הומו דתי נשוי

הומו דתי נשוי

שלום לכולם, אני חדש כאן בתפוז אבל בפורומים הישנים הייתי שותף אבל בשם אחר. אני מקווה שלא תנסו לאתר אותי או לשייך אותי למשהו מהעבר או לניק מסויים אלא תתרכזו במה שיש לי לומר בבקשה. אני בחור דתי ונשוי וכמו שכתבתי הומו ובנוסף בארון. החלטתי להתחתן אחרי שנים של ידיעה שאני הומו וזאת הולכת להיות בעיה הנישואין כרגע צולחים יפה וכמובן אשתי לא יודעת מזה כלום אני בטוח שאם היא תדע היא תתגרש ממני זה ברור. כל העניינים ההלכתיים ברורים לי מאוד וכל הדעות לכאן או לכאן מצאו להם מקום נוח במוחי ונפשי. החלטתי להפסיק לחשוב ולהתלבט ולהמשיך את חיי, אנא מכם, לאלו שאינם מסכימים עם דרכי, מכתב זה אינו פונה אליכם, לאלו שהנושא הנדון מעניין אותם ורוצים לפתוח בדיון אשמח לדבר אתכם , כן, גם בטלפון ( אני כרגע לא אמסור את המספר שלי אלא אתם את שלכם אם מתאים לכם) או אי מייל ומשם נתקדם. החלטתי שלא להתעמת יותר בחיים עם הנושא, כל מה שיקרה מכאן והלאה בחיי, יהיה נתון לתשומת ליבי שלא לעשות טעויות בעניין כמו לסכן את נישואיי, אע"פ שלדעתי אני תמיד ארצה להתחבר עם בני מיני. והיה ויקרו דברים, אזי אני אצטרך לחיות איתם. צעד צעד אני מתקדם הלאה, על כל המשתמע מכך מבחינת הקמת משפחה, תעסוקה וכו'. בזבזתי יותר מדי אנרגיה וזמן על למה הקב"ה ברא אותי כזה. יש לי עוד המון לכתוב ולומר - אני חוזר ומבקש כל מי שלא מסכים עם דעתי שיתעלם ממכתב זה, כל מי שמעוניין לדעת מה קורה לי או מה קרה לי ואיך מתקדמים עם זה הלאה בחיים אז בבקשה. אני לא פותח כאן קבוצת עידוד לגברים הומואים שרוצים להתחתן - כי זה מאוד קשה ותעצומות הנפש שצריכים הם מאוד גדולות אבל מי שמחליט ללכת בכיוון ימצא כאן אוזן קשבת ועוד נשמה שהתלבטה והחליטה. לא יעזור לכל החברה האחרים שישלחו אלי רבנים ויאמרו שאני חי בשקר ובמרמה ושאני משקר על אשתי וכו' אני אפילו לא נכנס לזה, תרדו ממני, זה כבר לא עובד עלי, את טענותיי שטחתי לפני בורא עולם ואני מקווה שהוא האזין לי ואולי גם מסכים איתי - שוב, הרי אף פעם לא נדע מה קורה שם למעלה ולמה נולדנו איך שנולדנו, וגם לרבנים אין תשובות סופיות. אז שתהיה שנה טובה לכולנו חג שמח ומאושר ממני אליכם קלימרו

מנסון1

New member
ואללה עשית אותנו סקרנים

מי היית בפורומים הקודמים? עכשיו כל הלילה אני אעסוק בניחושים

יום.

New member
מעניין אותי

מדוע אתה סוגר את עצמך, ואת הדיון לדעות שמנוגדות לשלך. יכול להיות שגם אתה לא בטוח בצדקת הדרך?

ואותי מעניין

בשביל מה להשקיע את כל תעצומות הנפש כאשר ברור שלכותב ממש רע.

זה בדיוק ממה שניסיתי להמנע ממנו - ממש טוב לי

אז תלאביבי1 זאת בדיוק היתה בקשתי - להמנע מתגובות מסוג זה בבקשה קלימרו

אין דבר כזה

כאשר אתה מתבטא בפורום פתוח - עליך להבין שכל אחד רשאי להגיב כרצונו. אלה כללי המשחק.

היי יום.

יום אני מאוד בטוח במה שאני עושה להתחתן זה לא דבר קל להומואים דתיים ואם עשיתי זאת הגעתי להבנה שזה הדבר הכי נכון מבחינה דתית ואישית לגבי סגירת הדיון, מאחר ואני מכיר את רוב הנשמות הפועלות כאן בפורום ובפורום בנענע לא מתוך היכרות אישית חזקה אלא מתוך זה שהייתי חלק מהדיונים אני מכיר את דעותיהם ויודע שבסך הכל יש להם רצון טוב אבל משום מה כל הזמן הרגשתי שאני לא מובל לשום מקום או מגיע למסקנות הפורומים כפורומים נועדו לדיון - אבל לדעתי צריכים גם להגיע למסקנות אני הגעתי ומשם אני רוצה להמשיך ולא לחזור אחורה - פשוט לכל השאר הם אחלה אנשים שלא תבין לא נכון והייתי שמח להפגש איתם - אבל הזמנים האלו עברו אע"פ שאני פתוח למפגשים עם חברה רציניים שרוצים להכיר את עולמי ולדעת איך ניתן לעשות זאת תודה על תגובתך יום להשתמע קלימרו

dkey

New member
לוח ההיכרויות של הפורום

נמצא מצד שמאל... כאן מנהלים דיונים ולי זה נראה שאתה מחפש היכרויות בצורה דיי "מתוחכמת". ותסלח לי שאני חורג מבקשתך שנדחית על הסף (בפורום לא בוחרים את המגיבים) אבל לכתוב אני עבריין ואני מעוניין להכיר עבריינים דומים נשמע לי בעייתי בלשון המעטה. אבל באמת שהשורה התחתונה היא שממש עצוב לי על אותה אישה שחיה בעולם בו טרם אין לה מושג ירוק לאיזה גיהנום נכנסה.

ושוב - לאותם המעוניינים להקים משפחה - ורק להם

שוב שלום אינני נכנס להתלהמויות ולספקולציות של החברים כאן בפורום אינני מתכוון להשמיץ או להגיב על דבריהם בצורנה בוטה זו או אחרת אני כן רוצה להמשיך ולהיות בקשר אתכם -אלו המעוניינים לדעת האם זה יכול לעבוד וזה עובד חברה - דיי טוב קלימרו

אני נשוי כבר כמה שנים

הייי סבבב צר לי שהדיון לא מתנהל לשביעות רצונם של כמה כותבים אבל אינני מתכוון לתת להם לנהל את דבריי ולכן אענה רק על שאלות הנוגעות למה שהצעתי הרי אני לא הכרחתי אף אחד לקרוא את דבריי או / ו להסכים להם זוהי דעתי וכך היא תשאר, הייתי רוצה לראות מה אחרים שמעוניינים להתחתן חושבים ואם הם צריכים עזרה אשמח לעזור אני מקווה שהפורום הזה לא יעשה טעות ויהפוך אותי לסוס טרויאני - כי אני לא אני הומו דתי ונשוי כמו שכתבתי ועברתי את הגיהנום שהרבה עברו עוברים ויעברו והחלטתי על דרך מסויימת ובה אני מתמקד - אני לא נמצא כאן כדי להציל נשמות טועות אני כאן כדי לדבר עם מי שרוצה בעניין הזה, ובעניין זה בלבד. הרי אני לא דוגמא בודדת, אני אישית מכיר עשרות הומואים נשואים - הם לא הופיעו משום מקום והם גם לא זקנים אלא צעירים כמונו ואני מתכוון בין 25 - 30 אף אחד כאן ושום רב לא יוכלו לטעון שהם שקרנים רמאים צבועים ושנשותיהם מסכנות ואומללות אני בדרך כלל שונא את הדוגמא שאני עומד להביא - אבל רק לשם השוואה היכן עומדים כל אותם גברים סטרייטים שמתחתנים עם "אהובת לבם" אבל בסתר לבם או שלא עוד לפני החתונה - נמשכים וגם שוכבים ( יותר מאוחר ) עם עשרות נשים אשר צדו את עינם במהלך חייהם וידעו ( ועוד איך ידעו ) שזה יקרה בוגדים בנשותיהם על ימין ועל שמאל ובסוף גם מתגרשים ( להזכיר לכם את אחוז הגירושים העולה כל הזמן ) סבבב כאחד ממנהלי הפורום אנא עקוב אחרי דבריי ותווכח לדעת שאני אחד מהקהילה ולא משהו מושתל מבחוץ אני כאן בגלל הכאב הגדול שהיה מנת חלקי וגם של חבריי אני בא ממשפחה דתית שאינה יודעת דבר על נטייתי אני בא מחברה שעדיין לא למדה לקבל אותי / אותנו כמו שאנחנו אבל אני לא מתכוון יותר ( כבר הרבה זמן שאני בדעה זו ) לרחם על עצמי או על אחרים וזוהי דרכי לילה טוב קלימרו

סבבב

New member
שני דברים...

דבר ראשון - אינני יכול ואינני מתכוון למנוע מאנשים להביע את עמדתם. בדיוק כמו שלא אצנזר אותך, לא אצנזר אף אחד שחולק עליך. זה אחד הכללים הכי חשובים בפורום - חופש הביטוי, כל עוד לא מדיבר בפגיעה אישית וחשיפת פרטים אישיים. דבר שני - הבעיה שיש פה לאנשים היא לא שהתחתנת. כולנו יודעים שיש המון הומואים נשואים. הבעיה היא שלא סיפרת לאישתך ולא שיתפת אותה במצבך. בדיוק כמו שהיא לא יודעת שאתה גולש בפורום של "הומואים דתיים". בדיוק כמו שהיא לא תדע שיוצרים איתך קשר הומואים "רק כדי לדבר על להתחתן". זה שאצל סטרייטים יש בגידות זה לא הופך אותם לנורמה, ההפך. בגידה היא הגידה היא בגידה, וחוסר שקיפות הוא חוסר שקיפות הוא חוסר שקיפות. זה שסטרייטים בוגדים זה חמור ביותר, וזה לא נותן שום "היתר" להומואים לעשות זאת. ראה, עצם זה שאתה כותב פה, מעלה אצל רבים את התהייה - למה הוא כותב פה אם כל כך טוב לו והוא נשוי והכל טוב? מה גורם לו להיכנס לפורום העוסק בתחום ממנו הוא מנסה לברוח? אתה בוודאי יכול להבין את הסקפטיות של החברים. תכבד זאת. אני מבטיחך, שגם אם יתקפו את דעותיך - לא יפגעו בך אישית. זה דיון אינטלקטואלי.

אנסה להבהיר את דבריי בצורה אחרת

סבבב שלום לא התכוונתי שתמנע מאנשים לכתוב ואין לי שום רצון לצנזר אותם רק רציתי שתבין כמנהל פורום שאין לי שום כוונה להגרר אחריהם ולענות לכל משפט שהם כותבים פשוט, דרכך אני מבהיר להם שחבל להם להתלהם כי אני לא הקרקע הנכונה לעשות זאת עליה ולגבי הסטרייטים הבוגדים וההומואים הנשואים - בסך הכל ניסיתי לומר שהחברה שבה אנו חיים צריכה להתחיל לקבל את זה שיש הומואים שמתחתנים ואין עם זה שום בעיה. ולכן הבאתי את הדוגמא עם הגברים הסטרייטים - נשים שמתחתנות איתם הם יודעות שהגבר שלהם נמשך לעוד נשים אחרות אבל הוא החליט לחיות דווקא איתה ואוהב אותה ורוצה להקים איתה משפחה ואם הם לא רואות מה קורה מסביב - אז הם פשוט מתעלמות מהמציאות כשהם טוענות " לי זה לא יקרה " - לא שאני מצדיק את ההתנהגות הזאת של הגברים ואת הבגידות שלהם אני רק מציין את העובדה שזה קיים, גם אם הגבר נשאר נאמן לאשתו כל חייו, הוא ימשיך להמשך לנשים אחרות ולרצות לשכב עימן - זאת עובדה וחבל על הוויכוח אותו דבר הגבר ההומו שהחליט שעם כל זה שהוא נמשך לגברים, הוא מוותר על המשיכה הזאת והוא רוצה להקים משפחה ולהביא ילדים לעולם ולכן הוא עובר את ייסורי השידוכים ומוצא לו משהי אחת שאיתה הוא מוצא שפה משותפת ואפילו נמשך אליה. אני רוצה לציין שאני כן נמשך לאשתי והיחסים האינטימיים ביננו מעולים ( אע"פ שהמשיכה שלי לגברים יותר חזקה ) אבל אני גם יודע שיש גברים הומואים שלא נמשכים כלל לנשים ולכן אליהם הדיון שלי לא פונה סבבב - אני כותב כאן, כי הקול שלי לא נשמע בפורומים האלו.(נקודה) אני נכנס לפורומים כי אני חלק מהקהילה הזאת בין אם אני ארצה ובין אם לא. וכשאני רואה את הכיוון ואת הטון, החלטתי שאני אומר את שלי ואפילו מוכן להסתכן ולעשות צעדים נוספים כדי לעזור לאותם שרוצים ללכת בכיוון בו הלכתי אני לא מתכוון להגרר לשום ויכוח עם הטוענים נגדי, אני רק מחכה לאותם המעוניינים( או אותו המעוניין ) לדבר על הנושא.יכול להיות שזה לא יקרה עכשיו אלא יותר מאוחר, אני אחכה. וכן אני מודה אני אשמח לפגוש עוד גברים נשואים שחיים בתוך מסגרת משפחתית ושחושבים כמוני אולי נתחיל ליצור קהילה אחרת ומומנטום שבו הנשים במדינה יבינו שלהתחתן עם הומו זה לא נורא שלך קלימרו

שתי הערות ושאלה אחת

הטיעון המרכזי שלך "שגם סטרייטים בוגדים" אינו תקף. הרי אפשר לטעון שיש חברות בעולם שכורתות את ידו של גנב ולכן מותר גפ לך לכרות ידיים. אתה יודע, לא ניתן להכשיר שרץ באמצעות הטענה שקיימים עוד שרצים בעולם. אתה מבקש "קבלה" של הומואים שנישאו לנשים תוך הונאה חמורה, הונאה שמערערת את כל הקשר. הרי כתבת שאישתך תעזוב אותך בשניה שהיא תדע. חשוב שתדע שאין לך שום סיכוי לקבלה הזאת. כל המאבקים להשוואת זכויות שהתקיימו בעולם נעשו מתוך ניראות וגאוה של המופלים לרעה. אין סיכוי שמישהו יכבד אותך ויקבל אותך - כאשר אתה לא מקבל את עצמך ורועד מפחד בחושך. חבל על הטירחה. ושאלה: איך היית מקבל גוי שמתחתן עם יהודיה תוך התחזות ליהודי כשר? איך היית מקבל כתיבה שלו בפורומים של גויים תוך נסיון לשכנע אותם לשאת נשים יהודיות בכחש?

סבבב

New member
הערה והצעה מעניינת...

ההערה: אתה כתבת- "הבאתי את הדוגמא עם הגברים הסטרייטים - נשים שמתחתנות איתם הם יודעות שהגבר שלהם נמשך לעוד נשים אחרות אבל הוא החליט לחיות דווקא איתה ואוהב אותה ורוצה להקים איתה משפחה ואם הם לא רואות מה קורה מסביב - אז הם פשוט מתעלמות מהמציאות כשהם טוענות " לי זה לא יקרה"." ההבדל הוא, שאשתך לא יודעת שאתה נמשך לגברים אחרים ומסתכל עליהם, וגם אין לה אפילו את האופציה להגיד "לי זה לא יקרה", כי היא אפילו לא יודעת מה לא יקרה. ברור לך שכל העליהום עליך הוא רק בגלל שאתה תומך בלא לספר לה לפני... ועכשיו ההצעה: אני מציע לך כאן הצעה של ניסוי שיהיה מאוד מעניין לערוך. אני אשוחח איתך אחד על אחד על נושא הנישאוין לאשה בו אני מתחבט. אני אשתף אותך בהתלבטויותיי ואתה תשתף אותי בעובר עליך, ותשכנע אותי למה דרכך היא הנכונה. העניין הוא שאת השיחה הזו אנחנו נעשה כאן. אני אפתח שרשור חדש, בו רק אתה ואני נכתוב. לחברים האחרים יהיה אסור להגיב לשרשור הזה. זה יהיה שרשור "הניסוי". חברים שירצו להגיב, יוכלו להגיב בשרשור מקביל "על הניסוי". וכך כולם יוכלו להבין מהי עמדתך וגם תוכל לפנות לפלח גדול מאוד. האם אתה מסכים לזה? אזהרה: אני פרטנר לא קל לויכוח ודיון...

likud1

New member
../images/Emo45.gif נשמע רעיון מצויין...

נ.ב. אכן הוא וכחן טוב

likud1

New member
אני חושב שדווקא זה רעיון טוב

כאשר תהיה לנו הזכות להגיב, רק בשרשור אחר. זה לא עניין של סינון תגובות, הרי ברור לי ולך שאנשים ייקראו את שני השרשורים...

סבבב

New member
תוכל להגיב...

אבל בשרשור המקביל. כלומר, תוכל להגיב בשרשור המקביל כך: לגבי מה שקלימרו כתב: "ציטוט של קלימרו..." ואז להגיב... אני חושב שניסוי כזה הוא חשוב...

למעלה