הוצאת קיטור

אז מה אם אני אשה

אני עבדתי בצבא הקבע תמיד הייתי בת מיום שנולדתי, בצוות שלי הייתי חיילת יחידה והמון טכנאים סביבי תמיד הקשר היה אפלטוני , לא מערבבים עבודה וחברות , אם זה מתפנצר אז מה אעשה בעבודה ובקבע אין שעות לפעמים עובדים אל תוך הלילה וישנים במעבדה על מזרונים ובבוקר קמים וממשיכים לעבוד ידעתי מה קורה בחיים שלהם והם בשלי, הקשרים היו כמו עם אחי הקטן , שהם התחתנו הנשים קבלו אותי כחלק מהצוות אף פעם לא הייתי איום , זה לא טבעי שפתאום נתאהב או משהו כזה תשמע הבחור חיזר אחרי חצי שנה אף אחד לא שם לב, הוא נסע להוריו לספרד רק אז הבינו שקרה משהו הוא חזר , הוריו אחריו , הוא הכיר מישהיא התחתן הייתי בחתונה , דברנו אבל לא שיחות ארוכות אבל שוב אני לא רכלנית שיחות קצרות , אבל שאחותי נהרגה בקשתי שיביאו אותו ללשכה , הוא ישב איתי עד שהתחילו טלפונים של תיאום וזהו רק אחרי 27 שנים הקשר התהדק , ונעשה ממש אישי , וישבנו שעות ושוב שמרנו על האפלטוניות תראה הייתי 18 שנים בצבא אף פעם לא היה מין מעורב ביני לבין החברים שלי וגם עם ידידי הנפש שלי אולי אני דוגמה יוצאת דופן ואולי כי גדלתי בבית מסורתי , ומאמינה שזה יבוא אחרי הנישואין ואז זה רצוי ומבורך ואני מאמינה באהבה ולא בחיבור של החלפת נוזלךי גוף או מה שנקרא בפי העם סקס אני חושבת אחרת ואני קצת יותר מבוגרת מלאו לי לאחרונה 53 שנים אז משהו אני יודעת בדור שלנו היה תום שאין כיום וההפסד כולו שלכם , רצים מהר למיטה עוד לפני שהתפתחו רגשות עמוקים בין השניים . פעם הקשר בין הגבר לאשה נשא קשר אחר והחברות היתה אחרת לגמרי היה כבוד הדדי עכשיו אתץה מבין או לא , למשל הקללות שלך לא עלו על דל שפתיי מעולם , יש גבולות בקשרים ושמרנו עליהם והיה כייך לשוחח בלי כוונות רק לשוח על הדברים הנמצאים על הלב .

אהבתי את הפוסט!!!!

במיוחד את: "פעם הקשר בין הגבר לאשה נשא קשר אחר והחברות היתה אחרת לגמרי היה כבוד הדדי" ואת: "אני יודעת בדור שלנו היה תום שאין כיום וההפסד כולו שלכם , רצים מהר למיטה עוד לפני שהתפתחו רגשות עמוקים בין השניים ." ממש נכון ומרגש!

תשמע אני מוכנה להרחיב

כתבתי את הדברים ישר מהלב אני אכן מחפשת את הקשר התמים והחברי שלא תמיד מוערבב בו המין כי מותר האדם מין הבהמה , יש לו תודעה ושכל ותבונה רק אחרי שהקשר הופך לרגשי רציני מתפתחים יחסי אהבה אצל הבהמות/חיות הקשרהוא הפרייה נטו לא זוגיות ולא רגשות כל זכר רוצה שהגנים שלו ישרדו דור נוסף , הוא ילך לנקבה רק אם יריח שהיא מיוחמת ולא ככה אצל האדם הטבע יצר את זה סמוי , הוא לא יודע אם היא בתקופה המתאימה לרביה והאם הביצית שלה תפגש עם הזרע שלו , ותיצור פרי משותף לשניהם ויש גברים שלא יודעים שהם הפכו לאבות , כי הזרע עשה את פעולתו מה שקוראים החברה "גנבה זרע" והמון ילדים נוצרו ככה ויש אנשים שהפכו את הקשר שבין הגבר לאשה למשחק וניצול הדדי או חד צדדי , סוג של שעשוע וצריך לזכור שמשחקים בגפרורים נוצרת להבה , כלומר ילדים בהפתעה כל זכה דודו טופז ז"ל בבכורו , מפגש מקרי ראשון ואחרון מה שקוראים החברה "חפוז"

Daria Who

New member
כל כך מזדהה איתך.

לכן אין לי מושג מה אפשר לייעץ... אני רק מקווה שמשהו יזוז וישתפר.

למעלה