הופעות

Funky Giraffe

New member
אין כמו מכונית אמריקאית(שרשור זאפה)

אאאאאאז ככה בלטו לטובה: הווליום עולה!!!!!!!, דודוש (איזה רודס, תענוגות), ג'וני הקטן (לא כמו המסטולים מחומר מקומי
), קליפורניה (האזוייייייייייייייייי), יאיא שעשה ניסים ונפלאות עם האפקטים וכל השאר הפרברים רפיוג'יז והקרו שלהם (יא מאן!) בלטו בהעדרם: אין (!) ליין אפ: - יציב - רק פה - מספרים - הווליום עולה - לזוז - ג'וני הקטן - הכאפה - מוזיקה - קמתי - כל המניאק (אחד הוורסים היותר טובים של ג'וני) - בראשית - לא פראיירים - פראיירים - רציתי שתדע - מה נעשה ________________________ - חליפות - אף אחד (לא היה בסופו של דבר) - קליפורניה (כי אין כמו מכונית אמריקאית!) - שירת הסטיקר עכשיו נדבק לי לראש "קליפורניה"... מילים אדירות, שיר הזוי לחלוטין, בדיוק כמו שיוסי תיאר אותו ;) מה שממש אהבתי בשיר הזה זה הסולו קלידים של דודוש בסוף השיר, הבתים שללא ספק מושפעים ישירות מסייפרס היל בפלואו ובפרייזינג, וכמובן האקורדים האדירים האלה שעושים את ההרמוניה בשיר הזה למדליקה האמת שהתייחסתי לשיר הזה בדיוק כמו שהתיחסתי לחליפות בהאזנה הראשונה שלי אליו נראה לי שאני אסתדר טוב עם קליפורניה עוד חוויות

dadoparient

New member
MCשירי, סיי לה וי ובמה פתוחה-שבת

חג שמח ושנה טובה! ליין המסיבות השחור של MC שירי ממשיך ביום שבת - 8.10 הרכב ההיפ-סול- סיי לה וי- יתארחו הפעם על הפטיפונים ויתקלטו היפ הופ ור'נ'ב. לצידם יופיעו זמרות מהממות ולאחר מכן הבמה תהיה פתוחה לכל מי שרוצה להוכיח את הביצועים שלו ולעשות שמייח. הכניסה למקום תהיה למוזמנים בלבד ולכן ניתן לאשר הגעה באי-מייל [email protected] או בטלפון 0523659180 ניתן גם להשאיר אס.אמ.אס עם שם מלא ולהכנס לרשימת המוזמנים. הכניסה עולה 50 ש"ח- המחיר כולל משקה אלכוהולי ראשון מצפה לראות אותכם שם חג שמח. בוקה קרליבך 27 תל אביב פתיחת דלתות 22:00 הכניסה היא מגיל 18 ומעלה עם הצגת תעודת זהות

mtny

New member
אהלן כולם

מישהו יודע על הופעות בין התאריכים 21 לאוקטובר עד הראשון לנובמבר? תודה

Gulash Man

New member
על ההופעה ב-20

הלו חברה זאת עידית נכנסתי דרך השם משתמש של דנור ברצוני לקבל פרטים על ההופעה של הדג ב-20 לחודש באלפנט אני אשמח אם תענו לי בהקדם... תודה כפרות :) עידית

Funky Giraffe

New member
WOW!

אז הנה הסיטואציה. ג'ה פן, לילה. כשהכל נראה אבוד וכשאיי7 בדרך לגירוש.. עולים בזה אחר זה - קוואמי, סגול 59, שאנן סטריט, קאשי, ש"ס ראפר שהוא חבר של A7 ואין לי מושג מי הוא, ועל הבמה נמצאים שלומי אלון, קולולוש, A7 עצמו ונכנסים לג'אם סשן פראי, כל אחד מביא את הבתים שלו, ומה שיוצא יוצא... זה היה היסטרי עד הסוף שאנן נתן בתים מ"המכונה", שיר באנגלית - חדש סגול נתן בתים מ"ירושלים 2 - ת"א 0", "היפ הופ אינשטיין" ועוד קוואמי הביא וורס משיר חדש, פרצוף תשעה באב, הבית מת.ז. של בויאקה ( עבד של הזמן..) קאשי הביא בתים מ"לך עם זה" ש"ס זרם עם "טוקמן", "מראה מראה שעל הקיר", "יבנה זו בירת הראפ" אין לי שמץ מה A7 וחברו שרו את הקטע הראשון נעלו כולם בפזמון החוזר של "מוזיקה" (חלוצי החלל... "שום דבר לא יפסיק את המוזיקה") וזה היה הדבר הכי חזק שמשקף ג'אם של היפ הופ ישראלי, עזבו שטויות ותעיפו את "ביחד" לפח... אבל זה היה היסטרי עד הסוף.. הג'אם התחלק לשניים או שלוש לופים שקולולוש ניגנו לדעתי... דבר כזה קורה לעיתים רחוקות מאוד וכל הזדמנות שתהיה לכם לראות אותו - תקחו ב3 ידיים יש לציין לשבח גם את התקלוט הFאנקי עד הסוף של מארקי פאנק וסאדייל (באנגלהדת' בשם אחר?) פשוט הרסו את הערב.. אני לא מבין איך סגול59 לא מסתדר עם הצל אבל עם הגרסה הרוסית שלו כן o_O (הכל בהומור וברוח טובה!!!) כמה טוב שיש תמונות מהערב הזה... קולולוש שיחקו אותה המכונה של הגרוב - לא עוצרת המכונה של הקצב - לא נגמרת במוזיקה יש נפח, בטקסטים רקח Rebel sun מספר אחד בשטח!

Funky Giraffe

New member
ארמממממ

חוץ מהפרסומת ששאנן עשה לאתר החדש, אפשר להגיד גם שבקרוב מאוד תוכלו להוריד -כל- דבר אפשרי של הדג נחש כמעט.

Funky Giraffe

New member
סיי לה וי????????????????

ואני עוד חשבתי שלפחות בפרטנרים שלה היא בסדר..

nap3

New member
אמממ אממ אממ..

טוב זה לא הולך ככככככהה אני בטח אהיה שם הפסדתייותר מידי הופעות

Skicker

New member
וואי איזה חרא אני מתאבד...

די לא רוצה עוד הופעות של שישי!!! בניתי על ההופעה הזאת מה שנשאר לי זה קרית חיים שלא בטוח שאני מגיע... למה זה מגיע לי למה?

טיפקסית

New member
נצל"ש קריית חיים מי בא?

אני אני אני אני אני אני אני אני אני באה לקריית חיים איך שאני חוזרת מהבסיס הביתה,מתקלחת ולוקחת רכבת לקריית חיים משם מונית עד למועדון ומשם-פנימה לתוך המועדון איזה כיף מי בא? ד"א פאב האלפנט נמצא ברחוב האיצטדיון 4 ולמי שתוהה בקשר למחירים 60-מכירה מוקדמת 70-ביום ההופעה

OriWinokur

New member
אם יש לכם תמונות מהערב ...

אנא צרו איתי קשר אני ממש זקוק להן....

למעלה