הולי דולי

Charmed Gal

New member
דולי-פיבי בפרק ה-1 של עונה5../images/Emo58.gif

מי שקרא ספוילרים יודע שבפרק הראשון פיבי הופכת לבת ים אז ניסתי לדמיין איך ואת השיער עשיתי לפי 4-20 מה אתם אומרים?

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif5 אופל לא להיכנס גם למעלה!!

הרשתי לעצמי לעשות עמה תיקונים ^^ שיותר יתאימו לפיבי

Woogyman

New member
לא יודע מה תיקנת, אבל הלמעלה נראית

הרבה יותר טוב והרבה יותר דומה לפיבי.

HuGo Hell

New member
השיער שלה כבר לא הולך ככה..

כמו למעלה! והאיפור מחריד שהיא בחיים לא תלך ככה והשפתיים שלה יותר קטנות!

Woogyman

New member
ושוב אני אומר...

השיער בדולי שאתה עשית מזעזע. השיער בזאת שגל עשה הרבה יותר דומה למקור. יש שם תמונה של פיבי עם שיער בדיוק כזה, אז למה אתה משנה?! חוץ מזה שאין לך שום זכות לשנות עבודות של אנשים אחרים בלי אישור שלהם, ועוד לפרסם את זה אחר כך.

HuGo Hell

New member
1) שתוק שינוי תמונה וואוווווווווווו

העולם יתפוצץ אלוהים אדירים חייבים לטוס מהר למאדים!!!! תירגעו גם כן אתם!! בס"כ עשיתי לה פוני כמו שיש התמונה, ועשיתי לה שיער מלא כי ככה היא אחרי שהיא חוזרת להיות טובה!! והקטנתי את השפתיים ממתי לפיבי יש שפתיים עבות?!

Woogyman

New member
זה היה לי ברור מההתחלה

שהראשון שיחזור לוויכוחים המטומטמים יהיה אתה. תעשה מה שבא לך, אני לא מתערב. נשבר לי ממך.

HuGo Hell

New member
נכון הוגו זה שמתחיל כול וויכוח ..

בפורום "מהר לין תרחיקי אותו" אני לא התחלתי את הוויכוח הזה אלה אתה ואני לא הולך להתערב בזה יותר גם כי מה לעשות שאתם מתנהגים כמו תינוקות בגלל שיפוץ?! אם היו משפצים תמונה שאני עשיתי אני הייתי אומר "תודה, אבל לא ניראה לי, אני מעדיף שהיא תישאר ככה." ולא תוקף את זה ששיפץ בעצבים כאילו הוא פרץ לעולם או נשם בלי רשות אלוהים

ChArMeD HaRrY

New member
הוגו?!?!?!?

מזתומרת |ספויילר|(אין לי מושג אם זה באמת ספויילר, אני מקווה שלא!) חוזרת להיות טובה? אתה מדבר על העונה הרביעית? כי אני מקווה לטובתך שאתה לא מדבר על העונה החמישית!!! |ספויילר|

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif4

ברור שאני מדבר על עונה רביעית ** מאיפה לי לדעת שהיא תהפוך לרע שוב בעונה החמישית? זה יהיה יותר מידי טיפשי

Ophel McNeil

New member
ודאי שאני לא אכנס לפה... ../images/Emo123.gif

ולמי אכפת שאני יודעת כבר את הספוילר?! זה כל כך לא פייר! כל כך ניסיתי להתרחק מספוילרים ולא לקרוא! אבל לא.... היו לגרום לי גלות!!!
לעונה החמישית. סם אומר שהבנות סלברטיות מתחת למים, הוגו תמה על העובדה שאריאל מבת הים הקטנה עוצבה עפ"י אליסיה מילאנו, ודנה אומרת שפיבי תהפך בעונה החמישית למשהו. איך ציפיתם שאני לא אקלוט שהיא נהפכת לבת ים, איך?! *מבה את עצמה למוות* (פעם ראשונה שאני חושבת שאני אשכרה חכמה מדי, ומגיעה למסקנות מהר מדי
).

HuGo Hell

New member
../images/Emo9.gif את באמת יותר מידי חכמה ^^;;;;;

סורי שגילית אם סם לא היה אומר לך את זה אז בטח לא היית יודעת {ואני לא הייתי צריך להגיד "אליסה בת ים" כול הקשר סורי שהרסתי לך ^^;;;;

Charmed Gal

New member
הוגו אל תעז...../images/Emo46.gif

יותר לסדר את הדוליז שלי במיוחד בלי לומר לי זה לא מוצא חן בעיניי ואתה רק הרסת את השיער!!! בקיצור הדולי שלי היה הרבה טוב בלי הסידורים שלך ואני אשמח אם לין תמחוק את התיקון! כי הוגו שמעת על המושג זכויות יוצרים לא שאלת אותי בכלל אם אפשר! טוב אני כבר עצבני לאללה הבנת את המסר!!!

HuGo Hell

New member
גל - ~שתוק!!!!!!~

בס"כ עשיתי שיפוץ, אתה לא חייב לאהוב או כלום, וביחוד אתה צריך להירגע!! ומהר!!

למעלה