הורדת שיער

• פותח הנושא rm77
  • פורסם בתאריך

טוהרtoar

New member
מעניין

לפי מה שכתב אותו רב שהבאת קישור לדבריו (חוזר ומדגיש, שעדיין לא בדקתי תמקורות האלה בפנים) מעניין לגלות שזה עוד נושא שיוצא בו שהספרדים מחמירים יותר מהאשכנזים (שו"ע-רמ"א) וטוב לדעת שיש באמת כאלה שחולקים על התלות של "לא ילבש" במצב הנתון (כשכתבתי את הדברים האלה כתבתי את זה מהשערה שיש מי שיחלוק...אודה אבל, שהדעה הזו קשה לי מאוד מאוד, בעיקר בשאלה: אם כך, לפי מה נקבעים הקריטריונים בזה?)

rm77

New member
שמעתי שיש מקום

במושב בית זית ליד ירושלים שעובד כמה חודשים. במכשיר חדיש שממש לא כואב ולא עושה כוויות עובד על השיער הפלומתי. קיבלתי את ההמלצה שלך שרק לדלל את השיער . כמה טיפולים אני צריך לדילול. ואיך אני מגיעה למכון הזה ליד ירושלים עם המכשיר החדש שלא כואב מסוג SHR SPA תודה

אממ...

אם כבר טיפולי לייזר, אני הייתי הולך על מכונים מוכרים וגדולים שיש להם את המכשירים החדישים יותר, עם ביטוח. מאשר מכונים קטנים שעובדים רק כמה חודשים,שיכולים לקחת לך את הכסף מראש ולהיעלם... ממוצע טיפולים של דילול הוא 5 טיפולים. אם תראה שזה לא מספיק מדולל, תמיד תוכל לעשות עוד טיפול או שניים.

rm77

New member
טיפול ליזר

לא טוב לעשות בקיץ. המכון בבית זית למרגלות ירושלים פועל כבר 15 שנים, את המכשיר החדש הם הכניסו ליפני כמה חודשים. שאלה: משהוא מכיר את המכשיר מכוג SPA SHR של חברת אלמה ליזר מכשיר זה כמו שהבנתי לא כואב בכלל אפשר לעשות איתו בקיץ, עובד על השיער הפלומתי עם יש. ושאלה נוספת משהוא שמע על המכון הזה חוץ מחבר רחוק שלי ההיתי רוצה לשמוע עוד דעה על המכון הזה. מה רמת המחירים בתחום הזה. תודה על התשובות

הייתי ממליץ לך לנסות בפורום הסרת שיער.

טיפולי לייזר אפשר לעשות בקיץ, בתנאי שאתה לא הולך להשתזף בשמש.

רק בגב

אם אתה מוריד אז רק בגב כי שם זה באמת לא ממש נחוץ ויפה בחזה ובבטן זה טבעי ויפה אבל תלוי בכמות, אם אתה מדבר על דילול אז לך על זה אבל לא ממש יפה חלק לעניות דעתי

rm77

New member
מקום מצוין

זהוא שעדין לו החלתתי מאיזה אזור להוריד . אבל כניראה שאני הוריד בגב והצלחתי להגיעה למכון שנימצא בבית זית. חבר טוב שלי עבר שם טיפול בהורדת שעיר , וציין שהמקום מאד אינטימי ודיסקרטי כך שיש בו יתרון על גבי המכונים הגדולים בירושלים. וגם המחירים קצת יותר זולים. ויש בו גם מטפל ממין זכר וגם מטפלת ממין נקבה וזה ניתן לבחירה זהוא יתרון גדול לנו. היום אחר הצהריים יש לי טיפול ראשון לאחר הטיפול אני הכתוב כאן.

שאלה מפגרת

יותר נכון מפגר מי שכתב את זה סליחה על הגסות אני חרדי ואין לי שום בעיה עם הומואים או מה שה לא יהיה אבל השאלה לא במקום, כי אתה שאלת את הרב עם מותר לך להיות עם בן זוג? זה קודם כל דבר שניה אין שום בעיה לגבר להוריד את השיער החזה ובכל מקום אחר שזמן שהשיער מפריע לו

ranch1989

New member
אני לא חושב שיש סיבה להבליג על הגסות שלך

ועל התיקון שלך מ"שאלה מפגרת" ל"מפגר מי שכתב אותה" - בכלל אין מה לדבר. פגיעה מכוונת באדם שאתה כלל לא מכיר. ותסלח לי על הגסות, אבל אני לא חושב שיש לך את הזכות לכנות מישהו מפגר אחרי שכתבת "עם" במקום "אם". דברים כאלו מוציאים אותי מדעתי (לא שזה קשה..). בכל אופן, האדם לא מפגר ובטח לא השאלה. אני לא מבין איך הגעת לנושא של היתר להיות עם בן זוג. השאלה היא על הסרת שיער. גם סטרייטים מורידים שיער. יש שיקראו לזה אסטטיקה ויש שיכנו זאת חוסר ביטחון. בכל אופן, הסרת שיער אצל גברים כבר ממזן לא נתפסת כנחלת הקהילה ההומוסקסואלית - ולכן ההערה שלך היא זו שלא במקום. דבר שני, הקביעה הפשוטה שלך שאין בעיה עם הסרת שיער בכל מקום שהגבר יחפוץ מעידה על בורות וזילזול בהלכה. שכן יש בעיה מפורשת להסיר שיער ערווה או מאיזור בית השחי, שאלו איזורים בהם נשים נוהגות להסיר שיער. מקור האיסור הוא מ"לא ילבש גבר שמלת אישה". על הגבר אסור לנסות להידמות לאישה, שכן יש בכך חוסר צניעות ומעין נסיון של הגברים "להתבולל" עם הנשים. ברגע שלא יהיה שוני בין גברים לנשים במראה והלבוש, ההפרדה תדעך ונגיע לידי פריצות וזימה. זה הרעיון בגדול. מכאן ניתן לומר שמקומות שנשים לא נוהגות להסיר מהם שיער, כגון גב וחזה - מותרים (ונאמר לעיל שבכל אופן לא ע"י תער. אם כי לא ברור לי מדוע..). נותרה השאלה לגבי רגליים, שכן זה מקום שהנשים כן נוהגות להסיר ממנו שיער ועליו לא נאמר איסור מפורש כמו על בית השחי ושיער הערווה. מכל הדברים, לא חשבתי שאני אכתוב בתשעה באב, בשעת לילה כזו על שיער ערווה ובית שחי \= מפוקפק משהו. אבל אני מוצא את זה מתאים ונכון בעקבות ניצוץ שנאת החינם שהפגנת. אל תשתמש בתורה לקידום, הסוואה והצדקה של הסלידה האישית שלך מהזר והשונה. צום קל ומועיל שיהיה לכולנו!! נ.ב. אני מאמין שהגזמתי בהתבטאות שלי למעלה. אין בי רצון לפגוע בך - אבל אני חושב שאדם שמגיע בגישה כ"כ תוקפנית ומתנשאת צריך לחוות פעם את התחושה של קורבנותיו.

shmaryahum

New member
אין בעיה עם(אם חח)השאלה .מה שכן

מגוחך דבר 1 התורה אוסרת כל הזדווגות של גאים אפי אם הבאת עליך מישו חטאת ויש כל מיני סעיפים בהלכות משכב זכר או בקיצור זיון גייז

ranch1989

New member
ואני מאמין בכל ליבי

שזאת, כן. זאת ולא אחרת, היא היא הסיבה שלא נשאלה כאן שאלה בדבר התרת משכב זכר.

אני מאמן שאתה מבין טוב מאוד מה התכונתי

הרי איןלי דעה כל שהיא בקשר לבן אדם זה אז אני לא יכוללקבוע שהוא מפגר צודק, זה היה יותר על העניין. איך הגעתי? זה שקוף להגיע אל זה, זה ממש אבסורד שהוא שואל על שאלה שאולי אסור משהו על פי ההלכה בזמן שהוא עושה דבריפ אחרים שיש עליהם עונש כרת זה הכל. וכן אני יודע שיש בעיה הילכתית ועם כל זה אני חושב שכל רק שהוא יפנה אליו בבקשה להוריד שיער הרב יאשר לו את זה. ועוד פעם ממש זה לא היה לשם שנאה וכד אלא פשוט נפלט לי ככה, הוא לא מפגר מי שכתב את זה !!! צום קל

ranch1989

New member
דני NY =)

במחילה ממך, אני צריך להתנצל בפניך על הבוטות שלי. אבל אתה לא יכול לקבוע מה הוא עושה או לא עושה. לא כל הומו עובר על איסור משכב זכר. באותו אופן, אתה יכול לומר שכל חילוני עובר על איסור בעילת נידה. אבל אנחנו לא נתקלים בעוינות חריפה מצד החברה הדתית כלפי סטרייטים חילוניים. בשני המקרים מדובר בגילוי עריות. אבל רק אחד זוכה לשנאה מופגנת. ולכך התכוונתי כשדיברתי על הומופוביה אשר מנצלת את התורה ומשתיתה עליה את שנאתה. ההנחה שאם מישהו הוא הומוסקסואל - הוא בהכרח נכשל בגילוי עריות היא מוטעית ודנה את הזולת לכף חובה. מסכים איתי? המשך צום נטול אדישות שיהיה לנו.

תאמת אין לי כ"כ מה לענות

מכמה סיבות א כל אין לי שום בעיה עם כל סוג של הומו בכל צורה שהיא ב גם אני חוויתי כמה פעמים כל מיני דברים ג אני חרדי ועם כל זה בשונה מרוב הסביבה שאני נמצא בה אין לי שנאה כלפי החברה שלכם. אתה צודק שבשתי המקרים זה אותה חומרה (אפשר להגיד) ובכל את השנאה לקהילה שלכת פי כמה וכמה זה לא צודק פעם ראשונה שמישהו מביא לי את זה בכזאת צורה. בקשר להנחה אני לא מסכים בכלל כי כאן זה פורום של דתיים ואין כאן "תינוקות שנשבו" שאתה יכול להגיד עליהם שהם לא יודעים עד כמה חמורה העבירה. מסכים איתי?

ranch1989

New member
חלילה!!

לא באתי להתיר משכב זכר!! אבל גם לא באתי להרשיע אחרים בכך, כמשהו שהוא מובן מאליו. איש איש - והחשבון האישי שלו עם בורא עולם. שבת שלום שתהיה לך!! נ.ב. הגישה שלך באמת נינוחה יותר וניכר שלא באת להטיף גרידא, אלא גם עם נכונות לשמוע ולהקשיב. אשריך!!

guy li

New member
הבהרה לגבי השאלה

אתה רוצה לדעת אם הרבנים מתירים להסיר שיער באיזור ירושלים?

אפפ

New member
מה אכפת לך מה ההלכה אומרת לגביי זה?

אתה גם ככה עובר על איסורי התורה בזה שאתה הומו שזה איסור חמור בהרבה מלהוריד שיער אז מה השאלה כאן בכלל??

למעלה