ציטוטים:
גל- האמת שלאצקון היו את הביטויים הכי קשים אך גם לך גל היו קביעות לא ראויות בטח לא מול כלל הפורום אצקון- אז צדקתי אתה הקב"ה..! שמע הקב"ה אתה לא בסדר .....ביקשתי 200000 $ ועד עתה לא קיבלתי זאת ממך ,מה נסגר עימך בעניין.....? שמע בעניין לריב , אתה זקן בן 5772 ,אמא שלי בגן עדן חינכה אותי לא להרים יד על אנשים בגילך וכל שכן על הקב"ה. ידידי אתה זקוק לטיפול נפשי ודחוף וזאת אני אומר מתוך דאגה לשלומך. תרשה לי לצטט לך מתפילתה של אשה דגולה :" אל-תרבו תדברו גבוהה גבוהה, ייצא עתק מפיכם " (שמואל א' פרק ב' פסוק ג') זו עיצה טובה ממני לך כי ככל שאתה פוצה פיך ,מתבררת התמונה האמיתית למצבך הנפשי. אזי חסוך מאיתנו את הבלי דמיונך השוגה . עזוב עברת כל גבול...ודמיון...וניכר כי מהלך דברייך ,אתה לא מבין על מה אתה מדבר כבר ומכאן והלאה איני רואה כל צורך להתווכח עימך. מבחינתי מספיק חשפת את עצמך שכל אחד יבין מה מצבך וידע לרחק ממך ומעצותיך. אחי אתה צריך טיפול נפשי ודחוף ! אני מוכן לכל דבר אם תסכים לקבל טיפול נפשי, כלומר שתלך למרכז לבריאות הנפש לבקש עזרה ,אני מבטיח לך שלא אעזוב אותך מהרגע ותסכים לקבל טיפול . אם תסכים לזה יש על מה לדבר ,עד אז שתחליט שאתה זקוק לעזרה ,אין על מה לדבר. גל- כבר כמה שנים אתה טוען שכולנו הולוגרמות וכולם חוץ ממך תוכנות מחשב. אני חושב שבעגה המקצועית משתמשים במונח דלוזיה כאן אני באמת ובתמים חושב שאתם מונעים טיפול ממישהו שזקוק לו. אני לא מסוגל לראות אדם שמדבר בצורה כזו ולא להציע לו לפנות לגורם מקצועי לקבלת טיפול. זה המעט שאני יכול לעשות- הן כאזרח טוב והן כבן אדם. דוד כותב פעמים רבות דברים בעלי אופי חולני במיוחד. אני לא מדבר רק על מחשבות רדיפה שעולות מהדברים שהוא כותב אלא גם על תפיסת מציאות הזויה- גיל בלתי אפשרי (או שאת מאמינה שהוא באמת עבר את גיל 200?), תפיסה הזויה בכל הנוגע ליחס ('כולם תוכנות, אני מציאות'), תפיסה הזויה עוד יותר בכל הנוגע למהות ('אני הייתי השד ההוא...') ועוד דברים רבים שפשוט זועקים מן הכתוב.