הורדת שיער

• פותח הנושא rm77
  • פורסם בתאריך
תעשי טובה... ../images/Emo4.gif

להיות הומו זה לא איסור, מימוש הנטיה עצמה אסורה. וגם אם קרה מקרה שנפל באיסור אחד - זה לא מוריד מעליך את כל עול תורה ומצוות. קשה להיות דתי בנוסף לנטיה - מה גם שהוא שאל את זה בפורום הומואים דתיים, אז יש לו זיקה לדת. והדת כן חשובה לו, ודעת ההלכה כן חשובה לו בעניין הסרת שיער. ואני בטוח שהוא בנאדם מקסים שיעריך אותך, למרות הדעה החשוכה והפרימיטיבית שלך.

אפפ

New member
והומו לא ממש את "הנטייה"?

כלומר, למרות שמשכב זכר הוא איסור, זה לא קורה אצלכם?... ןתעשי לי אתה טובה, כי אני בטוחה שכן. ואני ממש לא פרימיטיבית. אני אדם חילוני ואין לי ממש שום בעיה עם הומואים להפך אני נורא בעד זה שכל אחד יכול לממש את הנטיות שלו, ואני מאד סובלנית לגביי זה. העניין הוא, שלא נתפס לי איך דבר כזה מסתדר עם הדת. אומנם להיות הומו כלשעצמו אינו איסור, אבל משכב זכר כן.

Nחמן

New member
אפי יקירתי!

ברוכה הבאה! למרות הכניסה הצורמת אני מוכן למחול מתטוך הנחה, שלא הבנת כראוי את פשר הדברים. מעבר לדברים שכתב Looking4CoolName אני מבקש להוסיף: משכב זכר הוא איסור, שעונשו כרת. הסרת שיער - מחלוקת. אבל שנאת חינם?! ועוד בתשעה באב?! על מה אנו מתאבלים? שנאת חינם שקולה כנגד עבודה זרה, גילוי עריות ושפיכות דמים! נשמח לראותך משתתפת בפורום גם כסטרייטית אבל אנא ממך: "אל תדין את חברך עד שתגיע למקומו". אנשים כאן מתמודדים עם הנטייה יומם ולילה. הם מאמינים בכל ליבם בתורה אבל יש להם קושי להתמודד עם הנטייה. תני להם איזו מלה טובה. הם צדיקים!

אפפ

New member
להפך

אני לגמריי בעד הומואים ולסביות רק לא נתפסת לי הנטייה בחברה דתית יחד עם איסורי התורה. אין לי ממש שנאת חינם,ובטח שלא כלפיי הומואים ולסביות.

Nחמן

New member
הבה נסדרה (= נעשה סדר)

אין קשר בין הנטייה לבין הדת. נטייה היא תכונה ואילו דת היא אמונה. התורה איננה אוסרת על הנטייה אלא על המעשה. אם תשאלי: כיצד ישנם דתיים, שעוברים על איסור משכב זכר? שאלה יפה. וכיצד יש דתיים, שעוברים על "לא תיקח שוחד", "לא תגנוב" ועוד? זה באמת תרתי דסתרי אולם אני אינני רשאי לשפוט איש. אני יכול רק להתפלל, שגולם יחזרו בתשובה.

נפש יפה

New member
רם 77 - 7 הוא המספר השלם בטבע ...

נחם ציון בקדושת אהבת-שמחת קבלת עצמנו כמות שאנחנו ... אז בחירת כינוייך בהעלאת המודעה זועק עד לב השמים, ובחירת כינוייך לא מקרית היא, למעלה מטעם ודעת היא! אז 7 הוא המספר השלם בטבע ועוד 7 המספר השלם בטבע - אז הוראת כינוייך לרומם אהבת-שמחת עצמך הטבעית כמות שאתה ממש ושוב לרומם!!! כן, אהבת עצמך כמות שאתה ממש כפי שבראך האל באהבתו - השמחה בקבלת עצמך כמות שאתה ממש כפי שבראך האל באהבתו - האמונה שכך היא התאמת הכלי הוא גופך הקדוש כמות שהוא ממש, הוא הכלי שנבחר להיות תואם לנשמתך הטהורה - הדברים הללו לימוד הם צריכים! התבוננות הם צריכים! התבודדות הם צריכים! אחי אתה לא חייב לעבור בנהרות של אש כדי להגיע לקבלת עצמך כמות שאתה ממש ...

למעלה