הופ הופ

deisy

New member
ואגב האקרים

הבן שלי נפרץ ב WOW, כן ההאקרים קיימים בכל משחק, אבל התמיכה של WOW - נתנו לו שירות עד הסוף, שיחזרו לו את כל מה שהיה לו והוא יכל להמשיך לשחק... כי ברגע שאתה משלם כל חודש על משחק - אתה גם יכול לבוא בדרישות והצד שמנגד מתחייב לתת לך שירות...

מ י ל ר

New member
אין ספק שחנות וחיה זה דרך נוחה ויותר קלה

מסתם לאסוף כסף מהריצפה.

Gods Revenge

New member
איך אפשר להשוואת?

לקחת את המשחק שכרגע מספר אחד בעולם במשחקי רשת והשוואת אותו לwow.... סתם! =P קיצור אי אפשר להשוואות... אני חושב שמייפל כללית לא משחק שלא נמדד בקישורי משחק בגלל היותו דו מימד, ובגלל שאין pvp , תחרויות, ובגלל שבכללית אין מקום יותר מדי להפגין קישורים... מה, אם אני יכול לקפוץ ולתקוף באותו הזמן זה הופך אותו להיות pro? ההבדל היחיד הוא באמת בנזק.... וכן נזק זה נטווווווווווו עיניין של כסף.... היכולת משחק שלך נמדדת ביכולת המכירה שלך.... ואני מצטער אני לא מרגיש גיימר במיוחד כשאני עומד בשוק ומנסה למכור דברים כמו איזה פלאח.... אז אני מאמין שאדם יותר pro אם הוא דבק במטרה ומגיע לרמות גבוהות... ברור שאם את מפוצצת כסף אז זה יותר קל... אבל שמעי, מלפני כמה שבועות ראיתי סרטון של איזה drk עם בייס דקס מטורף, אני חושב שעד איזה רמה 120 הוא חשב שהוא קשת או משו ובכל זאת הוא המשיך לשחק... והוא גם כתב בסרטון שהוא יודע שהנזק שלו בתחתונים אבל הוא לא יפסיק כי הוא נהנה... ובדוגרי בדקתי ברנקינג והוא הגיע לרמה מכובדת מאוד! אני תופס ממנו הרבה יותר מאשר שאני תופס מהפושטקים שכל חייהם על החבל בזמן שהbishop עושה לי ks T.T וזה המדד שלי לproיות

מאד מתחבר אולי כי אני גיימר בן 15....

יש משחקים אחרים ששיחקתי בהם.... RAKION RUNESCAPE GUNBOUND אלו עולים לי בראש עם זכרונות טובים..... שיחקתי במשחקים אחקים אבל שלושת אלו יותר דומים למייפל מהשאר..... בכל המשחקים האלו יש אפשרות לשלם בכסף אמיתי ובחלק מהם באמת לקנות ציוד בכסף הזה! אבל אני עדיין מעצם היותי טוב בהם קרעתי תצורה של רוב האנשים..... במייפל סטורי זה לא ככה.... אין לי PVP ואני לא יכול להוכיח את עצמי נגד שחקנים אחרים חוץ מהנזק שלי..... והנזק הזה נובע מאנם וירטואלי בלבד כסף ואם אין לי כסף אז אני חייב להשיג..... אז אני צריך לעבוד נורא קשה לא על איך לעשות את המכה הזאת דיוק לפני שהמפלצת תוקפת ,כי היא ניהיה מעצמה... אני צריך להרויח כסף..... ואל תבינו אותי לא נכון אני אוהב כסף! אבל זה נראה כאילו האימונים במייפל כבר לא כאלו חשובים עם CPQ וכל המקומות אימון החדשים ..... הכל סובב סביב מסוס ו- NX...... ואם אתה לא משקיע NX אתה יוצא פחות טוב משחקנים אחרים! זה לא משנה מה תעשה! כי אפילו אם אתה מצליח להרוויח סקרולים בזול ולמכור בגבוהה זה עם NX ימכור אותם בחנות שלו ביותר! אבל עם כל זה אני עדיין משחק מישהוא יכול לומר לי למה? כי אני לא.....

ToryMaster

New member
למה אתה צריך אבל להוכיח את עצמך?

אני קצת מבוגרת ממך, וכנראה שיצא לי לשחק ביותר MMORPG, חלקם נסגרו מזמן, אבל הרוב המוחלט מנסיוני, לא קשור בכלל לPVP, ובעליל לא מחייב שתקנה קאש. אני בחיים לא אשכח איך, אחרי חצי שנה של משחק יומיומי במשחק מאוד גדול ומאוד פופולרי, פתאום נחתה עלי ההבנה שגם שם יש קאש שופ. צריך לקחת דברים בפרופורציה, אם מה שגורם לך הנאה זה להוכיח את עצמך מול שחקנים אחרים, להילחם נגדם או להיות יותר חזק מכולם, אין לי בכלל ספק שמייפל הוא לא המשחק המתאים לזה. זה לא הייעוד שלו ולא הכוונה.

ובכל זאת הנה אני משחק....

אני לא יודע מה זה שדווקא מייפל סטורי שורד איתי כבר 4 שנים כשמרוב המשחקים נםרדתי אחרי שנה או שנתיים מקסימום....

עוד כמה דוגמאות שחשבתי עליהן תוך כדי מקלחת

כבר כשנתיים קיים D.C האק. הולכים האקרים ומנתקים שחקנים אחרים מהמשחק. לפעמים בשביל השעשוע.... למה נקסון לא מטפלים בזה. חסר להם כח אדם??? או שזה לא ממש מפריע לאנשים לבזבז כסף אז זה לא נושא מספיק חשוב... אני לא יודעת אם אתם זוכרים אבל לפני כמה חודשים דלפה רשימת משתמשים עם כל הפרטים שלהם מהמשרד של נקסון.... המון דמויות נעלמו אז כי האקרים ישבו ונכנסו עם הפרטים האלה להמון חשבונות (היו גם כאן בפורום קורבנות...) במקום לנעול את המשחק למשך שבוע ולהפסיד קצת רווחים אבל להציל חשבונות של אנשים שהשקיעו בדמות שלהם שנים... נקסון בחרו להתעלם מבעיית האבטחה שלהם ולא עשו כלום..... עוד דוגמא: יצאו עבודות חדשות.... למה חפצי קאש לא יכולים להיות משותפים בין אותן הדמויות באותו חשבון? למה שחקן צריך להוציא כסף נפרד על הדמות המרכזית שלו ועל הארן או האיוון שלו? זה לגיטימי לחברה לרצות להרויח מלא כסף. ומיצידי שנקסון יעשו כמה כסף שהם מסוגלים והכל טוב ויפה. אבל לפחות שישקיעו חלק מהכסף לתחזק את המשחק שלהם. ומכונת ההימורים החדשה זה כבר סיפור מכעיס ויוצא מכל פרופורציה, לפחות בעיניי.

למעלה