מעוותת?
אני לא חושב שתפיסת העולם של מי שלא מוכן לסכן חיי ילד, שאינו מסוגל להגן עליהם ומעדיף שאותו ילד יפונה מביתו ולא ירצח, היא מעוותת. נכון, הילד אמור להיות מוגן מאלימות. כיוון שאני לא סומך על החמאס והג'יהאד שיגנו עליו מאותה אלימות, אלא דווקא יבצעו אותה, אני מצפה מהמדינה, שהילד הוא תושב ואזרח בה, להגן עליהם. אני מעדיף שתופעל כלפי הילד אלימות מתונה ובלבד שחייו ינצלו, בדיוק כפי שאני מעדיף שאלימות כזאת תופעל כלפי ילד שמגיע לביתו, רואה את חדרו בוער, ומנסה לרוץ לתוכו. ההשוואה שלך בין הלינץ' שעלולים ארגוני הטרור, שוטרים סוררים או פלסטינים משולהבים לאלימות שחיילי צה"ל והשוטרים עשויים להפעיל כלפי המתנגדים לפינוי, היא מעוותת, מסיתה ודוחה במיוחד. אם אתה באמת חושב שיש דמיון פוטנציאלי בין השניים, הייתי מציע לך, בלשון עדינה, לבדוק האם אנחנו חיים באותה מציאות. אילו דרכים, אגב, אתה מציע? אתה זה, למיטב זכרוני, שטען שיהיה הומני יותר להפקיר את ילדי המתנחלים לגורלם, ולנתק את התשתיות שלהם. משעשע אותי שטובתם של אותם אלו שאתה מעוניין להפקיר למותם היא בראש סדר העדיפויות שלך. לו אני מתנחל - אתה, ושאר התומכים בהפקרות הזאת, הם אויבים, כיוון שאני רואה בכל מי שמסכן את חיי במודע או מנסה להרוג אותי אויב, יהודי או ערבי. ניסית כאן נסיון יפה להשתמש ב"ענה לשואל ולא לשאלה". לצערך, טריקים דמגוגיים לא עובדים כאן על כולם בפורום הזה.