הסכמתי והרמתי את הכפפה
סבבב אני מרים את הכפפה ופותח את הדיון בינך לביני אל תצפה ממני ללכת בקו הגיוני מסויים או בדרך נורמטיבית אינני כפוף להלכה ולה בלבד והדיון הוא פילוסופי ועמוק במהותו - הוא הולך מעבר למה שהורגלנו ואנחנו מבינים היום בוא נתחיל ונראה מה יהיה. לגבי השאר : האם כולנו - כאן שכחנו לרגע מה החברה חושבת עלינו? האם שכחנו לרגע את כל התגובות שהומואים קבלו מאז ומעולם לאחר שהחצינו את נטיותיהם? האם הומוסקסואליות לא היתה עבירה פלילית עד לא מזמן במדינת ישראל ובמדינות אחרות? האם המיינסטרים יחבק אותנו כבר על ההתחלה? האם הרעיון הרדיקלי שלי יתקבל בחיבוק באופן מיידי? מה אתם משחקים אותה עיוורים? האם אתם חושבים שאני משקר לאשתי? האם אתם חושבים שזה הדבר היחיד שאני מסתיר ממנה? האם אין עוד דברים שלא שייכים לנטייה שלי שהיא לא יודעת עליהם ובגללה תתגרש ממני ? האם שיקול דעת והשקיפות שבה אנו אמורים לחיות היא הדבר היחיד שמהווה כאן משקל? האם גבר חייב לספר לאשתו את כל מעלליו ואת כל מה שעבר עליו בחיים על מנת שתסכים להתחתן איתו? הרי יש נשים שבגלל שטות - מסרבות להתחתן עם משהו שיצא איתן כבר הרבה זמן והגיעו לרגע שצריך להחליט וסירבו האם יש גבר אחד שלא מסתיר מהשידוך שלו איזה שהוא פרט פיקנטי שכנראה בגללו היא לא תסכים להתחתן איתו!!!!! האם כל הגברים האלו שקרנים - או שבסופו של דבר הכל הוא עניין של משא ומתן - מקח וממכר וכן לפעמים גם "מצגת שווא " שאינני מסכים לה, אבל העולם הזה הוא לא מושלם ( כמו שאנחנו יודעים ) ולכן החוקים בו מקבלים גמישות מטורפת ובכללם אנחנו ההומואים צריכים למצוא את עצמינו מתנהלים על סקאלה נוספת שהיא הסקאלה של נשואים - רווקים ולהחליט היכן מקומינו. לדוגמא הומו "טהור" שאינו נמשך כלל לנשים ישאר כנראה רווק לעולמים אך מצד ימין לו יהיה הומו שאינו מתעב נשים אך יהיה לו קשה לקיים יחסים והוא בכל מקרה יתחתן עם משהו שיודעת על נטייתו ויביא ילדים לעולם ויכול להיות שיתגרש בסופו של דבר מימין לו יהיה עוד הומו שאינו מתעב נשים ויכול לקיים איתם יחסים עם קושי מסויים ואשתו לא תדע על נטייתו וכו' וכו' וכו' עד לאמצע ומשם ישלימו את הסקאלה הסטרייטים ( כמובן שיש גם רווקים שהם לא הומואים וכד' ) הקבוצה שעליה דיברתי תתגבש ולאט לאט תכנס למיינסטרים ואולי תקח החלטה חלקית או כוללת של יציאה מהארון של כל הגברים שבתוכה וכל אחד מהם יחליט האם הוא מצטרף או שלא והתוצאות יילקחו בחשבון על ידי כל אחד מחבריה שוב - תיאוריה, בפועל יכול להיות שקבוצה כזאת בחיים לא תתגבש. בארה"ב זה כבר התחיל- קוראים להם " ברוקבק מן " כשם הסרט "ברוקבק מאונטיין" - הגברים האלו לאט לאט יוצאים מהארון בחלקם הנשים מקבלות ובחלקם לא, מדינתינו מפגרת עשרת מונים כמובן אחרי ארה"ב בנקודה רגישה זו, ולו בגלל שהחרדים עדיין משליטים טרור בעניין זה, אם בבתי הדין אם בפסקי הלכה ואם ברחוב, אמנם הרבנים הלאומיים כבר מזמן בעסק אבל לא כולם, וחוץ משניים שלושה שנכנסו בעובי הקורה השאר מדשדשים. אבל כמו שאליהם הגענו - מי היה מאמין שנוכל לדבר עם רב על זה שאנו מעוניינים לשכב עם גבר!!!!!!!!!!!!!!!!, נגיע גם לליבותיהם של שאר האוכלוסיה והנשים שלנו במיוחד. הרי אם אני אוהב את אשתי ואני נמשך אליה - גם אם קצת, יחסי המין שלנו טובים וכנ"ל האווירה בבית, אין מתיחות והכל כרגיל, למה זה אמור לשנות לה כל כך האם חלק ממני או רובי נמשך לגברים? כל עוד אני לא מקיים יחסים עם גברים אחרים - ולעניינינו "בוגד באשתי" מה זה משנה לה על מה אני חולם - את ילדיי אני אחנך בדרך סטרייטית לחלוטין, אבל לא אשלול מהם את החירות להיות הומואים אם זאת נטייתם, אבל אדרוש מהם לנסות את דרך הנישואין בכל זאת. אל תשכחו שכל קבוצה שהיא חלק מחברה מסויימת חייבת להשתלב בתוכה כמה שיותר - כי אם לא החברה הזאת תתפורר להשתלב - עד כמה שניתן, כי אם לא אז חבל לנו על הזמן. ניסיתם פעם לשאול את עצמכם למה הומוסקסואליות - או יותר נכון משכב זכר אסור מהתורה? מה הקטע של אדון עולם לפרט את כל העניין לפחות פעמיים וגם להתייחס לכל עניין העריות בצורה כל כך מפורטת ומדוייקת? מה ההתעקשות על זה שגבר לא יחדור לגבר?מה העניין של שפיכת זרע?משכב עם אשת אח? או עם שתי אחיות? וכו'? נסו לחשוב על זה טוב עוד הרבה ידובר בעניין אל תצפו ממני לתשובות מהירות בזמן הקרוב אני יוצא לחופש ארוך ולא בוח שתהיה לי גישה לאינטרנט בשבוע של סוכות סבבב - אני ביום וחצי הקרוב עדיין עם גישה אז בבקשה בכל מקרה - עם כל זה שאתם יכולים מה זה מעצבנים, וחלקכם באמת כך, אני אוהב אותכם מאוד הקושי שהיה מנת חלקי כנראה היה מנת חלקכם, ואם לא אז הצורה שבה אתם מביעים את עמדותיכם נובעת לדעתי מהדרך הקשה והבלתי מתפשרת שבה אתם מתייחסים לנטייתכם. שלכם קלימרו