אבל...עכשיו כולם יפתחו להקות חדשות וירמו, לא?
E en li shem 7 New member 6/8/06 #92 זאת לא רמאות ו...נראה לי שייצא הפסד עם תעשה הופעה עם להקה שמקום אלף ואתה 300 או משו כזה...הלהקה שיותר קרובה למקום ה1 מפסידה...אבל עוזרת לזאת שמאחוריה
זאת לא רמאות ו...נראה לי שייצא הפסד עם תעשה הופעה עם להקה שמקום אלף ואתה 300 או משו כזה...הלהקה שיותר קרובה למקום ה1 מפסידה...אבל עוזרת לזאת שמאחוריה
N n 0 f a r New member 6/8/06 #98 לא נכון. 1.הלהקה שיותר קרובה למקום ראשון לא תפסיד כי היא יכולה לעשות שהיא תקבל 100% מהכל והלהקה השניה תשלם.
לא נכון. 1.הלהקה שיותר קרובה למקום ראשון לא תפסיד כי היא יכולה לעשות שהיא תקבל 100% מהכל והלהקה השניה תשלם.
א אני game girls New member 6/8/06 #93 יש!!!! קיבלתי הופעה משותפת אבל.. אבל יש לי שאלה.... אפשר גם להזמין להופעות כאלה או רק לקבל הזמנה??
E en li shem 7 New member 6/8/06 #109 גם וגם שולחים לך-אתה מסכים\לא\מציב תנאים אחרים אתה שולח-יש אותן אופציות ללהקה ששלחת לה. בדיוק כמו שלך
גם וגם שולחים לך-אתה מסכים\לא\מציב תנאים אחרים אתה שולח-יש אותן אופציות ללהקה ששלחת לה. בדיוק כמו שלך
N n 0 f a r New member 6/8/06 #94 סוף סוף אבל. לדעתי על העלות של המקום צריך שיהיה אפשרות לחלק לפי אחוזים. וכל צד שישלם יותר גם יקבל יותר.
סוף סוף אבל. לדעתי על העלות של המקום צריך שיהיה אפשרות לחלק לפי אחוזים. וכל צד שישלם יותר גם יקבל יותר.
ל לiלי חתiלי New member 6/8/06 #97 בדיוק לחלק את עלות המקום.. זה רעיון טוב.. גם אני חשבתי על זה.. בכל זאת אם אני קובעת 2 הופעות מישהו יכול לבטל לי אחת מהן.. ואני רק אפסיד מזה.. =/
בדיוק לחלק את עלות המקום.. זה רעיון טוב.. גם אני חשבתי על זה.. בכל זאת אם אני קובעת 2 הופעות מישהו יכול לבטל לי אחת מהן.. ואני רק אפסיד מזה.. =/
E en li shem 7 New member 6/8/06 #113 נכון אבל...אני לא כ"כ טובה במתמטיקה אבל כן אפשר להתחלק חצי חצי. בזה שהלקה שמשלמת על האולם, תקבל יותר אחוזים. ולא 50-50 אלא נגיד...65-50 וככה הכל מתחלק טוב ויפה... (אין לי מושג איך מחשבים את זה)
נכון אבל...אני לא כ"כ טובה במתמטיקה אבל כן אפשר להתחלק חצי חצי. בזה שהלקה שמשלמת על האולם, תקבל יותר אחוזים. ולא 50-50 אלא נגיד...65-50 וככה הכל מתחלק טוב ויפה... (אין לי מושג איך מחשבים את זה)
ה הכרובים New member 6/8/06 #95 אה,זה נחמד אבל.. באמת שלא הבנתי מה זה נותן לי בדיוק. המדדים יעלו לכל להקה בנפרד או ששתי הלהקות יתחלקו בעליית המדדים? גם הכסף והמעריצים יתחלקו בין שתי הלהקות?
אה,זה נחמד אבל.. באמת שלא הבנתי מה זה נותן לי בדיוק. המדדים יעלו לכל להקה בנפרד או ששתי הלהקות יתחלקו בעליית המדדים? גם הכסף והמעריצים יתחלקו בין שתי הלהקות?