייחסתי לעובדות אפילו שאלתי אותך איך אתה מסביר את העובדה שבישראל יותר לידות מסתיימות בניתוח חירום ואתה ענית שזה בגלל אבחון מוקדם. זו ההתייחסות שלך לעובדות? טוב....

ClearSea

New member
אני סקרן מתי תתחילו לזרוק אחד על השני עוגיות

די נו שתי גישות שונות תזרמו.....

אספרסו2

New member
נתת לי להנות מהספק../images/Emo6.gif

אם נושא הויכוח לא היה כל כך גורלי כבר מזמן לא היתי מבזבז את זמני עלייך.

Fair game

New member
לפעמים יש חילוקי דעות בדיון

וכל אחד מתבצר בדעתו אפשר לקבל את דעתו של האחר או שלא אין פה נכון או לא נכון ולא צריך להיגרר לויכוחים מיותרים

LEON43

New member
חילוקי דעות

מצטרף לדעתו של מנהל הפורום
לאספרסו2 ואיילת על האנפורמציה בהחלט שפכה אור על הנושא.
בברכה,

LEON43

New member
הכיוון

הכיוון הוא להמשיך את ההריון בארץ-( מה שהתחיל בארץ יסתיים בארץ...) בברכה

עמנואל21

New member
אני רק רוצה להגיד דבר אחד, טוב אולי כמה....

איילה, הרי זה לא חשוב מה יצא מישראל את תתנגדי לו תשמצי אותו ותצאי מגדרך כדי להוכיח שזה הדבר הכי גרוע שאי פעם יכלו לחשוב עליו. אני לא יודע עם שמת לב אבל כל פעם מחדש את נכנסת לויכוח הזה עם מישהו אחר אבל הנושא נשאר אותו נושא עוד משהו שיצא מישראל ושאת פשוט לא מוכנה לקבל את זה..... אני לא יודע מה הסיפור רקע שלך, למרות שאת דיי מסקרנת ואני לפעמים קורא את הבלוג שלך (כן גם הפוסט על האושר הגדול שבלהחזיר את הדרכון הישראלי שלך, לא שזה מפריע לי גם אני לא בטוח שעתידי בישראל). בקיצור נכון, ישראל היא לא המקום המושלם אבל גם אף מקום אחר .... וכל אחד עושה את בחירותיו. ונכון אני יודע שאת הראשונה להצהיר על כמה שאת דוגלת בחופש הביטוי והבחירה ושאיש איש באמונתו יחייה, אבל וואלה בתור אחד שנכנס איתך פעם לוויכוח ושקורא מצד וויכוחים עם אנשים אחרים את לא האדם הכי פלורליסטי שיש.... בכל אופן שנה טוב וקחי אוויר תהני מהחיים.

Fair game

New member
ישראל לא המקום המושלם לחיות בו

אבל זה שלנו וזה ההבדל אנחנו מדינה צעירה לא קלה עם הרבה בעיות ולא לכולם מתאים להישאר פה ואני מכיר מלא הולנדים שגם משמיצים את הולנד ורוצים לעבור משם.

ayala26

New member
אפשר להבין איזה מנהל פורום אתה?

שאתה מרשה להודעה כזו להמשיך להתקיים בפורם : "איילה, הרי זה לא חשוב מה יצא מישראל את תתנגדי לו תשמצי אותו ותצאי מגדרך כדי להוכיח שזה הדבר הכי גרוע שאי פעם יכלו לחשוב עליו." הוצאת דיבה ושקרים. אם ההודעה (ולא מעניין אותי שכל מה שמשורשר אליה) לא תמחק לאלתר אפנה לפורום משוב. ראה הוזהרת.

Fair game

New member
../images/Emo243.gif

איילה יקרה אני מעריך מאוד את הידע שלך ותרומתך לפורום שלנו יש לפעמים שרשורים שיש בהם חלוקי דעות הבעת את דעתך הלגטימית בנושא וגם אני כתבתי תגובה. אין טעם להתנצח על גבי הפורום אם יש לך עוד הסגות כלפי שאר הגולשים את מוזמנת לעשות זאת במסרים אישיים

ayala26

New member
הבעת דעה על נושא היא לגיטימית

הוצאת דיבה על משתתף בפורום לא. אאוטינג ופרסום דברים שכתבתי (באופן מסולף) אשר כבר אינם נמצאים באינטרנט (אין לי פוסט כזה בבלוג..) הם גם לא לגיטימיים. יש לי אכן השגות לגבי אופן ניהול הפורום. פניתי להנהלת הפורומים. עכשיו נראה אותך לא מוחק את ההודעה הזו

למעלה