הדולי דיי יפה לדולי ראשונה אבל אני לא בטוח שקראת את כל ההוראות להכנת דולי, אז הנה כמה הערות: 1. בגדים ושיער לא פשוט צובעים הכל בצבע אחד וזהו יש שלבים עם כמה צבעים אתה יכול לקרוא באתר "המדריך השלם לדוליז". 2. אין לה נעליים, ופרק אני מנחש שהיו לה. 3. אין לה אוזניים. 4.ולא שינית לה את צבע האיפור ואת צבע העיניים. 5. צבע העור לא מתאים לה. אבל למרות הכל זה יפה מאד כי זאת רק הדולי הראשונה שלך אז אתה רק צריך לקרוא את כל ההוראות ואז בטח תעשה דוליז יפות מאד!!!
אתה שמרת על אותו שם את הדולי? כי אם כן הדולי הראשונה השתנתה גם.... אז זה קצת קשה להגיב אבל יש שיפור עכשיו השיער שלה לא שטוח אבל אני הייתי עושה לה צביעת גוף כלומר את כל הגוף צובע מחדש כי פייג´ יותר לבנה אבל בסך הכל זה ממש יפה
תעבוד עוד על ההצללה, תוסיף לה עוד צבעים. שני צבעים זה הצללה, אבל... לא ממש... ותעשה הצללה גם למכנסיים, ואפשר גם לשיער. שפר קצת את הנעליים, הן נחמדות, אבל לא כל כך נראות כמו נעלים (לא שאני יודעת לעשות נעליים, אבל... בעעעע... עזבו...)
עכשיו שרשרתי או לא? אם כן, אז הנה הדולי השניה שעשיתי שאמורה להיות פיבי, אבל היא דומה רק בבגדים נ.ב.- לא רואים לה את הרגליים בתמונה אז עשיתי לה מכנסיים עד הסוף.... נא להגיב......
העניין עם הדוליז נראה לי בסדר, כל עוד הפורום לא באמת הופך לפורום דוליז... אפשר לפרסם דמות, להתרשם ממנה והכל, אבל כל העניין עם הבנייה של הדוליז אני מעדיפה שיישאר בפורום דוליז. בכל אופן, ברגע שאני אצליח לגרום לגלריות הארורות (הן ירדו שוב