הוצאה להורג בישראל!

ליאור...

New member
צודקת ב-100%

אנחנו לא אחראים על מותו וחיו של אדם מבחינה פיזית(ואני לא מדברת על נפשית)

dikla00

New member
חילונית ולא חילונית....

אם.... כן ואם לא בכל מקרה אני לא מסכימה

dikla00

New member
שוקר

אני מבינה שאתה עצבני אבל אתה לא יכול להגיד לאנשים לשתוק.. זה לא יפה ולא מנומס...

B.Shokor

New member
מוסר אנושי עם חיות????

גבר? על איזה מוסר אנושי אתה מדבר? על איזה מוסררררררררררררררר אתה דופק לנו את הראש? אנשים מה קורה לכם? זאת לא בעייה עם עם אחר? זאת בעייה עם העם שלנו, הבעייה הזאת יכולה להיות עם אמא שלך, אחותך? הבת שלך? או עמך?. כש 3 בחורים חיות אונסים בחורה למשך שעתיים - ואחר-כך מאיימים עליה שאם לא תלך ערומה לפני המכונית במשך חצי שעה ידרוסו אותה - ואחר כך שוב אונסים אותה בתוך המכונית! ואתה ``מתפלסף`` במוסר אנושי? כשבחור מכניס סילקון (אויייייייי) לגופה של בחורה, אתה אומר לי מוסר אנושי? כשאם הורגת את בתה הקטנה בת 3 חודשים כי היא יודעת שהבעל החיה שלה יתעלל בבת, אתה אומר לי מוסר אנושי? תתעורוו, אתם לא מבינים כלום, אתם רק אוהבים להתפלסף לאכול לשתות ולזרוק סתם מילים בזמן שבנות אחרות נתקעות שנים בחדרים החשוכים שלהן ובסוף מתאבדות ואתם באים בקלי קלום ואמרים ``מוסר אנושייי``, דייייייייי.

B.Shokor

New member
דווקא את שמפחידה אותי..

ליאור, השתגעתי מאוד כששמעתי שבחורה לא מסכימה על עונש מוות על חיה שאונס בחורה. אני חושב שבתור בחורה עליך להרגיש יותר מהגבר את החיים של בחורה נאנסת. שלך ב.שוקר מ.הפורום

ליאור...

New member
אני אישית

לא היתיי מסכימה שמדינת ישראל, שיש לה כבר מספיק צרות, תיהרס ועכשיו יהיה גן חוק חדש ניתן לתת עונש מוות לאיזו רמה אתה רוצה שנגיע? אז בבקשה! ואני לא מדברת על רגשות אישים של הבחורה, אני מדבר על המדינה, אני לא אסכים שהיא תיהרס!

אילה!

New member
אתה לוקח את המקרים הקיצונים

אסור לנו להתחיל לתת עונשי מוות זה יתחיל באונס ויגמר בגניבה

קלייר

New member
אונס זה הדבר הכי ברברי שיש

ויש למצוא את התשובה לחיות האלה ,כי החוק לא נותן ההפך אין דבר יותר גרוע מפגיעה בגופנו חדירה לדבר האינטימי ביותר

ביילי_007

New member
קלייר, עונש מוות זה לא הפתרון !!!

לאף אדם אין את הזכות לקחת חיי אדם או לפגוע, במקרה ואדם עושה את זה יש עונשים!!! זה נכון שהעונשים בישראל לא מרתיעים אף אחד, אבל זה כבר בעייה אחרת. בכל מקרה - הוצאה להורג זה לא הפתרון!!

B.Shokor

New member
אבל יש לנו את הזכות לקחת חיים

של חיות בצורת בני-אדם. שלך ב.שוקר מ.הפורום

ביילי_007

New member
שוקר, השופט התליין והמוציא לפועל

שוקר - פה יש הפרדת רשויות - חלק מדמוקרטיה שופט לא יכול לחוקק, ראש ממשלה לא יכול להיות שופט וכ...

קלייר

New member
ביילי חמד אני נגד הרג/ בעד סירוס

ההרג הוא מהיר ולא כואב הסירוס ישאיר צלקת לכל החיים מגיע להם לסבול קצת אך להרוג לא אנו השופטים,אפילו שהחוק די יבש

למעלה