הומו דתי נשוי

ובכל זאת

אף אני בדעה, שצריך לשמור על יחס נאות כלפי הגולשים. 2 הגולשים החילוניים כאן - דעותיהם שונות מדעותיי ודעות רוב הגולשים. למרות זאת ועל אף זאת אני רוכש להם כבוד כבני אדם, גם כאשר אינני מסכים עם דעתם או עם התנהגותם, כל עוד אינם פוגעים בי. הייחס האינטימי בין תל אביבי לבעלו או בין dkey לבין בעלו (בהתאם לתפישת עולמם כמובן) הוא עניין אישי שלהם ואינני רואה עצמי בעל זכות להתערב בחייהם הפרטיים, כשם שגם הם מעולם לא ניסו להתערב בחיי הפרטיים הדתיים, שאינם מקובלים עליהם. זהו אבן יסוד של כל חברה בריאה לכבד את השונים בה... רגע! בעצם אנחנו בעצמנו הרי שונים מהכלל בחברה ומבקשים ממנה לכבד אותנו. לא כן?!

dkey

New member
תודה לכם על התמיכה

האמת שלא הביטוי פוגע אלא הניסיון של הכותב לפגוע. לי אין כל בעיה עם מין אנאלי ואני חושב שזה החיבור המדהים, האינטימי והאינטנסיבי ביותר בין שני גברים אוהבים. הומואים ששונאים הומואים קיימים מאז שהחברה החליטה מתוך בורות משוועת לצאת נגד התופעה. הומואים כאלה יספרו בדיחות מבזות על הומואים, ידברו נגד זכויות ובמקרים קיצוניים אף ינקטו באלימות נגד הומואים. בסך הכל אלה קורבנות של החברה וזה עצוב. אגב, מאז ומעולם לא אהבתי את המילים בעל או נקבה שיש בהן בעיקר להעיד על נשים שהן חפץ או מכשיר מין.

באמת קורבן אומלל

הנסיון המכוער והילדותי של יצחק לרדד את כל מערכת היחסים שלך ושל בעלך לזיון בתחת - הוא שהקפיץ אותי. נו, טוב, הוא באמת לא מסוגל לחשוב על יחסים של אהבה וחיבה וכבוד ונתינה. כל מה שיש לו בראש כשהוא חושב על זוג גברים אוהבים זה מין אנאלי. שיבושם לו.

תתפלא לדעת

שלא התכוונתי להגן עליך או על תל אביבי וגם לא על ציבור ההומואים בכלל. בסך הכל התכוונתי להגן על עצמי, וכשאני רואה לפניי את הזולת כמות שהוא, בעצם אני רואה את עצמי, כי כל אחד הוא יציר אנוש - מעשי ידיו של הבורא (אנא! מבלי לגלוש לוויכוח דתי...). משום כך אינני יודע, אם יש מושגים כמו "שונא הומואים", "שונא ערבים", "שונא חרדים" ועוד. אינני שונא אף אחד אבל אני מתעב מעשים נפשעים של אלימות ופגיעה בזולת מכל סוג שהוא. בכוונה תחילה התחמקתי מדברים שבמחלוקת, משום שאנו נמצאים בפתח חג הסוכות, ועל פי האמונה היהודית הסוכה מסמלת את השלום. שים לב, עד כמה שונים זה מזה ארבעת המינים, אולם בכל זאת ללא הערבה, שאין בה לא טעם ולא ריח (ומשולה לבני אדם ללא מצוות ומעשים טובים), אי אפשר לברך "על נטילת לולב". לולב כזה הוא פסול! מכאן גם המקור בתפילה: "ופרוש עלינו סוכת שלומך". אז לא בחג הסוכות אלא כל השנה עלינו להיות ביחד, לדעת לכבד זה את זה, ואם יש מחלוקת בינינו בענייני דת או בעניינים אחרים, חובה על כל צד, שעלול לפגוע בזולתו, לכבד את הצד האחר בלי שום קשר להשקפתו הפרטית. עכשיו רק אל תשאל אותי, היכן הם כל הקיצוניים למיניהם, שסוברים אחרת. עוד לא קיבלתי משכורת, כדי שאשמש דובר שלהם. אני מייצג רק את עצמי, ואת מה שנראה לי כאמת המוחלטת. חג שמח לך ולכל הגולשים!

לדייקי הקרבן האומלל

אתה די מזכיר לי את הח``כ יעקב כהן אחרי שחטף סטירה מדה הרטוך. זה לא חכמה להשתלח באנשים, ואחכ להרים קול נהי וילל כשאתה נענה באותה צורה. נהגת בחוצפה עצומה כלפי האורח הנשוי, כשטענת שהוא בא לפה לחפש סקס מזדמן. לכן, בניגוד לעדת הבכיינים שהשתלחה ביצחק, אין בי שום רצון להגן עליך.

dkey

New member
אני לא מבקש כאן שיפנו אלי באופן פרטי

אני כותב בפורום וזהו. לעומת זאת הרשה לי לפקפק ביושרו. מי שמרמה את אישתו יום יום בודאי לא יזכה בקלות באמונתי ביחס ליושר כוונותיו. וגם אם אאמין... מה הם יושר כוונותיו? להדריך אחרים בהונאת נשים? הסיבה שכתבתי את הדברים היא שיש תיעוד למקרים דומים בהם זה בדיוק מה שקרה.

מצב התון

קראתי את כל הAרשורים להודעה זאת. דעתי ידועה כמעט לכל הגולשים הוותיקים. אני רואה את מצבך כמצב בעייתי באמת. מצד אחד צודקים אלה, הטוענים, כי מוטב ה יה, שהאשה תהיה מודעת לנטיות הבעל, אך מצד שני הן גילוי מוקדם והן גילוי מאוחר עלולים להוביל לתוצאה הבלתי נמנעת, שאתה מודע לה היטב. אני הייתי מחפש את "שביל הזהב". שמע נא לדברי הגולשים כאן אולם היזהר והישמר לך מעשיית מעשה כלשהו, שעלול לפגוע בשלמות המשפחה. אולי בכל זאת במקרה זה הייתי מתייעץ גם עם רב מומחה (בעילום שם כמובן) ואולי גם עם פסיכולוג דתי (באתר "כיפה" תוכל למצוא אחד כזה בלא צורך להזדהות), ואם תרצה לשוחח איתי טלפונית, תוכל לקבל במסר אישי גם מידי סבבב או אסף זהבי בצירוף הפרטים המלאים. אני מאחל לך את מלוא ההצלחה, ושהסיפוק מהאשה ומהילדים יהיה כה גדול , עד שלא תצטרך כלל לחשוב על נטייתך בטוחני, שגם תל אביבי וגם Dkey, החולקים עליי בדרך כלל בעניין זה, יסכימו, שלא כדאי להסתבך, אם בכל זאת תצליח להתגבר על נטייתך ולחיות חיי משפחה שלמים ומאושרים.

למעלה