הועידה!

ד ר ו ר 1

New member
כה הרבה בהצלחה!../images/Emo24.gif

והולך להיות מגניב באחד במאי

בהצלחה !

שלום לכולם, ברצוני לאחל הצלחה רבה למנהיגות החדשה של נוער יחד - דפנה, דרור, עמרי ותמרה (שמחתי לשמוע שנבחרת !) וליושב ראש החדש תומר. אני תקווה לשיתוף פעולה עתידי בין נוער שינוי לנוער יחד.
בברכה, יוראי להב הרצנו יו"ר נוער שינוי

tapr

New member
אכן../images/Emo13.gif

ואם כבר, אז בין כל תנועות הנוער (חוץ מהצופים
).

יוראי,

חלק מהמצע של תומר היה:"שיתוף פעולה עם אירגוני שמאל". שלי:"שיתוף פעולה ע"פ מטרות דומות". נתתי את הדוגמא של אנחנו, נוער יח"ד, נפעל יחד איתכם, נוער שינוי, נגד כפייה דתית משום שבזה אנו דומים. איבדתי בגלל זה לפחות שני קולות. בכל אופן, אני עדיין חושב שצריך לשתף פעולה לא ע"פ השתייכות לצד במפה אלא ע"פ נושא עניני. ארתור גיל-קרוב.

that girl

New member
ובנימת "ועידה-ועידה-ועידה"

אני רוצה לציין שאני נורא מסכנה ועדיין לא חזר לי הקול, אני צרודה לגמרי ובקושי מדברת. פעם הבאה שמישהו יזכיר שלהנחות וועידה חולה, זה לא רעיון טוב, אוקי?
בשתיק רועמת (עם תנועות שפתיים של לצעוק, רק בלי הטונים עצמם), לי
(פעם הבאה לא מנחה שום וועידה.)

Fleddermaus

New member
תרגישי טוב, לי ../images/Emo13.gif

היית מנחה נהדרת, עשית את הוועידה מגניבה (יחד עם עופר ודרור, כמובן) בברכת רפואה שלמה
עמרי

Fleddermaus

New member
תודה רבה ../images/Emo6.gif

מקווה לראות אותך בסמינר בירושלים, עיר מולדתי המסריחה. בתקווה לקדנציה אקטיביסטית ומעניינת, עמרי

Fleddermaus

New member
אני אוהב את תל-אביב

וגם את חיפה. אני רוצה לגור בתל-אביב. מצידי שיחזירו את כל ירושלים, ויקחו גם את ראש העיר הזה איתם.

croovy

New member
../images/Emo5.gif לגור בת"א?!

וגם חיפה מסריחה... לי-ם יש לפחות (בינתיים, עד שיבנו שם) את מערב י-ם, עם כל הטבע שיש שם.

Fleddermaus

New member
זאת בעייה חמורה שיש להיאבק בה

אבל בירושלים יש חרדים שמשתלטים על העירייה ועל העיר, אפלייה של ערבים ושל השכונות הערביות,גוש בטון חדש בכניסה לעיר, ביחד עם שלט חשמל המכריז כל השבוע על כניסת ויציאת השבת, ומעליו פלריג ענק נגד ההתנתקות שיושב שם יותר משבועיים, כל הרחובות הראשיים פתוחים למען הרכבת הקלה שלא באה, טבע שמצטמצם מיום ליום, וכו' וכו'. אולי מצעד הגאווה בקיץ ייתן לעיר מראה קצת אחר, לזמן קצר...

אותי דווקא הפתיע שהחרדים לא השתלטו

רוב הדברים בעיר הם פחות או יותר אותו הדבר, אפשר לצאת בשבת אפשר לאכול אוכל לא כשר, היה מצעד גאווה. הכל תכלס נשאר אותו הדבר, רק יש חרדי בראשות העירייה, עם זה מעצבן אותך, שיבושם לך.

Fleddermaus

New member
לא בדיוק

אני תמכתי באורי לופליאנסקי לראשות העיר, ובאמת האמנתי בו וכתחליף ראוי לליכודניק עמדי ולקפיטליסט ברקת. מסתבר, שלופליאנסקי מפלה את הציבור הערבי (הבט לעבר שכונות מזרח העיר ומצב הרחובות), גנים חילוניים, בעיקר ברמות, נסגרים לטובת גנים חרדיים, השחיתות בעירייה גוברת, וכל שבוע ניתן למצוא במקומונים פרשיות חדשות. מה לעשות, אורי איכזב אותי.

למעלה