חחח... אולי :]
F Funky Giraffe New member 10/10/05 #84 כדי שאלך לישון ב3-4 שעון חדש ולמחרת בבצפר ארדם בשיעור השני חחחחח
ע ע מ י ת ו ש ש ש ש ש New member 6/10/05 #41 עידוווווווו דחוףףףףףףףףףףףףףףף תקשיבבב אני חייבת ת'אי סי שלך דחוףףףףף אני יסביר לך כבר שמה... בבקשה תענה לי הכי מהר שאפשררררר תודה מראש..=]
עידוווווווו דחוףףףףףףףףףףףףףףף תקשיבבב אני חייבת ת'אי סי שלך דחוףףףףף אני יסביר לך כבר שמה... בבקשה תענה לי הכי מהר שאפשררררר תודה מראש..=]
S Skicker New member 3/10/05 #4 אוף איזה באסה!!! עד שהייתי קרוב להגיע להופעה בסוף לא באתי ופספסתי וואחד הופעה פצצה איזה שיט טוב אולי אני יוכל להגיע לזאת בקרית חיים
אוף איזה באסה!!! עד שהייתי קרוב להגיע להופעה בסוף לא באתי ופספסתי וואחד הופעה פצצה איזה שיט טוב אולי אני יוכל להגיע לזאת בקרית חיים
ס סגול59 New member 3/10/05 #5 קולולוש/סגול/קאשי/קוואמי/שלומי א. כולם תומכים במאבקו של A7 להישאר בארץ! ...ייתכנו גם אורחים נוספים, המוכרים לכם.... בלי נדר. BE THERE PEACE HAPPY NEW EARS
קולולוש/סגול/קאשי/קוואמי/שלומי א. כולם תומכים במאבקו של A7 להישאר בארץ! ...ייתכנו גם אורחים נוספים, המוכרים לכם.... בלי נדר. BE THERE PEACE HAPPY NEW EARS
T T W I G G Y New member 3/10/05 #6 קליפורניה.... שיר מעולה!!!!!!!! "....הייתי בכיף עושה לה טובה...."(?)
F Funky Giraffe New member 3/10/05 #7 קליפורניה קליפורניה את כל כך שווה בכיף הייתי עושה לך טובה חחחחחחח הם שרים שם גם על חיים חפר!!
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 3/10/05 #13 מה????? ופספסתי??????????? :[[[[[[[[[ הוא טוב? רגע זה חדש של הדגים מהאלבום הרביעי או של שאנן ??????