אני חושב שכדאי לעשות מעט סדר
ראשית, מאוד תמוהה עבורי נקודת המוצא כי יש כאן רצון לנצל מישהי או את גופה. ציורי גוף זה דבר נהוג בעולם בהקשרים שונים. הן כאמנות העומדת בפני עצמה והן כעזר להפקות אופנה, קד"מ ופרסום שונות. בשנים האחרונות יצא לי לפגוש לא מעט אמנים מכל רחבי העולם אשר מקדישים את עצמם לסוג אמנות זה, לקידומה ולהגברת המודעות. נכון להיום מתקיימים למעלה מ 15 פסטיבלים שונים (בעיקר באירופה וארה"ב ואפילו בישראל הקטנה) העוסקים בציורי גוף והשימוש בציורי גוף גדל ואפילו מקבל ייצוג בתוכניות אופנה נחשבות דוגמת הטופ מודל הבאה ודומותיה. מסיבות כאלו ואחרות אני פוגש לא מעט אנשים שנוהגים ישר לחשוב שברגע שבחורה משתתפת בהפקה כלשהי אשר קשורה לעירום, זה לאחר שמישהו הפעיל עליה איזה מניפולציה מתוחכמת שגורמת לה לעשות דברים בניגוד לרצונה ולהפיץ את תמונותיה בצורה זולה. או שלחילופין היא עשתה זאת לאחר נואשות וחוסר ברירה. אפשר לפתח דיונים ארוכים ביותר על ההסטוריה של העירום באמנות. מה שבטוח, כשאנחנו מסתכלים ברוב יצירותה אמנות הקלאסיות אשר מכילות עירום, אנחנו בוחנים אותן בצורהש ונה לגמרי. חשוב לי להבהיר כי אין כאן כל גישה של נצלנות וכמו שבנו כבר הזכיר, כל הרעיון היה ליצור משהו מעט שונה ומיוחד עם המעוניינות בכך. אולי בהודעה המקורית הייתי צריך לציין כי אני אכן פונה לבנות 18 ומעלה ושאם אכן תיבחר מישהי מתחת לגיל 18 ההפקה לא תכלול עירום והיא תותנה באישור שני הוריה של אותה בחורה. אכן רוב חברות הפורום הן מתחת לגיל 18, אך יש כמה מאות של בנות אשר כן יכולות לדגמן. אליהן אנחנו פונים. נכון לעכשיו כבר קיבלתי כמה פניות - אחת מהן בת 17 והשאר בנות 19 ומעלה.