הולי דולי

Woogyman

New member
אופיר אין לך שום זכות לשנות עבודות

של אחרים ולפרסם את זה בלי רשות שלהם. יש דבר שנקרא זכויות יוצרים והוא מתייחס בדיוק לדברים כאלה. נכון שזה כולה דולי, אבל העיקרון נשאר עיקרון. חוץ מזה שהשינויים שעשית רק הרסו אותה, אבל זה לא הנקודה.

HuGo Hell

New member
נכון אני הרסתי בגלל שאני הוגו..

אבל אם הייתי אופל אז *זה* היה שיפור המאה! {ההודעה לא מיוחסת לאופל פשוט כולם אוהבים אותה ואם היא תעשה משהו כולם יגידו "תודה ששיפרת"} וזה רק הוכחה שאתם מחפשים אותי על טעות קטנה שלי ומתחילים לתקוף אז יש לי משהו אחד להגיד לכם, לא חשוב כמה תנסו לא איכפת לי מהתקיפות שלכם!

Woogyman

New member
אחר כך אל תתלונן כשמרחיקים

אותך. סיכמנו בלי ריבים כאן ואתה מתחיל עם זה שוב. לין, את מתכננת להתערב עם אדמין או משהו? חבל שהפורום יחזור שוב לריבים...

HuGo Hell

New member
אני לא רב..

אתה /אתם התחלתם אם זה! זה בסה"כ דולי העולם לא יתפוצץ משינוי/שיפור! לא חשוב שהיא תרחיק אותי אם היא רוצה תמיד *כול* הריביעם בפורום באשמתי אני מתחיל אותם, אני אומר לאנשים "את/ה נישמע/ת כמו הוגו" ומקבל אזהרה הרי זה קללת אימים!!! ואסור קללות בפורום נכון?! {עזבו אני מקבל אזהרה/ הרחקה ואני באמת פורש מהפורום הזה באמת מתחיל להימאס!, ולמזלי יש לי עכשיו את פורום "באפי קוטלת הערפדים" יותר נחמד שם!

Charmed Gal

New member
אופל...(ולין כנסי בבקשה)../images/Emo92.gif

היתה מבקשת רשות לשנות ולא עושה על דעת עצמה!!!
ולין אני מבקש ממך למחוק את הדוליז המשופר שהוגו עשה לשלי! או תמחקי את אופל העיקר שמישהו ימחוק את זה כי זה מרגיז אותי שהוא לא ביקש רשות. וסם תודה שאמרת את מה שאני התכוונתי בצורה אוביקטיבית כי אני כותב משוגע מרוב עצבים.

P3H2O

New member
גל אתה צודק במאת האחוזים אבל יש דרך

יותר נעימה להעביר מסרים כאלו אתה יכול לרשום בצורה פחות פוגעת וכעסנית כי ברגע שאתה מתחיל "לצעוק" בפורום אז כל מי שיגיב לך יתחיל גם וזה יצור ריב בפורום ואז אנשים יתחילו לעזוב את הפורום!!! ושיהיה לי ברור, זה נהיה אטרקציה לאיים בעזיבת הפורום? כי מי שמפסיד זה מי שעוזב וכמו שאמרתי צריך שתיים לטנגו(או שזה היה שלוש) אז אפשר לא להגיב ולהעביר את זה הלאה(זה לפחות מה שאני עושה) הנה עוד משפט חכם שאמא למדה אותי(ד"א כבר אמרתי אותו כבר אבל הוא מה זה מתאים כאן):"אל טעם ואל ריח אין מה להתווכח" אז אם אתם חושבים שמה שהוגו עשה פחות יפה יש אנשים שיחשבו אחרת מה גם שגל לא היית חייב להעליב בפורום אלא היית יכול לשלוח מסר להוגו והכל היה מסתדר זה ממש ממש לא יפה שאומרים על עבודה שמישהו השקיע שהיא לא יפה בסה"כ הוגו ניסה לעזור ולא להרוס אז תיקחו את זה בחשבון!

Charmed Gal

New member
איתמר...

לא מעניין אותי אם הוא עשה אותה פי מאה יותר יפה הוא לא ביקש רשות יש לי זכויות יוצרים ולא מקובל עלי שהוא ישנה דולי שלי בלי רשות, זה פשוט מטרף אותי!!!! והוא גם הרס אותה לא עשה אותה יותר יפה! ואני מבקש עוד פעם מלין ואופל למחוק את ההודעה עם השיפור דולי. תודה.

Ophel McNeil

New member
כמה דברים.

א. אלוהים.... תרגעו. אז הוגו "שיפר" (זה נתון לשיקול הדעת) את הדולי בלי בקשת רשות. נכון, מעצבן. נכון קרצייתי. אבל לומר את האמת - גם אני עשיתי את זה (אם כי בד"כ בתוך ההודעה צרפת התחנוניות בהם ימחלו על ראשי ולא יכרתו אותו). נכון שלך, גל, ורק לך יש זכויות יוצרים, אבל הוא בסך הכל שינה את הדולי... לא צריך להתעצבן על זה, בעיקר לא ככה. ב. אני לא, ושוב - לא יכולה למחוק הודעות
אין לי שום גישה לאדמין, אני לא מנהלת ולא כלום. לין היא היחידה שיכולה למחוק הודעות, אז אין טעם שאפילו תעלו את השם שלי אפילו כאופציה. ג. הוגו, די לשחק את המקופח הסדרתי. ואיומים בעזיבה לא מרשימים פה. אוקי?

ChArMeD HaRrY

New member
לדעתי אופל ואיתמר צודקים!

גל, תלמד לקחת דברים בפרופורציה! הוא סך הכל לקח את הדולי שלך ושינה אותה... שום דבר נורא לא קרה, וזה לא סוף העולם!

HuGo Hell

New member
תודה לאופל איתמר ויובל..

שהסברתם לו שבס"כ שיניתי את הדולי וזה לא סוף העולם כי אני רשמתי לפחות שלוש הודעות כאלה וגל וסם לא הבינו אפשר לחשוב שניתי שיער ושפתיים אוי וואי מטצער שלא ביקשתי רשות, אבל כלום לא קרה ואם יהיה סוף העולם זה מהמחשב שלי שמפוצץ בדברים שהוא יכול להיות פצצה מסוכנת מכול המכושפות ובאפי וגרווי!
ושוב תודה לאופל יובל ואיתמר!! על ההסבר היותר יפה וברור {ואני ממש ממש ממש לא ציני אני מדבר בשיא הרצינות}

Phoebe again

New member
אופל ../images/Emo7.gif *פורצת בבכי איום* אני

הבנתי אז את מה שאת הבנת, רק לא חשבתי שזה ייתכן
5: בת ים?
במכושפות?
לא היה נשמע לי הגיוני אז פסלתי את הרעיון... ועכשיו פספסתי את האזהרה ולפני שהבנתי וסגרתי את ההודעה היה מאוחר מידי... ספוילרים למות!
*צורחת*

Charmed Gal

New member
כמה דברים...

א. כבר אמרתי שאני עצבני קשה לי לומר את מה שאני רוצה בצורה טובה, כזה אני!!! ב. זה כן ביג דיל זה מעצבן אותי! אולי אתכם לא אותי כן! אני לא רוצה שישנה את הדולי שלי במיוחד שבקצוות של השיער השקעתי כל כך הרבה והוגו סתם הרס!

HuGo Hell

New member
לא נוראה יעלוש עד החתונה זה יעבור..

אני מצטרך לצערך!
ידעתי שהייתי צריל לשים אזהרות יותר ברורות ובולטות!

Ophel McNeil

New member
יעל, רק בקשה,

שימי בבקשה מרחב בין סימון הספוילר לספוילר עצמו. וכמה שיותר שורות מתות, כן ייטב.

Charmed Gal

New member
פרו-דולי

הנה דולי חדש של פרו המכנסיים לא יצאו אבל משהו... מה דעתכם?

HuGo Hell

New member
נחמד רק האיכות נוראית ../images/Emo5.gif

הינה התמונה רק ביותר יופי עם איכות יותר טוב ^^

HuGo Hell

New member
אני יודע זה מוזר מאוד...

כשפותחים את התמונה קרואים אותה רגילה, אבל מקטן היא פוזלת

למעלה