אני חייבת לומר...
קודם כל ביקורת מעולה! מנומקת, רצינית ומאוד מציאותית. אבל בכל זאת אני לא מסכימה איתך בכמה וכמה עניינים. צדקת כשאמרת שעוד פעם בתור שיר פתיחה זה לא הכי מזהיר ונכון (וזה באמת הסולו הכי טוב של פיטר- לפחות בעיניי), אבל לעומת זאת זה שינוי מרענן, ואפילו אולי נכון, אחרי שכל הופעה פותחים עם בעיר הזאת (שזה שיר מושלם לפתוח איתו הופעה, בין אם זה הסולו בהתחלה, או התפניות שבשיר, אבל כבר צפוי מדי ומעצבן). עוד דבר שאני לא מסכימה זה הביקורת שמתחת על טרף קל, שומר אריות והפוך בשמש. שירים מעולים בעיניי, וטרף קל גם לגמרי התאים שם לפי דעתי. לפחות הוא נתן סיבה כלשהי לפוגואים. לגבי השירים באנגלית, אני אישית חושבת שבגלל המבטא, ובגלל הישראליות,ובגלל סגנון השירה הכה יהלי סובול זה נותן להם משהו קצת יותר מיוחד מהשירים בעברית ושוב שינוי מרענן. אני נורא נהניתי בהופעה הזאת (מלבד העובדה שהתעוררתי בבוקר עם די הרבה סימנים כחולים על הגוף, ובעיקר ברגליים
), ובעיקר בגלל שזו הייתה הופעה כל כך שונה, שכבר הרבה זמן לא הייתה כמוה, והם שינו את הפלייליסט בצורה דרסטית. אף אחד לא צפה שיגיע קהל כל כך אלים שרוצה לפרק אנרגיות שבדרך כלל זה לא הקהל שרואים בהופעות של מוניקה. מעולם לא ראיתי הופעה שלהם עם כל כך הרבה אלימות. לרוב זה איזה פוגו או שניים שנגמרים מהר וסתם הרבה אנשים שקופצים, שרים ונהנים. ההופעה הזו הייתה היתה אמורה מלכתחילה להיות קצת יותר שונה משאר ההופעות וקצת פחות תוססת, ועם שירים לא כל כך ידועים. אבל מי שרצה להגיע לאחת מההופעות הסטנדרטיות שלהם לא היה צריך להגיע לזאת, והלהקה גם לא יכלה לדעת את זה. ומוניקה אפעם לא התפרקו, ככה שזו לא הייתה הופעת איחוד!