הופעות

סגול59

New member
ותודה ל...

לקולולוש והאורח שלומי אלון, שנתנו הופעה מדהימה עם החומרים שלהם וגם ניגנו אח"כ את הלופים של וו-טאנג, סנופ, RJD2 ואחרים בדיוק מדהים לרוקי בי, וולטר, קלין, קוריאה, מת-א-מורפ, מש ואנשי אגיטפופ לחברים קאשי, קוואמי, ש"ס, שאנן ו-O.X על ההתגייסות, המצברוח הטוב והסשן המשותף המטורף מעל לכל, לידידי Rebel Sun שהיה מעל ומעבר למילים. ולקהל המעולה שגדש את הג'ה פן, קפץ,שר ועודד. בתקווה שהכל יסתדר במהרה בימינו. PEACE

Funky Giraffe

New member
הוא ביצע את הוורסים האלה-

"בוקר טוב עולם או מה שנשאר ממנו" (פרצוף תשעה באב) "עבד של הזמן, סוגר עליי אבל אני עוד כאן" (ת.ז.) ועוד וורס חדש שפשוט אין לי מושג מה הוא.. אין לי איך אף אחד לא הקליט

סגול59

New member
מחר יהיו קטעי וידיאו ב"נענע"

מחר יהיו באתר "נענע" קטעי וידיאו וגם ראיונות, תמונות וקולות מהערב.

פשוט היה כל כך טוב...

בהתחלה היה איזה 2 וחצי רוסים נכים שעשו שטויות עם מבטא רוסי כבד... בעעע... וההופעה שלהם פשוט לא נגמרה... זה נמשך ונמשך... אבל בסוף הם ירדו וקולולוש עלו!!!!! וואי איזה הופעה הם נתנו... הם פשוט מעולים... כאילו הדיסק שלהם לא משתווה להופעה אפילו לא בקצת... ושלומי בכלל היה תותח... ובסוף.... בסוף היה 1 הדברים הכי טובים שקרו בארץ נראה לי... פשוט כוווווולם היו על במה 1 ושרו ביחד... והיה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! שאנן היה מלך כמו תמיד וקוואמי גם:] וקאשי וש"ס וסגול וראבל סאן... היה חלומי... יש תמונות... יבואו בהמשך... :]

Funky Giraffe

New member
וואללה, נכון, התבלבלתי

ותשעה באב זה השם שדבק לי ל"כשאלוהים אמר בכיף" בגלל הריליס המוקדם שלו בסולסיק...

אוי... שמעו איזה משעשע זה...

בסוף ההופעה כזה דיברנו עם ש"ס והוא אמר משו על זה שרק בנות שותות מקשית ועכשיו נזכרתי שכל ההופעה שלומי שתה איזה משו מוזר צהוב מקשית... חחח... :] שלומי

shiroo

New member
מאמי הדבר הצהוב והמוזר הזה נקרא

ערק אשכוליות....אני לא מוצאת בזה שום טעם....זה מגעיל פצצות וזהו ! עדיף שישתו בירה....או וודקה יותר טוב...

למעלה