הולי דולי

Charmed Gal

New member
דולי של המקור!../images/Emo9.gif

מצטער פשוט לא נמאס לי!!! עשיתי את הדולי הזה דיי מהר אבל השקעתי בפנים... מה אתם אומרים? מה דעתך אופל? (כן אופל במיוחד!) עוד דוליז בקרוב!

HuGo Hell

New member
ספוילר מעלי קטלני....

לאלה שלא רוצים לראות את המקור אפילו בערך

nadiwainer

New member
דולי פייג´

זאת הדולי הראשונה שלי, אז בחרתי את פייג´ מהפרק השני של העונה ה-4. נא להעיר (רק בערות בונות, ולא- זה סתם חרא....) תודה....

Charmed Gal

New member
זה יפה אבל ../images/Emo88.gif

הדולי דיי יפה לדולי ראשונה אבל אני לא בטוח שקראת את כל ההוראות להכנת דולי, אז הנה כמה הערות: 1. בגדים ושיער לא פשוט צובעים הכל בצבע אחד וזהו יש שלבים עם כמה צבעים אתה יכול לקרוא באתר "המדריך השלם לדוליז". 2. אין לה נעליים, ופרק אני מנחש שהיו לה. 3. אין לה אוזניים. 4.ולא שינית לה את צבע האיפור ואת צבע העיניים. 5. צבע העור לא מתאים לה. אבל למרות הכל זה יפה מאד כי זאת רק הדולי הראשונה שלך אז אתה רק צריך לקרוא את כל ההוראות ואז בטח תעשה דוליז יפות מאד!!!

nadiwainer

New member
שיפרתי אותה, נא להביע דעה....

שיפרתי אותה, אז נא להגיד -כ-ל- מה שאתם חושבים, טוב ורע.....תודה!

c o l e

New member
קודם......

אתה שמרת על אותו שם את הדולי? כי אם כן הדולי הראשונה השתנתה גם.... אז זה קצת קשה להגיב אבל יש שיפור עכשיו השיער שלה לא שטוח אבל אני הייתי עושה לה צביעת גוף כלומר את כל הגוף צובע מחדש כי פייג´ יותר לבנה אבל בסך הכל זה ממש יפה

חמוד, אבל...

תעבוד עוד על ההצללה, תוסיף לה עוד צבעים. שני צבעים זה הצללה, אבל... לא ממש... ותעשה הצללה גם למכנסיים, ואפשר גם לשיער. שפר קצת את הנעליים, הן נחמדות, אבל לא כל כך נראות כמו נעלים (לא שאני יודעת לעשות נעליים, אבל... בעעעע... עזבו...)

As I Am

New member
אבל למה אתה לא משרשר?! ../images/Emo103.gif

די עם זה..! שרשרתי ומחקתי כל כך הרבה הודעות שלך היום, תשרשר!

nadiwainer

New member
עכשיו שרשרתי?????

עכשיו שרשרתי או לא? אם כן, אז הנה הדולי השניה שעשיתי שאמורה להיות פיבי, אבל היא דומה רק בבגדים נ.ב.- לא רואים לה את הרגליים בתמונה אז עשיתי לה מכנסיים עד הסוף.... נא להגיב......

Woogyman

New member
מה זה השיער הזה?

הוא ממש לא נראה אמיתי... גם בדולי הקודמת השיער לא נראה אמיתי. תנסה לשפר את זה..

SaberTooth

New member
מתי הפורום הפך לפורום דוליז../images/Emo35.gif

בהתחלה זה היה נחמד, כל אחד מציג דולי על בסיס דמות מהסידרה. אבל מהר המאוד זה נמאס. עשיתם דולי
יופי. תראו אותה בפורום דוליז.

nadiwainer

New member
אם אתה רוצה אז...

אני יפסיק לשים דוליז עם הדמויות מהסדרה! אבל לפחות תגיב בסדר? אחר-כך אני לא אשים יותר....אבל תגיב בבקשה....

As I Am

New member
לא יודעת, ../images/Emo103.gif

העניין עם הדוליז נראה לי בסדר, כל עוד הפורום לא באמת הופך לפורום דוליז... אפשר לפרסם דמות, להתרשם ממנה והכל, אבל כל העניין עם הבנייה של הדוליז אני מעדיפה שיישאר בפורום דוליז. בכל אופן, ברגע שאני אצליח לגרום לגלריות הארורות (הן ירדו שוב
) לעלות, אני אשים שם את הדוליז שקשורות לסדרה (!).

Ophel McNeil

New member
פיבי דולי רע.

עשיתי פיבי דולי, אבל היא יצאה ממש גרוע, וגם שמורה באיכות איומה (IPG). איזה חרא! אגב, התמונה לקוחה מהאתר של גל. רק לא לשכוח - תפתחו את הקובץ

Rachel Green

New member
איך עושים דולי?!?!?!?

אני כל הזמן רואה פה את הדוליז האלה ואין לי מושג איך עושים אותן!!!! מה זה?תוכנה?אתר? תענו לי...פללייייייייייייייייייזזזזזזזזזזז.....

למעלה