הופעה בעין הוד

Ella175

New member
זהו....נשארת סופית.

כעיקרון הבית שלי- זה פורום המתגייסים, אבל האנשים פה נראים לי מענינים אז החלטתי לנסות להתקבל סופית לפורום שלכם. יש וועדת קבלה ? עניינים ? צריך לשחד מישהו ? אני אלה. בת 17 כמעט 18, מתגייסת בנובמבר. (שיט.שכחתי. זה לא פורום מתגייסים. אוקיי לעניין) תחביבים ? עברי לידר. אוכל אהוב ? עברי לידר. אהבות סודיות ובלתי אפשרויות ? זוהר ארגוב. סתם. עברי לידר. האמת ששיר אהוב שלו ? אני לא יודעת...אני אוהבת כל כך הרבה, יש לי חיבה מיוחדת ל"הכוס הכחולה"... ו"ביום שמש יפה" ואני גם נורא אוהבת את "ואולי" ואת "מלטף ומשקר" האלבום האהוב? יותר טוב כלום מכמעט. הוא פשוט גאוני. זהו...נראה לי שסיפרתי כל מה שצריך לדעת. תשלחו לי בדואר אם התקבלתי לסיירת המובחרת. אלה :)

Ella175

New member
את מקבלת 4 כרטיסי אשראי ?

חה. בדיחה צנועה שהרגשתי שמתאימה לאווירת הפורום.

Ez sLeeP

New member
טוב, אז כרמית בעצם משקרת.

אני ראש ועדת הקבלה.. אבל, שש.. אני שותף 'שקט'. כל המתבטא בחרטטנות (כמוני) ברוך ומבורך. סתם, מה אני קובע? וסתם לסיפוק פרטים - נדב, 16 וחצי [סיימתי י"א], חיפה - בירת הצפון השוממת. 'תמיד אהבה', 'ואולי','אגדות','כשהקיץ יבוא' - אלו העיקריים. וכמובן, 'בארבי גירל' בביצוע הגדול מכולם.

SimsY

New member
אני אוהב כל דבר

שעברי עושה לא חשוב מה
אני יניב, אני בן 25 הנדסאי תוכנה מעיר הרוחות (ולא רוחות כמו שיקגו) - רוחות כמו GHOSTS - נהריה. ככה שאם אתה חושב שחיפה שוממת TRY AGAIN עברי הוא בן אדם שפשוט אי אפשר לתאר אותו במילים ואתמול ממקור ראשון נוכחתי לזה - גם מבחינת כשרון וגם מבחינת האדם אין ! כמוהו בעולם בכל מקרה.

ZVI Z

New member
חח מסכנה..מתגייסת כבר בנובמבר

לי יש עד מרץ לחיות ורק אז יקרה הרגע הנורא מכל. ואם יש לך חיבה מיוחדת לואולי ולביום שמש יפה התקבלת לסיירת הכי הכי מובחרת שיש.האהבה שלי זה הכי אחי

זוהר 4

New member
אני בת..... ועברי אמר....

אמרתי לעברי שיש לו ד"ש מהפורום..... ( של תפוז ודיבורים ) אז הוא חייך ואמר את כותבת בפורום? אמרתי כן אז הוא אמר תמסרי ד"ש חם חם לכולם...

למעלה