WOW!
אז הנה הסיטואציה. ג'ה פן, לילה. כשהכל נראה אבוד וכשאיי7 בדרך לגירוש.. עולים בזה אחר זה - קוואמי, סגול 59, שאנן סטריט, קאשי, ש"ס ראפר שהוא חבר של A7 ואין לי מושג מי הוא, ועל הבמה נמצאים שלומי אלון, קולולוש, A7 עצמו ונכנסים לג'אם סשן פראי, כל אחד מביא את הבתים שלו, ומה שיוצא יוצא... זה היה היסטרי עד הסוף שאנן נתן בתים מ"המכונה", שיר באנגלית - חדש סגול נתן בתים מ"ירושלים 2 - ת"א 0", "היפ הופ אינשטיין" ועוד קוואמי הביא וורס משיר חדש, פרצוף תשעה באב, הבית מת.ז. של בויאקה ( עבד של הזמן..) קאשי הביא בתים מ"לך עם זה" ש"ס זרם עם "טוקמן", "מראה מראה שעל הקיר", "יבנה זו בירת הראפ" אין לי שמץ מה A7 וחברו שרו את הקטע הראשון נעלו כולם בפזמון החוזר של "מוזיקה" (חלוצי החלל... "שום דבר לא יפסיק את המוזיקה") וזה היה הדבר הכי חזק שמשקף ג'אם של היפ הופ ישראלי, עזבו שטויות ותעיפו את "ביחד" לפח... אבל זה היה היסטרי עד הסוף.. הג'אם התחלק לשניים או שלוש לופים שקולולוש ניגנו לדעתי... דבר כזה קורה לעיתים רחוקות מאוד וכל הזדמנות שתהיה לכם לראות אותו - תקחו ב3 ידיים יש לציין לשבח גם את התקלוט הFאנקי עד הסוף של מארקי פאנק וסאדייל (באנגלהדת' בשם אחר?) פשוט הרסו את הערב.. אני לא מבין איך סגול59 לא מסתדר עם הצל אבל עם הגרסה הרוסית שלו כן

(הכל בהומור וברוח טובה!!!) כמה טוב שיש תמונות מהערב הזה... קולולוש שיחקו אותה המכונה של הגרוב - לא עוצרת המכונה של הקצב - לא נגמרת במוזיקה יש נפח, בטקסטים רקח Rebel sun מספר אחד בשטח!