הופעות משותפות

שייי12

New member
מחפש להקות

אני מחפש אנשים לעשות איתם הופעות משופתפות הלהקות שלי ----------------------- shafry ----------------------- the red dragons --------------------- אני מחפש ללילה

הופעה משותפת

אני מציעה לעשות שתי הופעות, פעם אני משלמת ופעם השותף. להקה 9301 מי שמעוניין שיפנה אלי במסרים או בספר מבקרים - בואו לא נציף את הפורום על זה..

נטי

New member
תיקון ---->

זה הכינוי שניתן לשלוח מסרים בקשר להופעה משותפת עם להקה 9301.

sharooona

New member
.......

תקשיבי.. אני גם רוצה לעשות שתי הופעות אני פשוטלא מצליחה למצוא את הלהקה שלך. וד"א... ההתחלקות בשתי ההופעות זה 50 50 נכון?? תצרי איתי קשר. הלהקה : שובו של הנקניק. שרונההה.

לוטמוש

New member
אואואואואו

אני רוצה. 6265! אבל אני לא במצב מעולה כזה כמו רובכם פה.....אבל אני בסדר אני חושבת! וברווחים 50-50 כן?

MineraL

New member
נחמד

רק שלהקות גדולות כן עושות הופעות משותפות. אבל אני אוהב את הדרך שלכם להוריד אותנו

שמע בפערים שנוצרו...

הפליי אוף היה מגיע מוקדם מדי... הפערים הפרידו מדי בין הלהקות הותיקות והלהקות החדשות. מדובר כאן בפערים של ימים בודדים, אבל זה מספיק וגם מבחינה מציאותית יש המון להקות ענקיות לא רק 5
נ.ב כשאמרת להקות גדולות, התכוונת להקות עם מעל מיליון מעריצים?

HaDaRoSh

New member
אאאאאאאאא מגניב !!!! ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

איפה חברה שלי שצריך אותה

JiBit

New member
לא ברור לי איך זה הגיוני

הופעה בניצנים - 2000 מקומות כל כרטיס 120 נגיד זה יוצא 240000 נגיד שאני מתחלקת עם להקה מסויימת חצי חצי, ושפעם אני משלמת ופעם היא... אז זה ויצא שהרווח הנקי שלי הוא 90000 שזה פחות מקיסריה?
מישהו מוכן להסביר לי?

שאלה

המחיר של הופעה המשותפת מתחלק חצי- חצי בין הלהקות המשתתפות או שכל להקה משלמת את המחיר המלא שרשום?..

המחיר של השכרת האולם

כברירת מחדל, הצד שיוזם את ההופעה, הוא זה שישלם את עלות השכרת האולם.אבל אתם יכולים להחליט בניכם מי יהיה זה שישלם.

למעלה