אני לא חושב שיש סיבה להבליג על הגסות שלך
ועל התיקון שלך מ"שאלה מפגרת" ל"מפגר מי שכתב אותה" - בכלל אין מה לדבר. פגיעה מכוונת באדם שאתה כלל לא מכיר. ותסלח לי על הגסות, אבל אני לא חושב שיש לך את הזכות לכנות מישהו מפגר אחרי שכתבת "עם" במקום "אם". דברים כאלו מוציאים אותי מדעתי (לא שזה קשה..). בכל אופן, האדם לא מפגר ובטח לא השאלה. אני לא מבין איך הגעת לנושא של היתר להיות עם בן זוג. השאלה היא על הסרת שיער. גם סטרייטים מורידים שיער. יש שיקראו לזה אסטטיקה ויש שיכנו זאת חוסר ביטחון. בכל אופן, הסרת שיער אצל גברים כבר ממזן לא נתפסת כנחלת הקהילה ההומוסקסואלית - ולכן ההערה שלך היא זו שלא במקום. דבר שני, הקביעה הפשוטה שלך שאין בעיה עם הסרת שיער בכל מקום שהגבר יחפוץ מעידה על בורות וזילזול בהלכה. שכן יש בעיה מפורשת להסיר שיער ערווה או מאיזור בית השחי, שאלו איזורים בהם נשים נוהגות להסיר שיער. מקור האיסור הוא מ"לא ילבש גבר שמלת אישה". על הגבר אסור לנסות להידמות לאישה, שכן יש בכך חוסר צניעות ומעין נסיון של הגברים "להתבולל" עם הנשים. ברגע שלא יהיה שוני בין גברים לנשים במראה והלבוש, ההפרדה תדעך ונגיע לידי פריצות וזימה. זה הרעיון בגדול. מכאן ניתן לומר שמקומות שנשים לא נוהגות להסיר מהם שיער, כגון גב וחזה - מותרים (ונאמר לעיל שבכל אופן לא ע"י תער. אם כי לא ברור לי מדוע..). נותרה השאלה לגבי רגליים, שכן זה מקום שהנשים כן נוהגות להסיר ממנו שיער ועליו לא נאמר איסור מפורש כמו על בית השחי ושיער הערווה. מכל הדברים, לא חשבתי שאני אכתוב בתשעה באב, בשעת לילה כזו על שיער ערווה ובית שחי \= מפוקפק משהו. אבל אני מוצא את זה מתאים ונכון בעקבות ניצוץ שנאת החינם שהפגנת. אל תשתמש בתורה לקידום, הסוואה והצדקה של הסלידה האישית שלך מהזר והשונה. צום קל ומועיל שיהיה לכולנו!! נ.ב. אני מאמין שהגזמתי בהתבטאות שלי למעלה. אין בי רצון לפגוע בך - אבל אני חושב שאדם שמגיע בגישה כ"כ תוקפנית ומתנשאת צריך לחוות פעם את התחושה של קורבנותיו.