הוצאה להורג בישראל!

יוסי26.5

New member
המדינה מתפרקת

המדינה מתפרקת... תגידי בבקשה בת עמי? את היית כשהרכיבו את המדינה???? מה את מבינה בכלל בהתפרקויות בכלל ובפרט במדינה מתפרקת??? אל תהיי כזו פסימיסטית...אגב ...צבא עשית??? התפרקת קצת שם??? או לימדו אותך שם מהשהו על מולדת? על אהבת מולדת? כנראה שלא... אז תחשבי קצת לפני שאת כותבת לא לענין גברתי או תשאלי את ההורים או את השכנים...

בת-עמי

New member
לא עשיתי צבא

אתה יודע טוב מאוד שאני לא קשורה לצבא אלא לש``ל אהבת המולדת... אתה בכלל לא מבין איזה אהבה יש לי א``י

יוסי26.5

New member
בת עמי

בת עמי.. איני פוסל אותך בגלל שלא עשית צבא.... אני לא מקבל את דברייך כי הם או שטיפת מוח שעשו לך... או משום שלא עשית צבא...את תלושה מהמציאות של הארץ שלנו שאת כה אוהבת לטענתך.... אז אנא ממך תרגעי טיפונת...תחשבי בצורה בוגרת יותר ואל תשלפי מהמותן.... תביני שגם אחרים חיים במדינתנו הקטנטונת וגם להם יש דעות והן לא בהכרח דעותייך...

kerensh

New member
סירוס - זה העונש!!!

קודם כל אני מזועזעת כל פעם מחדש מהסיפורים בתקשורת ואני חושבת שהעונש היחידי שמגיע להם זה סירוס!!!! פשוט להוריד בלי רחמים !!!

קלייר

New member
זה מה שאמרתי/סירוס

לפגוע בנקודה הכי כואבת -וזה מות יותר קשה מהוצאה להורג

B.Shokor

New member
בסעודיה כמעט אין א-ו-נ-ס.

ראו בבקשה קישור למטה: שלכם ב.שוקר מ.הפורום

אבו-דני

New member
שוקור היכולת שלך לסובב את הקטינים..

היכולת שלך לסובב את הקטינים כאן על הזרת שלך `` מופלאה`` בכל מקרה ברור לי ..אתה ``תשכיל`` אותם איך הציונים אנסו את הפלסטינאים והמסקנה תהיה לא מן הנמנע ..כרצונך.. את האונס הזה תשרבב כמו קוקה קולה בפלשים..אלוהים עדי כמה חכם דרך אגב יודע מי הראשון שעשה זאת ? נתן הנביא בהתעמתו עם דוד המלך עת שלח האחרון את בעלה של בת שבע לחזית... פרשת כבשת הרש זה נקרא...יפה נחמד ..לא רע התיחכום שלך רק על כך מגיע לך צל`ש מדינת פלסטין. יש לי הרבה הערכה לפיקחים כמוך האמן לי... שיהיה לך משמרת נעימה .

B.Shokor

New member
ה-פ-ת-ר-ו-ן (לפי דעתי) H-) H-) H-) H-) H-)

סרסור = במידה ``והחיה`` היה תחת לחצים מסויימים (אהבה נצחית עם מישהי שעזבה אותו, סמים, בעיות שונות). הוצאה להורג = (אונס קבוצתי) ובתנאי שהאונסים יודו במעשיהם (כמו האונס של 3 החיות והבחורה מרא``צ). שלך ב.שוקר מ.הפורום

עוזי 2

New member
אפשר לנסח מחדש את השאלה?

כגזר הדין ``להרוג``, זה אומר הוצאה להורג. אני מניח שכוונתך ב- ``הוצאה להורג`` יותר ספציפית.

dikla00

New member
אהם

אני די רגישה לנושא אני חושבת ש... צריך לתת להם עונש חמור בהרבה אני מעדיפה שלהגיב לתגובות זה יותר נוח לי במקרה כזה

למעלה