הופעה בעין הוד

idan1

New member
הופעה בעין הוד

שלום לכולם, חזרתי עכשיו מהופעה מצויינת באמפי בעין הוד. זו ההופעה השלישית שלי (לא כולל "אהבה וסקס" עם מיטל דוהן) של עברי לידר וזה רק הולך ונהיה יותר טוב :) לפי איך שזה נשמע לי הוא משנה פה ושם את העיבודים גם לשירים שהוא שר כבר הרבה פעמים...וגם הוא שר בהופעה הזו שירים שאף פעם לא שמעתי בהופעה חיה כמו "החברים הישנים שלי" ו.."זה טוב" דרך אגב, אני עידן..חייל (לא לעוד הרבה זמן) בן 21... בקיצור, היתה אחלה הופעה...רשימת השירים מצורפת באדיבות ידידה שלי שלקחה את הרשימה מהבמה
מסתבר שיש אופציות-שימו לב למחיקות.. ואם זה היה תלוי בי...הייתי גם הולך להופעה מחר...אבל כרגע אני אסתפק בללכת לישון........ עידן.

מייקל21

New member
היי עידן

אני מייקל, ברוך הבא גם אני חייל (ובן 21) ואתה החייל השני שמצטרף לארבעת החיילים שכבר חיים פה, אפשר לפתוח מחלקה... :) לפי הרשימה שלך זו ניראית הופעה קצרה, מה שכן הוא שר את זה טוב (שזה השיר הכי אהוב עליי... יאלה נדבר

היי עידן 2

אז מסתבר שמה שמשותף לכול החיילים שהם ערים עד מאוחר בלילה :) אני גל בן 21 וגם אני חייל וגם אני לא לעוד הרבה זמן (חודש וקצת לחפש"ש) ולפי רשימת השירים עושה רושם שהיתה הופעה אחלה!!! מה היה בהדרן? נשמח לשמוע ממך עוד, אנחנו נורא נחמדים אם כי קצת, נגדיר את זה, לא נורמאלים (במובן הטוב של המילה)

ZVI Z

New member
היי עידן 3

אז אנלא חייל אבל אני לא יושן בלילה וכן תישאר פה,זה יכול להיות מקום נחמד מדי פעם וגל,אני חושב שהקו הזה למטה מסמן את ההבדל בין הכל להדרן.

idan1

New member
הפתעתם אותי...

חשבתי שאני המשוגע היחיד שנכנס ב 4 בבוקר לפורומים

סנטה

New member
שלום עידן ! ../images/Emo13.gif אתה לא משוגע !

כולנו משוגעים ... עוד מישהו ער ?

היי עידן 5

שהמחשבות רצות לכל הכיוונים, אז קשה להירדם. אם צבי צודק, אז הדרן של "זה טוב" ו"בוא". זה חייב להיות ההדרן הכי שווה בארץ. לא נראה לי שיכול להיות הדרן טוב מזה. נקווה שיאמץ את ההדרן הזה גם למחר...

סנטה

New member
גם לי הייתה רשימת שירים כזו !

יותר טובה ויפה
גם אני גנבתי אותה מהבמה !

idan1

New member
צבי צודק...

זה היה ההדרן..והיה מצוין לשמוע את "זה טוב" בהופעה... רק חבל שהוא לא שר בהופעה את "מלטף ומשקר"...

ZVI Z

New member
יאללה בלאגן!!

חלום חיי התגשם!!יש פה עוד אנשים בשעות המחיה שלי!!!

מייקל21

New member
טוב אני פורש חיות לילה

עייף עם כאב ראש וכמה כאבי לב אומר לכם לילה טוב (או שאולי: בוקר טוב) שלום

ספירוש16

New member
יפים שלי....

היום זאת תהיה ההופעה הרשמית הראשונה שלי :) מישהו יודע כמה זמן בערך הופעה של עברי?

סנטה

New member
הוא שר החברים הישנים שלי ... ../images/Emo13.gif

איזה שיר ענק ! אני אוהב את השיר הזה ! החיים לא שמעתי אותו שר את זה בהופעה ...נראה לי

אכן שיר ענק...

אבל אני חושב, שדווקא הוא, בהופעות, קצת מאבד מהייחוד שלו. לא יודע למה. שהוא שר את זה באהבה וסקס, באקוסטי, זה יפה אבל... בהופעה נורמלית זה קצת יותר טוב. אבל זה דווקא שיר שהביצוע שלו בדיסק עושה עימו חסד.

למעלה