הופעה בעין הוד

חחח... ניצלנו את הילד הקטן!!!

האמת אני נדב וענבר (זאת שהייתה איתנו) היינו בלחץ שאין לנו עט אבל אז ראינו את הילד שביקש ממנו חתימה והיה לו טוש!!!!!!! אז מיד התנפלנו על עברי וביקשנו שיחתום לפני שיחזיר את הטוש לילד... אני חייבת לומר שמהלך זה התבצע בהצלחה יתרה... נ.ב.- נדבוש אנחנו צריכים להביא לפה את ענבר! היא תחרטט אפילו יותר ממך (ושנינו יודעים כמה שהיא אוהבת לחרטט וכמה שהיא טובה בזה...) והיא ממש תאהב את האנשים בפורום! תזכיר לי בפעם הבאה שאני אפגוש אותך!

זוהר 4

New member
יש לך אייסיקיו ???

יש משהו שאני אומרת לך .... את מתעלפת.... (מצחוק כמובן)

ZVI Z

New member
יש לי בעיה

אני בא בדרך כלל רק אם באים אלי זה שלי-218132341

SimsY

New member
אני לא חושב

שעברי חושב שמישהו מפגר - הוא לא כזה דבר שני - אני גם לא חושב שעברי היה לוקח מישהו לטרמפ וזה מובן אחרי הכל הוא בן אדם - והופעה זה מאמץ לא קטן - אז הוא גם מתישהו עייף ורוצה מתישהו לנוח ולהיות קצת לבד ככה שזה טבעי לגמרי שהוא לא היה רוצה ! כל אחד היה נוהג ככה.

SimsY

New member
הערה

אני וידיד שלי היינו אלה שהוא דיבר איתם שם אותו הזמן אז בהופעה ואני הייתי זה שהחזקתי לעברי את היד - וזה =לא= בגלל שיש לנו פרוטקציה או משהו !! פשוט היינו שם. אז בבקשה בלי הכינויים האלה תודה.

SimsY

New member
מה אתה רוצה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

יש בעייה עם משהו מסויים ?

זוהר 4

New member
אתה??????? מה אני בן?????

ו...... תררגיע לא יזיק לך לקחת הכל בהומור.. זה היה בציניות אם לא שמת

SimsY

New member
OK

יש הרבה שלא אומרים את זה בהומור - אז רק וידאתי.

HFT

New member
למה בחתימה כתוב שאתה אוהב...

את בלגיה???? נדמה לי שזה מה שכתוב....כאילו....בחייך!

SimsY

New member
אני לא מדבר מבחינה פוליטית

אני מדבר על השיר שלהם מהארוויזיון האחרון - משהו מ ד ל י ק שאני כבר הרבה זמן לא שמעתי כמותו ואין לי בדיוק מושג איך הרולה התורכיה זכתה ולא זה. וגם אם זה מבלגיה עדיין - זה שיר לא משנה מאיזה מדינה הוא.

ערפדון02

New member
אני הוא זה עם שרשרת גאווה../images/Emo34.gif

אני הוא זה ואני מת עליו ועל שירתו בייחוד על ליאונרדו מאוד מעריך אותו ההמאמר בידיעות ביום שישי קצת בילבל אותי

ערפדון02

New member
שאלה לזוהר

אולי תשאלו את סימס מה המשמעות של עברי לידר עבורו ומה זה עשה לו בייחוד הראיון של עברי עם יאיר לפיד ולמה שאלת על השרשרת פשוט מעניין ומי אתה אולי ראיתי אותך?

זוהר 4

New member
הלוווווווווו אני בת לא בן

מה לי ולסימס.... ופשוט ראיתי אותך בהופעה וסימס כתב בפורום אז חשבתי שהוא זה אתה..... אם לא הבנת לא משנה ו.... אתה יכול לשאול את סימס לבד לא?!?

SimsY

New member
הוא כבר יודע -

מן הסתם הוא רק רצה שתשאלו כדי שתראו שזה לא הייתה סתם פרוטקציה - בזכות ראיון היציאה שלו מהארון אצל יאיר לפיד - אני גם השתכנעתי לקבל את עצמי כהומו גאה במקום כסטרייט מתוסכל ועל זה אני אהיה חייב לעברי כל החיים

SimsY

New member
לא -

זה היה ידיד טוב שלי שהיה צריך לסבול הרבה היסטריה מצידי אבל עמד בזה בכבוד :)

למעלה