הופעה בעין הוד

זוהר 4

New member
גם אני הייתי אתמול......../images/Emo91.gif

נכון שהיה ממש כיף שקט ואינטימי..... איזה חמוד עברי לידר היה.... אגב יש לכם-אנשי הפורום ד"ש חם חם ממנו !!!

Ez sLeeP

New member
זוהר?

מהיכן את? עמדת לידינו? *מנסה לברר פרטים נואשות*

Ella175

New member
שלום..אני אלה...במקור

בכלל מפורום מתגייסים... אתמול הייתה ההופעה הראשונה שאי פעם הלכתי אליה, וזה במסגרת לעשות את כל הדברים שתמיד רציתי לעשות ולא עשיתי לפני הגיוס (בנובמבר, למנתץ, אגב) אני ממש ממש שמחה שבחרתי בהופעה הזו של עברי לידר. היה אינטימי ומקסים. אחחחחח....למה הוא אוהב גברים ?! אלה.

ברכוך למצטרפות-אלה וזוהר!

אני נועה,דה פורום אה....טוב מייקל שתוק! מקווה שאתן לא שפויות! ספרו על עצמכן (חוץ מזה שהייתן בהופעה-וזאת כבר סיבה לשנוא אתכן!) סתם ..... תהנו! תרגישו בבית.!

זוהר 4

New member
אמ....

אוקיי.... אני בת 18 ( סיימתי י"ב ) מה דעתך לשאול ואני פשוט יענה השאלה שלך הייתה ממש מכשילה....

זוהר 4

New member
ובסוף ההופעה

הלכתי להצטלם ,אני הצטלמתי שנייה.... אגב, איזה איש בטחון מעצבן !!!!!

שאלות..(רוצה עם ציון?)

מאיפה? איזה שיר את הכי אוהבת? אלבום אהוב? אממממ ותחביבים מיוחדים... והכל הכל..!

זוהר 4

New member
טוב בובה.....

אני מעפולה.... אין לי שיר מועדף יש לי כמה בשבילך: זה טוב פג'ו צבאית ליאונרדו ואולי ועוד..... תחביבים שאלה קצת קשה הייתי אומרת... זהו בכללי (נראה לי) תרגישי חופשי לשאול ....

Ez sLeeP

New member
חחח..

פאן פור מי!!.. אני חושב שאני יודע מי את. תאבל אייקון חתיך.. כשתפתחי את התמונות, תפרסמי. נשווה. ניזכר. וויל האב א פארטי אוף איט!
סגרנו?

SimsY

New member
עברי הוא המלך

בכל תחום אין לגבי זה שום ספקות WHAT SO EVER והוא הוכיח את זה מצויין אתמול - איזה מלך - פשוט מלך !! אני חייב לו את החיים שלי

SimsY

New member
SI

הייתי במצעד הגאווה בחיפה - ואחר כך בהופעה של קורין אלאל ואז הגיע אליי מידע מודיעני The Eagel has landed........ The Eagel has Landed.......... The EAGEL HAS LANDED.......... כרטיס כניסה -.100 ישר רצתי והגעתי קצת באיחור אבל הייתי שם ודיברתי בסוף עם עברי והחזקתי לו את היד ואמרתי לו עד כמה אני גאה להיות גאה כמוהו ועד כמה הכל בזכותו והוא אמר לי שאני ממש חמוד והיה נפלא
אין אין אין אני חולה על הבן אדם הזה :) גם מוכשר גם חתיך גם חמוד גם בן אדם טוב הבן אדם הוא מלך פשוט ל-א יעזור כלום .

למעלה