נקסון, מין הסתם
אינה חברה פילנטרופית/חברה שלא למטרות רווח. וכמו כל חברה מסחרית אחרת, היא מחפשת דרכים להרוויח יותר. ולנו- הלקוחות להחליט אם אנו רוצים לקנות את המוצרים, או לא. יחד עם זאת, נקסון מאפשרת להשתמש במוצרים שלה (= לשחק) ללא כסף (מעניין אם "דיזל" היתה משיקה קו מוצרים חינם, בנוסף לג'ינסים היקרים שלה...). אם אני יודעת שדמות מסויימת עולה כסף כדי להעלות סקילים מסויימים- פשוט לא אפתח דמות כזו ואני יכולה להמשיך לשחק ולהנות עם דמות שאינה עולה כסף. אף אחד לא מכריח אותי! ובאשר ללחץ חברתי- אני אישית, לא אכפת לי מה יש לאחרים ומה אין, ואיך אני לעומתם. לי, כמבוגרת, אין בעיה להשיג קאש, ואכן אני משתמשת. ועדיין, אני עושה שיקולי "פולניות"= קניתי כובע קבוע, אני לא קונה בגדי קאש ולא אכפת לי שדמויות אחרות מחליפות בגדים כל שלושה חודשים. אני נהנית מהמשחק, מהאינטראקציה עם חברים (גם אם אני דיי אוטיסטית...), בלי להסתכל ימינה ושמאלה. אני לא בודקת כל הזמן למי יש דמג' גבוה יותר ממני ובוכה. הנאתי אינה תלויה באחרים, אלא בהחלטותיי. לדעתי, בזכות הקאש שאנשים קונים, נקסון משפרת ומשתפרת באיכות המשחק, ממנה נהנים גם בעלי הקאש וגם שחקני החינם. ואם המשחק היה חינמי לחלוטין, לדעתי כבר מזמן היה נקסון ז"ל, או באיכות כזו שכבר אף אחד לא היה משחק.