הולכים במעגל

מה?

100 ראנדורי

פעם בשנה, במסגרת קורס קידום בכירים, מתקיים בדוג'ו אימון 100 ראנדורי - אימון שמיועד לבכירי הדוג'ו - כל ראנדורי בן דקה אחת. עומדים בשתי שורות, אחד מול השני, וברגע שנשמע גונג, מתחילים ראנדורי. כולם עובדים עם כולם - מהכי זוטר (בקבוצה) עובד עם הכי בכיר (כולל קאנצ'ו רוני). זהו אימון מאוד אינטנסיבי ומאוד קשה לכולם, פיזית ומנטלית - אבל בסיומו מרגישים סיפוק עילאי.

WhiteBear

New member
../images/Emo4.gif - יש לך חוויות אישיות לשתף ?

אומנם עברנו את עונת הבחירות, אז אני לא מוחק הודעה כזו אוטומטית. אבל אם אתה רוצה באמת לעניין אנשים (טוב, לפחות אותי) בנושא, אז תספר על הנושא מהצד שלך - למה זה מעניין אותך
טל.

Raffael

New member
טל, זו לא ממש פוליטיקה

לפחות לא במובן המקובל של המושג. על הקשר לאמנויות לחימה אפשר לדון. קוריוז מהאתר הזה (בהצצה שטחית מאוד): מדובר על ארגון פציפיסטי, הדוגל באי אלימות פסיבית ומביע את עקרונותיו בהליכה שקטה (מקווה שהבנתי נכון). מי שמעונין בפרטים באתר, מופנה למספר הטלפון של אדם בשם ג'יהאד. נחמד.

הפרצוף ממש במקום, כנראה ../images/Emo4.gif

למרות שקישרת את האתר אסוציאטיבית לאיזו מפלגה שמאלנית, מדובר בדרך לא-פוליטית הדוגלת בשלום, אי-אלימות וחמלה - שעליהם אין קניין לשום מפלגה - ושמנסה ליישם את זה באמצעות הליכה שקטה, כדוגמת המצעדים של גנדי בהודו. כך שמצד אחד אין כאן שום קשר לעונת הבחירות. מצד שני, אולי באמת טעיתי כששלחתי את זה לכאן, כי מדובר בפורום אמנויות לחימה. אתה יכול למחוק את ההודעה - תודה וסליחה.

nitzano

New member
אופס שכחתי

מחר ב 15:00 מפגש חברים בפארק . בתוכנית : 1. מכות . 2. אלימות עם קרשים ממוסמרים . 3. הפסקה קצרה לחיטוי פצעים ,עצירת דימום וח"ע 4. עוד מכות . לא לשכוח להביא כיבוד .

WhiteBear

New member
../images/Emo13.gif - אוקי, בוא ננסה שוב.

לגבי הקישור האסוציאטיבי למפלגה שמאלית: לא מצאתי באתר את האמירה "אירגון ללא מטרות רווח". וכן מצאתי באתר איזכורים לגבי מתח ישראלי ערבי. אז אתה מוזמן לסלוח לי בנושא. לא ברור לי אם נתפסתי פוגע בהודעה הקודמת או לא (לא היתה לי כוונה כזו). אז למען הסר ספק, אני רוצה להסביר את עצמי: אם מישהו, כתגובה להודעה של גוטמן (האפור...), היה משאיר הודעה נוסח: "ואם כבר דיברנו על הליכה, הנה קישור מעניין" והיה מקשר לבית ספר לאומנויות לחימה שהולכים בו (בלי לכתוב שום דבר נוסף בנושא), אז הייתי מגיב באותו אופן. אין בהשארת ההודעה כשלעצמה שום דבר רע. אבל לתת קישור קצת יותר "מרוחק" מהדיון, בלי להרחיב בנושא, יגרור ממני בקשת הרחבה
מה שניסיתי לומר זה שאם עולה לך קשר בין הודעה אחת לנושא אחר, והקשר מעניין אותך וניראה לך בעל משמעות - אז אני הכי אשמח בעולם לקרוא מה הקשר. אבל, הייתי רוצה לקרוא אותך מספר לי על הקשר, ולא שתפנה אותי למקום אחר. קבל -
ו-|לחיצת יד| וגם עוד
ו-
, (וגם כמובן |אגרוף מחץ הורג במכה| - הרי עדיין מדובר בפורום אומנויות לחימה
) טל.

Connor MacLeod

New member
אבל בכל זאת זה לא בדיוק קשור לפורום

זוכרים את דרקון זהב? ... מצב דומה היה לתת קישור להארי פוטר, או ל"מבוכים ודרקונים" ... לא שייך ...

Connor MacLeod

New member
כמו למשל זה ... ../images/Emo3.gif

- רד לי מהרגל - לא רוצה - רד לי מהרגל - אל תגיד לי מה לעשות - מה אתה רוצה ממני ? - לא רוצה כלום - אז רד לי מהרגל - לא רוצה - בונ'ה.. תגיד לו שירד לי מהרגל - רד לו מהרגל - מאיפה אתה באת ? - בוא הנה, רד לו מהרגל - אתה לא מכיר אותי - אז מה ? - אז רד לו מהרגל - לא רוצה - מה זה לא רוצה ? - כמו שאתה שומע - אני שומע טוב מאוד - אז תמשיך לשמוע - הנה אני ממשיך - רד לי מהרגל - מה קורה פה ? - או הו, עוד חכם בלילה - הוא לא רוצה לרדת לו מהרגל - מי אתה ? - מה זה משנה ? רד לו מהרגל - לך הביתה - לך אתה הבייתה - אם אתה לא רוצה צרות אז.. רד לו מהרגל - אני רוצה צרות - רד לי מהרגל - אני מת על צרות - חברה, מה הענין פה ? - או, מי זה האורח ? - הוא לא רוצה לרדת לו מהרגל - נו חביבי, רד לו מהרגל - תכריח אותי - אני לא מכריח אותך ואני מדבר אליך יפה - אז דבר אלי יפה - רד לו מהרגל - זה לא מספיק יפה - כמה פעמים צריך להגיד לך ? - כמה שצריך - רד לי מהרגל - למה אתה לא יורד לו מהרגל - ככה - למה ככה ? - למה שלא מתחשק לי - אז תיכף יתחשק לך - הצחקת אותי - אז למה אתה לא צוחק ? - אני מחכה לפרצוף סבתא שלך - בלי הורים, זהר ממני - זהר ממנו - התעוררת ? - רד לי מהרגל - לא רוצהמתי תרד לו מהרגל ? - מחרתיים - עכשיו - הגזמת - יאללה, הוא משוגע לגמרי - בוא נלך מכאן - אני מתחפף מכאן - גם אני - אתה בא ? - רגע שירד לי מהרגל - רד לי מהרגל - לא רוצה - יאללה אני הלכתי

WhiteBear

New member
../images/Emo6.gif מזעזע ומזכיר לי את הסצנה ב

מועדון קרב - שם חיפשו אנשים להיכנס לקרב ולהפסיד (ונכשלו!).

bizhar

New member
מזכיר לי ...

כשהייתי קטן (פעם פעם..) ודרכו לי על הרגל, נהגתי לבקש מאותו אדם סליחה על כך שאני דורך לו מתחת לרגל...זה תמיד עבד והחזיר חיוך.

מה קורה פה ?

טל, למרות שקראתי את הודעת הריכוך שלך, אני חייב לציין שכמעט הצטרפתי לחבורת המלעיזים על כך שלהנהלת הפורום אצבע קלה על ה-delete (הוא במילואים, לא ? - השם פנוי כרגע...) מה קרה ? בסך הכל הבנאדם נותן קישור לאתר. וגם אם זה היה אתר פוליטי, אז מה ? כל כך הרבה זבל יש בפורום הזה, שמתקבל בכבוד מלכים, אז מישהו ששם הודעה של חצי שורה עם לינק (ועוד בענייני שלום, קיבינימט... ממתי התחלנו לצנזר דברים שקשורים בשלום ?...) מקבל מבט מלוכסן ? (לא של סיני) למה אתם לא אומרים כלום על שרשורי המד"ב הארוכים ? כי לכמה מוותיקי הפורום + חלק מהמנהלים זה נראה שייך וטבעי ? לי, הקישור לאתר של הליכה לשלום נראה מתאים בהחלט לעניינו (אם אנחנו מדברים על אמנויות לחימה כעל אמנויות פתרון קונפליקטים, "אמנות ההרמוניה", "אמנות השלום" וכו'). אולי שווה שתפשפשו קצת בציציותכם... באהבה, ערן

Everyone's a critic

ראשית, טל לא מחק את ההודעה, אז מה שוב הגענו לאצבע קלה? שנית, יש כאן שירשורים ארוכים על מד"ב, מאיר אריאל, גורדייף ואלוהים יודע מה עוד, כי בשירשורים אלה אנשים מביעים את דעתם האישית ומספרים על חוויות אישיות. חוויות אישיות של חברי פורום זה דבר שמעניין בהגדרה. לעומת זאת קישורים לאתרים זה לא דבר שמעניין בהגדרה, ולכן רצוי לשים רק אתרים שרלוונטיים לנושא הפורום, או לדיון ספציפי. ואגב, אחרי שהטחתי את ראשו של דלית בקיר מספר פעמים, הוא הודה שכל המחיקות שהוא ראה עד היום היו מוצדקות, ובאותה פעם הוא פשוט התעצבן כי לא הספיק לראות את ההודעה לפני שנמחקה. אתה רוצה שגם לך אני אסביר את מדיניות ההנהלה? בלי שום אהבה, מיתר, שמבזבזת את זמנה בפורומים במקום ללמוד למועד ב' באנאטומיה מוסקולוסקלטלית.

למעלה