הופ הופ

deisy

New member
אנשים עושים שרתים פרטיים

לא בגלל אנטישמיות.. בגלל שבא להם, בגלל שככה הם יכולים להגיע לעבודה רביעית בלי להתאמץ ובלי לקנות כרטיסי דאבל..ולהיות GM ולא "לציית" לחוקים של המשחק... לישראלים יצא שם רע במייפל לא בגלל נקסון, לצערי בגלל הישראלים עצמם ... (ולא, אני לא אפרט למה כי זה מספיק טחון כאן כבר).. אני באמת לא מבינה על מה הויכוח פה בכלל, בן אדם פרץ, עשה מעשה אסור, אני לא רואה הצדקה למעשה כזה ולא משנה אם המשחק חינמי או לא חינמי.. מה זה קשור בכלל... אם מישהוא גונב - יש לזה איזושהיא הצדקה? לא. נקודה. וזה בדיוק זה - גנבה. נקודה.

deisy

New member
הנה דוגמה לסמגה מגעילה של ישראלי...

ואח"כ אומרים אנטישמיות? וואלה....

ReallyWrong

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם אני צילמתי ותכננתי להעלות

בדיוק בהקשר הזה. אי אפשר להכליל, יש גם ישראלים גזעניים לא פחות.

One Minute

New member
../images/Emo182.gifהוא צודק אבל ../images/Emo12.gif

סתם

oded12120

New member
אני מסכים שזה לא היה המקום הנכון לפרסם

את הדעות הפולטיות של הילד-למרות שאני גם ימני וחושב שאין מקום לערבים בא"י..

MR Lordi

New member
יש עוד סיבה-

בקרוב אני חושב- יקראו למשחק Maple North America כי ייפתח מייפל המזרח התיכון...

ReallyWrong

New member
אני ממש מקווה שלא..

יודעים למה? כאילו, יש סיבה רצינית או שסתם?

החאמוס

New member
אני מבין שאני מבדח אתכם -_-

ציחקו להנאתכם,אבל מעבר למטאפורה שלי נקסון באמת עוד ישתלטו על העולם (-: Oded12120 אני לא ממש מסכים איתך בכמה דברים בקשר לאנטישמיות...קודם כל גם אם חברי נקסון הם אנטישמיים אין להם שום זכות לבטא את זה בעסק שלהם! למה נראה לך שחסמו את הישראלים בקניית nx cash? תעשה לי טובה,אם הם היו מבטאים את האנטישמיות פשוט לא היו נותנים לנו לשחק במשחק...זה בגלל שישראלים מטומטים פרצו לכרטיסי האשראי בPayPal,בכרטיסים שעשו שימוש גם בשירותים של נקסון...בקשר לGM's לא ענו לך מכיוון שהם לא עונים לאף אחד (-: אסור להם לענות סתם ככה,אתה צריך לשלוח דו"ח מסודר לגבי אותו משתמש שפגע בך וכבר יטפלו בו,למרות שאתה צודק,ה-GM'S באמת לא עושים את העבודה שלהם (-: אם כבר אנטישמיות מתבטאת אצל משתמשים רגילים! הרבה אנשים מחו"ל שונאים אותו והם גאים בעצמם,אבל אין מה להכנס ללחץ מכיוון שזה ידוע ששונאים אותנו בעולם...

oded12120

New member
זאת כל הנקודה

שלחתי לנקסון מכתבים ולא עזר בכלום. פעם אחת אחד רשם "hitler ftw!jews suck" ב smega ... עשיתי screen shot ורשמתי לנקסון והצעתי לשלוח להם תמונה. כמובן-האיש קונה nx? אם יתנו לו באן זה יפגע בכיס שלהם? ולכן אין באן. נקסון הם אנטישמים אין מה לעשות. מה שכן, אבא שלי אמר שאם הם יחסמו את כל הישראלים מסיבה כלשהי הוא תובע אותם עם עורכי הדין של החברה שלו בחו"ל. ותאמינו לי -מזה אני אישית ירוויח והרבה($$$$ ופרסום). בקשר לאיש שפרץ-נכון אפשר לראות את זה ככה אבל תסתכלו על זה בדרך שונה: בארה"ב יש הרבה יותר האקרים והרבה יותר פורצים מאשר בישראל (בגלל כמות האנשים) ונקסון לא מכלילים ונותנים באן לכולם.. ולכן גם פה צריך לעשות אותו דבר ולא לחסום את כולם מלקנות nx-זאת לא שיטת פיתרון. בנוסף: "אין להם זכות להשתמש בזה בעסק שלהם"- אחי אתה נאיבי אנשים עושים את זה בכל רגע. אני אישית מאמין שבתביעה נרוויח הרבה אבל אני מחכה ליום שבו יתנו לי הזדמנות טובה מזאת-עם הוכחות מוצקות.

החאמוס

New member
XD טוב?..אני מאמין שבסוף כולנו נשנא את נקסון

(-: שוב,זה ככה בכל העולם,נקסון החאמוסים אף פעם לא ישלחו לך מכתב שהם רשמו בעצמם באותו רגע,יותר נכון הם בכלל לי ישיבו לחלק ממאות המכתבים שנשלחים אליהם מדי יום,אם כבר אז מכתב אוטומטי. בדרך כלל לשאלה פתוחה ששואלים אותם הם שולחים "בלה בלה היעזר בסבלנות ונטפל בעניין,לנקסון יש צוות גדול ואנחנו רוצים לעזור בלה בלה" ואם זה בקשת קוד או סיסמה וכל זה אז אחרי חצי שנה (של שליחת מכתבים כמובן..) הם ישלחו לך מכתב ובו "בלה בלה הנה הסיסמה\קוד שלך: *********" וזהו... עכשיו לכבוד נושיFay הנה אני רושם לאחר לחיצת Enter~! עשיתי זאת לכבודך נושי >< *אם גם אתה חושב שקוראים לג'לי במייפלסטורי צנון ולא טיפה\קווישי\ג'לי ירוק\קקי ירוק\תפוח\בצל\כיבסה הוסף משפט זה לחתימתך >.<"

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהיה תענוג לקרא את ההודעה

עם האנטר..D: בחיי, זה משפר את חווית הקריאה..^_^

oded12120

New member
ששלחתי את התלונה על ה-smega קיבלתי תשובה

אישית ולא מכתב אוטומטי. התשובה אישית אך לא מספקת בעליל ויאפ אין באן... כדי למגר את הדברים האלה יש לפעול ביד חזקה-ונקסון לא עושים את זה. ממש כמו בחיים במדינה הקטנה שלנו שלא הורסים בתי מחבלים-בדיוק אותו טמטום.

Hasselblad

New member
אתה ממש לא מבין נכון

עוד לא היה אמריקאי שפרק לנקסון וזה שיש שם יותר האקרים זה ממש לא קשור.. על פשע משלמים! ולגבי זה שנקסון אנטישמים זה ממש ממש לא נכון... ומה שאתה עושה זה הוצאת דיבה... מה עם כל ההודעות שיש נגד שחורים או ערבים? נו באמת מה הקשר לנקסון. הם עושים את מירב המאמצים לצנזר הערות כאלה בעזרת שימוש ב **** אבל מה לעשות הם לא יכולים לשלוט במה שאנשים אומרים ב 100% ודיי כבר לבקות שמי שקונה NX לא מקבל באן..... זה ממש מממש מממש ממש אבל ממש לא נכון... כנראה שאתם לא קוראים מספיק... כנסו לפורומים של באסיל הידן סטריט וסלייפי ותראו שממש אין קשר יש מלא אנשים שהוציאו סכומים מטורפים על NX ועדיין קיבלו באן! עד עכשיו נמנעתי מלהגיב לשרשור זה... אבל דיי זה כבר נמאס.. נקסון בסדר גמור!! אפילו יותר מזה... הם מעולים... הבעיה היא אצלכם! לא נראה לכם? לא נראה לכם? יאללה נקסון מוכנים שכולכם תעזבו והם אפילו לא יזילו דמעה! אהה ולגבי התביעה של נקסון.... תאמין לי שלא חסר להם עורכי דין.. בארץ ובכל העולם, ותהיה בטוח שכל מה שהם עושים מגובה ע"י עורכי דין ככה שלא היית בונה על זה שאבא שלך יתבע אותם אלא אם כן הוא איזה בייל גייטס

oded12120

New member
חח אוקי הנה תגובה מסודרת לכל השטויות שלך

דבר ראשון-אתה יכול להוכיח שמה שאמרתי זאת הוצאת דיבה? דיברת פעם עם gm? עם אחד מעובדי נקסון? שנית- נקסון כן יכולים למנוע אנטישמיות ע"י הזהרות וברור שאם אני שולח להם תמונה של איש שרשם בסמגה "מוות ליהודים" הם יכולים לתת לו באן, ואם לא - זאת לא אנטשמיות? עוד דבר-אבא שלי הוא בעל חברה ענקית ומכיר את עורכי הדין הטובים בעולם, תאמין לי שיש לנו מספיק קשרים כדי לנצח בכל משפט- במיוחד במשפט שיתרחש אם נקסון יחליטו לתת לכל הישראלים באן-דבר שהוא לא חוקי בעליל. ברור לי שיש אנשים פרייארים כמוך(או נאיבים-תבחר) שמוכנים שכל תאגיד גדול ירמוס אותם בלי להילחם, אבל נו באמת תתעורר. רק חסר שתגיד לי שאתה שמאלני(דבר שדי נראה לי מובן מהתגובה שלך). למרות שיש סיכוי שאני בכלל מדבר עם ילד ביסודי ואם כן אין טעם שתחזיר לי תגובה כי אתה צריך קצת לגדול לראות עולם...

Hasselblad

New member
../images/Emo12.gif

כל מה שנותר לי להגיד זה
ואני הנאיבית ביניינו... מה הקשר בין GM להוצאת דיבה? מה להם ולזה? להגיד שנקסון אנטישמים זה כבר ממש לשון הרע. נקסון מעולם לא אמרו שיתנו באן לכל הישראלים וגם אין להם סיבה, אם הם לא רוצים אותנו יש דרכים אחרות ומסודרות לעשות את זה. תגיד שנרשמת למשחק קראת בכלל את תנאי השימוש במחשק שאישרת? ולמה נראה לך שיש רק אנטישמיות במייפל? יש את כל סוגי הגזענות! יש שנאת ערבים ושנאת שחורים ונשאת ספרדים (לצערנו לא חסר) וזה לא בגלל נקסון מה לעשות אנשים חארות. הקשר בין הקשרים של אבא שלך לכל הסיפור הזה לצערך לא ממש קשורים אם אתה חושב שנקסון זאת חברה של GM ילדים שמנהלים משחק אתה טועה מאוד, נקסון עובדים ומגובים בסוללות של עורכי דין (אפילו בישראל) וכמובן שמגובים באישור הסכמה לקריאת תנאי השימוש במחשק. לצערך נקסון לא חייבים לך שום דבר, ואם לדעתם התמונה ששלחת לא מספיקה זאת זכותם (לא שאני מצדיקה אותם אין לזה קשר) במקרה הזה בין מוסרי לחוקי יש הבדל.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהיא יכולה להיות אחותך הגדולה..

ואם כבר, אתה זה שנשמע כמו ילד ביסודי, "אבא שלי יבוא ויכסח אותך" ממש מזכיר לי את הגן..

למעלה