הופעות משותפות

Its a girl

New member
חדשה בביזניס

שלום לכולם, עכשיו הקמתי להקת פופ מגניבה בשם GIRLY SHOW שווה לכם להיכנס ולהתרשם... (עושה יחצנות...) ביי ובהצלחה לכולם

larulz

New member
מיליון מעריצים...

אולי אני אגיע פעם למס' הזה..... אם לא תמציאו לי תקריות מפגרות שיורידו לי יותר מ 50% מהמעריצים שלי....

GUYBLOO

New member
מישהו רוצה לעשות איתי הופעה?!?!

להקה 1277... תכתבו לי!!!!

orsuissa

New member
תעשו איתי הופעה משותפת אני דיי טוב

10771 בבקשה ויש לי מלא שעות של חזרה אז אין מה לדאוג

זה מאגניב אבל...

זה היה יכול להיות עוד יותר מאגניב אם גם היו מקומות יותר גדולים להופעות יחיד. תחשבו על זה. אבל תודה, אתם מפתחים ת'משחק בצורה כיפית.

ערב צ'אט בנושא הופעות משותפות.

מחר בשעה 8 וחצי יתקיים צ'אטTV [כפתור למעלה] בנושא הופעות משותפות. תוכלו לסכם עם חברים, לקבוע הופעות, לדון במחירים וסתם לדבר :] נא להכין מראש ~ מספר/שם להקה. ~ דירוג. ~ אחוזים ומחירים שתקבעו בהתאם להוצאות שהלהקה יכולה להרשות לעצמה. * אל תסמכו על אחרים לתת לכם 80% מהרווחים, ועוד שיזמינו אותכם להופעה! * אל תנבחו על אנשים אם הם לא רוצים לקבוע הופעה איתכם. זאת זכותם. * נא לא להציף את הצ'אט בשורות כגון "פללללללללליז יש לי להקה שאוווווה בואו איתי להופעעעעעה". זה לא נעים לאף אחד. באמת. * במידה ותמצאו מישהו לעשות איתו את ההופעה- אתם מתבקשים להעביר זאת לשיחה פרטית, ולא להציף את החדר. * במידה והרעיון יניב פירות, ויעזור למתחרים יקבעו עוד ימי צ'אט למינהן. נא לשמור על שפה נאותה בזמן הדיבור. בלי קללות, עלבונות, והצהרות צומי למינהן.תודה מראש :] *הודעה זאת לא קשורה בשום קשר למנהלי הפורום ו/או המשחק, ואין לראות בה הזמנה רישמית. תלונות אלי ואלי בלבד ^^

psymed

New member
4143 - להקה להופעה משותפת!

להקה להופעה משותפת: 4143 - Only Humans. אפשר רק להרוויח מזה ! :)

../images/Emo20.gif הצעה להופעה משותפת

מי שרוצה הופעה איתי שידבר איתי בספר המבקרים להקה 8425 כסף: 1,775,662 מעריצים: 287,878 מקום: 616

המעמעם

New member
מי רוצה הופעה משותפת???

לכל מי שרוצה להופעה היום או כל יום ב20:00 מס' להקה:3783 מס' הכסף:₪2067352 מס' המעריצים:77123

מישהו מזמין אותי להופעה משותפת..

אין לי בעיה תציעו חופשי... את רוב ההצעות אני מקבלת.. =] שלחו הצעות ללהקה 1248.. תודה.. =]

yozeim

New member
יאללה שותפות

להקות שרוצות לעשות הופעות משותפות בניצנים יאללה, מי שמשלם מאיתנו לוקח 60 אחוז מהכסף .. להקה מספר 6822

danieli92

New member
../images/Emo59.gifאחי רוצה הופעות משותפות

להקה מס' 11455 מי שרוצה יכול לשלוח הצעה

metorefet23

New member
אם אני לא טועה (ואני לא טועה...)

לשלמה ארצי ושלום חנוך יש הרבה יותר ממיליון מעריצים וכזכור הם ערכו הופעה משותפת יחד... רציתם שזה יהיה קרוב למציאות לא?! אז התשובה שלכם ממש לא מספקת...

אריאל 888

New member
מי רוצה לעשות הופעה משותפת?

70% כסף לי (כי אני משלם) ו50% מעריצים לי מי שמעוניין שיכתוב לי בלהקה מספר הלהקה שלי:3461

למעלה