מה הקטע? זה יוצא ללהקה אחת פחות רווח מהשניה... אלא אם כן מחשבים את זה באחוזים שמי שמשלם יורידו לו את ההוצאה של ההופעה על עליית האחוזים שהוא מקבל וזה סתם מעצבן לחשב את זה, וגם אין לי מושג איך
מי שרוצה לעשות איתי הופעה משותפת יכול להכנס לכרטיס הלהקה שלי להתרשם ולהחליט בעצמו D: עוד לא ניסיתי את האופציה החדשה ואשמח לראות עד כמה היא מועילה מס' להקה:4108 Super Nova
כפול מהעלות השווה למקום היושבים. שכל העלות נטולה על אדם אחד. אני בספק אם המעריצים משהו. הגעתי למסקנה שבניצנים מרוויחים 10000 שקל ועוד לחלק את זה לשתיים 5000 שקל אפילו בפאב מרווים יותר
אחרי הכל הם לא טיפשים, שני להקות מתחלקות בכסף...לכן הרווחים יהיו הרבה יותר גדולים. מה שאת מרוויחה בד"כ הוא נגיד 5000 שקל בפאב. הפעם תרוויחי אולי טיפה יותר
בדף ההסברים כתוב שיש מס' מסויים של מעריצים והם מתחלקים בין כל הלהקות. בגלל שהאפשרות של ההופעות המשותפות לא כ"כ משתלמת מבחינה כספית, היא אמורה להשתלם מבחינת המעריצים. מה שלא הבנתי זה שאם אנחנו "נמשוך" מעריצים להופעה ע"י זה שהם מעריצים של הלהקה החדשה ונחשוף את עצמנו לעוד קהלים, אנחנו לא "נגנוב" את המעריצים של הלהקה שאיתה עשינו את ההופעה?