הולכת לכיוון הפוך

angelica1

New member
נדמה לי שהכיוון ממנו את מגיעה לגיור

הוא בעיקר חברתי-מאחר ואת חיה כאן ו-מה לעשות, מי שאינו יהודי כאן סובל מאפליה מכל מיני תחומים שלא לדבר על דעות קדומות, דחיה חברתית מסויימת (נישואים וכיו"ב). תקני אותי אם אני טועה. דעתי היא, שאם את חושבת שלהתגייר יעשה לך את החיים יותר קלים, ואת חושבת שלעבור את תהליך ההשפלה של הגיור אינו מחיר בלתי אפשרי מבחינתך-תעשי את זה. אישית, מצער אותי מאד שזה צריך להגיע למצב כזה מאחר וכל המשמעות של להיות יהודי די אבדה לי זה מכבר אבל אני מודעת לכך שבארץ זה יכול להפוך לבעיה של ממש. חברתי הנוצריה רצתה לחיות בארץ כמה שנים ונתקלה בבעיות שלא ממש מתאימות למדינה מערבית בשנות ה2000. גם יחסיה עם החבר שלה כאן הופסקו על הרקע הגזעני הזה. מדובר באחת הרעות החולות של המדינה (והעם הזה) הזו אבל את צריכה לחשוב על הנוחות שלך ועל החיים שאת רוצה לנהל ולחשב שיקולי כדאיות קרים בענין. זו דעתי.

אבזץ

New member
אוקי!

פולקלור בכלל זה יפה. דת זה איכס. ואם בא לך להנות מפולקור יהודי דווקא תהני-תתגירי. בהצלחה.

יש כאן אנשים שומרי מסורת

אם הבנתי נכון אז את לא מתכוונת להיות דתיה ממש, אז את בכלל לא בכיוון ההפוך, יש כאן הרבה שחושבים שדת עד גבול מסויים זה דבר נחמד כל עוד לוקחים את זה כדבר נחמד ולא כמשו מחייב.

כל עוד ואת לא מאמינה

בשטויות ובשקרים שבדת, והגיור (או החזרה בתשובה) לא גורם לך -להרגיש תחושת עליונות -להסתגר -לדכא אחרים -להתנתק מהגוף -לשקר לעצמך -להתעלם מתחושותייך הכנות -להאטם מחשבתית -לאבד יושר מחשבתי -להפסיק להיות יצירתי, סקרן, ומתפעם -להזניח את עצמך -להעביר את הסמכות על עצמך לאחרים -להפסיק לקבל החלטות באופן עצמאי -לקבל כל דבר שיוצא מפי רב כאמת צרופה -להפסיק לחפש -להפסיק לספק את עצמך מינית -לחשוב שסיפוק תאוותייך ורצונותייך זה דבר רע -ועוד ועוד.......... אז יופי! ברוכה הבאה. לדאבוני, לעיתים קרובות זה בדיוק מה שקורה, וכואב לראות את זה.

ברוכה הבאה למועדון הכי יוקרתי

שבעולם. כאן, בין השאר תוכלי למצא את פרויד, אינשטיין, אייזנשטיין (מורן), רוטשילד, שיפנוזה, משה בן מימון, אריאל שרון, קלאסיק, טרוצקי, מרקס, ויש אומרים אף היטלר, והמהדרין מוסיפים את קדאפי. ועכשיו ברצינות, לדעתי, ושוב, זאת רק דעתי המלומדת, זה באמת שווה ואין להיות יהודי. שמעי, אנחנו חכמים, עשירים, עניים, גיבורים, חלשים, וכמובן אנטישמיים. כי לנו מותר הכל. אנחנו הבאנו את המאמין ואת הכופר הראשון בעולם. יזמנו את מרד העבדים הראשון בעולם הרבה לפני שאתם הגויים המסכנים חשבתם על זה. יזמנו את הגניבה הגדולה ביותר בהיסטוריה, ולא, זאת לא אתי אלון, אלא סבא שלי ואחיו כשהם יצאו ממצרים ושאלו כלי כסף. עזבי לא נתחיל לפרט. ואני באמת רציני וחושב כך. נשבע לך. היהודים זה עם מספר 1. זה עם כל כך חשוב שהם העם היחד שבעולם שגם יכול לבחור להיות מספר 2 או 0. השאלה רק איך נהיים חברים במועדון הזה? לדעתי מספיק לחיות כאן בישראל או בפלטבוש או בברוקלין, לחיות את המנטליות, השפה, העוני, העושר, המדע, הדת. ה כ ל אבל אם זה לא מספיק לך, למה נראה לך שטבילה מטומטמת במים מזוהמים תהפוך אותך לבת העם הגדול והמסכן ביותר בתבל? הא? נו, תעני לי! לדעתי, אחת כמוך, שהוציאה תואר ראשון באוניברסיטה עברית, שולטת בשפה העברית, ואף מצטטת פיתגמים עבריים, הרי היא יהודיה לכל דבר בלי צורך לגרד ציפורניים ולהסיר מייקאפ לטבילה. ומעשה באבא שלי, שהיה אחראי על גיור גרים, ובאו לפניו זוג שהיו מצטיינים גדולים ושמעו לכל דבריו בשקיקה ואחר כך נתברר שהיו אלה שני מסיונרים שרצו להכיר את הדת היהודית ה' יצילנו.

אתמההה! ????

מכאן תסיק/י שחשיבות השמות היא בסדר עולה. עד היש אומרים. ובהזדמנות זו, יש להוסיף שמועה רחוקה שגם שמעון פרס יהודי. ____________________ זה לא שאני אוהב ערבים, אני רק נגד זה שבגלל שתשעים ותשע אחוז מהם חיות לא מבויתות מוציאים שם רע לכל השאר.

isackris

New member
הוא לא יהודי הוא יוצא בשאלה בכלל...

אף אחד לא ביקש ממך לאהוב אותם... תנו לחיות לחיות! עה"ח האחוז האחרון.

isackris

New member
אהה קלאסיק אחרי הטלר עכשיו זה מסתדר

היטלר היה אינטשמי במאה אחוז ... קלאסיק רק בתשעים ותשע...

כתבתי, עד "היש אומרים"

היטלר הוא מה"יש אומרים" אז אני לפניו. קלאסיק אנטישמי מאה אחוז, אנטי וירוס אחוז אחד. קלאסיק טוען, שהיטלר לא אנטישמי אלא מעריץ היהודים הכי גדול שהיה אי פעם. לא קם מעריץ כמוהו ולא יקום. אלא שהמניאק פשוט מקנא. הוא רצה להיות כמוהם, הוא הרגיש כלכך דפוק לידם, עד שהוא החליט להיות כמוהם. ואם לא במוח אז בכוח. כמו בחור אלים שמאוהב בבחורה, היטלר הוא המאהב הכי גדול שהיה לעמישראל בכל התקופות. אלא שהוא בחר בדרך אפילה.

ומנין לך מהי דעת אהובתי??

הלא סבה היה ... וקלאסיק מבהיר שאינו אנטי שמי קלאסיק הינו שאנטי שמי.. טעות דפוס זה היה מקודם.

isackris

New member
כבודו לא ירד לסוף דעתי...

התכוונתי רק לומר שיש לך זוית ראיה קצת יוצאת דופן על ההשלכות השונות של האהבה... עיין ערך היטלר אוהב ישראל

למעלה