הופעה גדולה!!

חח צפי לתגובות נזעמות...

אני הייתי בהופעה אחת (שעד היום אני מתחרט ממניעים שלא רצוי להזכיר פה) ורק לשמוע על ההופעה הזאת עושה לי שמח בלב ובאוזן רק לקרוא את הפלייליסט ולדמיין איזה הופעה אח!!! אם רק היה ניתנת לי היכולת, הזכות, וחוסר הסטטוס שלי.. הייתי בא! הייתי עומד הכי מקדימה ודוחף את כולם! איזה איזה הופעה! תראי את הפלייליסט עושה לי מרענן בעיניים איזה שירים! אולי את לא ממש מעריצה של מוניקה סקס על סמך ההצהרות של מופע איחוד ושהם שרו שירים יבשים כי אם באמת היית מעודכנת היית יודעת ש: א) מוניקה לא התפרקו מאז "יחסים פתוחים" ב)הפלייליסט (ולא הסטליסט) שלהם השתנה הפעם בצורה דרסטית ככה שזה תענוג רק לשמוע סדרים חדשים-אפילו שלפתוח הופעה עם בעיר הזאת זה הכי מתאים! זה פשוט כב רמשומש כי ככה זה תמיד! אז כל שינוי שהם היו עושים (אפילו אם הם היו פותחים עם השיר "מצעד" שהוא יבש לגמרי) הוא ממש לטובה. ג)המעריצים האמיתיים של מוניקה סקס הם "ילדים" בני 15/16/17/18 ולא 12 כמו שהזכרת. יש הבדל ענק בגילאים זה אולי בגלל שאת קצת גדולה או כי את למרבה הצער חשה את עצמך... ד) הקטע עם כל החבר'ה זה משו מוזר כי אף פעם לא עושים את זה... אבל מה לעשות אנשים לא עושים חשבון ברוק (לפעמים זה טוב אבל זה רוב הפעמים ממש רע) והם קופצים מכל שיר טוב/קיצבי/נוסטלגי ככה שמה שקרה בכל החברה זה לא מפליא אבל גם לא שכיח יש לי עוד המון מה להגיד על מה שאמרת אבל אני יעזוב הכל מפאת חוסר הזמן ויגיד לך רק דבר אחד: זאת היתה ללא כל צל של ספק אחת ההופעות הטובות של מוניקה בשנה שנתיים האחרונות"

Kettercat

New member
איתמר היקר...

הסטליסט בהחלט יכול להיות מרענן, ציינתי את זה - אני לא אוהבת פרפורמרים שמקובעים על אותם השירים בהופעות. *אבל*, המרכיבים הפעם פשוט לא הצליחו, מבחינתי. מ'זתומרת, "לא ממש מעריצה של מוניקה סקס"? יש מדד לכמה אני מעריצה "באמת" או "לא באמת"? לא צריך להעריץ הערצה עיוורת. צריך גם לדעת מתי להגיד "זה לא עובד". סך הכל, מכל ההופעות של מוניקה (או יהלי, או פיטר) שהייתי בהן עד היום נהניתי מאוד, ואין מישהו שיותר התאכזב מהעובדה שלא נהניתי אתמול מאשר אנוכי עצמי. טעם בשירים (או בכל דבר אחר) זה עניין אישי, כך שעל כך אני אפילו לא אגיב. וכן, אני יודעת שמוניקה לא התפרקו... האירוניה היא על העניין של הופעות "איחוד". איך הם מתאחדים כשהם לא התפרקו בכלל? (וכאן, בעצם, הביקורת היא על הפרסום והתקשורת, לא בהכרח הלהקה עצמה). לא אמרתי שאותם ה"ילדים" הם המעריצים האמיתיים - אלא אלו שהרכיבו את מרבית הקהל אתמול. אני מכירה הרבה מעריצים של מוניקה, מגיל 14 עד 20+, ואין לי שום דבר רע לומר עליהם חס וחלילה. אין שום קשר בין השניים. "הקטע עם כל החבר'ה זה משו מוזר כי אף פעם לא עושים את זה" - אז תמיד יש פעם ראשונה. כמו שציינת, לא היית שם כדי לראות את זה. בכל אופן, שוב - מצחיק אותי לראות ש"זאת היתה ללא כל צל של ספק אחת ההופעות הטובות של מוניקה בשנה שנתיים האחרונות", ואפילו לא היית שם בעצמך. אפילו הופעה עם הסטליסט הכי טוב בעולם יכולה לצאת מחורבנת... הופעה מורכבת מהרבה יותר דברים מאשר רשימת השירים. מה לעשות, הם פשוט לא היו במיטבם. אז תודה רבה על התגובה ה"בונה", ועל המחמאות (סבבה, אז אני חשה את עצמי, כי אני לא נהנית מכל פיפס של מוניקה... אני הרי לא מעריצה "אמיתית", נכון?), ופעם הבאה - שים לב, רשמתי אזהרה, אז אם אתה באמת לא יכול לקחת ביקורת ברצינות, אל תטרח לקרוא (ולהגיב אחר כך).

אפרת P

New member
לקרוא ביקורות שלך זה כמו../images/Emo112.gif

להיות בהופעות בעצמך ותמיד מעורר מחשבה חדשה את עושה עבודת קודש! המשיכי כך

Scept

New member
ביקורת מעולה.

קודם כל- התבלבלת קצת בגילאים. לי אישית עשה רושם שהרוב יותר בסביבות ה18, בטח שלא 12. היו גם בני 30+ פה ושם- ביציעים ראיתי כמה וכמה- אבל באמת לא בלטו. הפתיחה בהחלט לא היתה משהו. "כל החברה"- אני מסכים, אבל זה יהיה שקר אם אני אגיד שאני לא שרתי וקפצתי עם כולם. האווירה לא משתנה כ"כ בקלות. (וזאת אחת הסיבות ש"בדד" לא התאים, לדעתי). פוגואים- מה שעושה לאנשים טוב
והאמת שבסאן חוזה, למשל, אפשר להבין. בכללי, היתה הופעה מעולה. נהניתי המון.

Kettercat

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

יכול להיות בנוגע לגילים, בהחלט. אבל באיזור שאני עמדתי בו, היו כמעט אך ורק "ילדים"... היה די קשה להסתכל על כל הבארבי
אבל יאללה, העיקר שהיה מלא... והעיקר שהרוב נהנו, אפילו אם אני לא נכללת ביניהם, לצערי
יאללה, שתהיה כבר עוד הופעה. אני רוצה חוויה מתקנת

BaRbiK

New member
חתיכת ביקורת..כל הכבוד!

בקשר לפלייליסט אני די מסכימה איתך.. כמה שנהנתי מההתחלה (כי לצערי הייתי רק עד סאן חוזה..) באמת הקהל היה די רדום וניסה להעיר את המצב עם פוגואים שמממממממממש לא התאימו גם לפני ההופעה משו םמה היו מלא פוגואים..זה בכלל לא היה כיף..מעכו לי את החיים

Kettercat

New member
מזל שהייתי רחוקה ../images/Emo3.gif

זה היה נראה כואב למדי
אבל בחייעת, ממש לא במקום. אנשים באים להופעה כדי להינות ולרקוד, לא לחטוף מרפקים או לקבל איזה ערס קטן על הגב.

mmmbam

New member
היי ../images/Emo13.gif

לא הייתי בהופעה, אז בהחלט שמחתי לקרוא את הבקורת שלך; נחמד לשמוע גם את הצדדים שלא נהנו, כי מה ששמעתי רק עד עכשיו זה רק משפטים כגון אלו שכתובים מעלייך ^^ נהנתי לקרוא את הבקורת שלך. אני אוהבת את סגנון הכתיבה שלך ואת הרצינות שמשולבת בהומור
רק שאלה- מה זה פוגואים?

B a m b o o k

New member
סוג של מעגל כזה של המון אנשים

שנהנים לקבל מכות... ואז זורקים אחד את השני לתוך המעגל... נופלים לא נופלים זה הכיף שלהם...

Kettercat

New member
אני מסמיקה ../images/Emo9.gif

תודה רבה-רבה-רבה
וכמו שכבר ענו - פוגואים זה (מטומטם למדי) מעגל של מכות, בערך. כולם קופצים אחד על השני, דוחפים, מרפקים, בלאגנים... לא משהו שהייתי מצפה לראות בהופעה של מוניקה סקס

אפרת P

New member
פוגו

פוגו זה סוג של ריקוד כמו שבלט מבוסס על חן וטנגו מבוסס על תשוקה פוגו מבוסס על אלימות פוגו זה זה חבורה של אנשים שלא בדיוק כמו שצוין אוהבים לחטוף מכות כמו שהם אוהבים לתת מכות זאת הדרך האולטימטיבית להוציא אנרגיות תוך כדי הופעת מטאל כללי התנהגות בפוגו תקין: 1. פוגו עושים בקטעים המהירים ועצבניים, אל תהיו מהמטומטמים שעושים פוגו באמצע בלדת מטאל. 2. אם הסולן קופץ באמצע, עדיף לתפוס אותו 3. אם מישהו נופל, נותנים לו יד ועוזרים לו לקום, אח"כ אפשר לתת לו נגחה במצח לפי הרגש. 4. תמיד יש את האיש הגדול עם הקרחת והקעקועים שלא הייתם רוצים להיתקל בו באיזה פינוי או משהו כזה- תתרחקו ממנו! 5. פוגו עם בנות ובנים ביחד זה כיף! 6. אם אתם בחורים קטנים וחלשים אז תעשו הפסקה מדי פעם כדי לאמוד נזקים. 7. לא מומלץ תוך כדי שתיה או עישון- אם יש לכם ביד בקבוק, כוס, סיגריה, ג'וינט וכו' שימו בצד או תגמרו ואז הצטרפו לפוגו. 8. לא הולכים לפוגו עם סנדלים ובטח שלא יחפים (מניסיון) 9. אל תוציא לאנשים דם- זה לא יפה וזה גם יכול להכניס אותך לצרות 10. תהנו, אם אתם לא נהנים תורידו כמה כוסות וודקה ואז תהנו.

אפרת P

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo112.gif

הקרדיט לא אלי בבקשה... אולי שמתם לב לחוסר החללית

למעלה