הוליווד מגיעה לפורום!

גם אני חשבתי על זה../images/Emo45.gif

שרוב גיל הבנות פה לא עולה על 18, אז הרעיון די תמוה

א' לא יודע על סמך מה החלטתם שאין בפורום

בנות מעל גיל 18, ב' הרעיון ממש לא תמוה וחבל שבמקום להבין את המטרה שבהפקה שונה ומיוחדת אתן מחפשות דברים רעים שאינם קיימים ברצון להוסיף תוכן לפורום. ובנוגע לקטינות מתחת ל18 הגבתי כבר מתחת.

המשפט האחרון ממש לא נכון

ניצול הגוף של נערה צעירה? את באמת חושבת שזוהי המטרה של ההפקה. כל הפקה שבה תשתתף נערה מתחת לגיל 18 תיהיה ללא עירום כלל ובאישור שני ההורים שלה בכתב. אומנם ישנן המון נערות מתחת לגיל 18 בפורום אבל ישנן גם המון נערות מעל גיל 18. לא אהבתי את המשפט האחרון שלך בכלל. כל המטרה בהפקה הזו היא להוסיף עוד תוכן לפורום ולהראות שעולם הדוגמנות כולל עוד דברים שלא תמיד זוכים להמון חשיפה. אין פה ולא יהיה פה לעולם ניצול ואני מקווה שתחזרי בך מממשפט זה.

לא רוצה לחזור בי..

אני אמרתי את הדעה שלי.. לדעתי זה ניצול הגוף והתמימות של אותה נערה. אל תסכים איתי אבל אל תגיד לי לחזור בי.

אני פשוט לא מבין איך את אומרת

ניצול הגוף והתמימות, שתביני אנחנו לא מחפשים בנות בנות 13 או 14 אלה בנות בוגרות מבחינת גיל ובנות בוגרות מבחינת האופי גם כן. כמו שציינתי במידה ותבחר בחורה מתחת לגיל 18 (ולא בטוח בכלל שזה יקרה) הדבר ידרוש אישור משני ההורים ובנוסף ההפקה עצמה לא תכלול עירום. אין פה ניצול של הבחורה לא למטרות רווח ולא למטרות פרסום. הבחורות בפורום מבינות היטב למה הן נכנסות ומקבלות הסבר מקיף על כל התהליך כך שגם אם אותה בחורה תמימה היא מקבלת את כל האינפורמציה לגבש דעה בהתאם. את יכולה לומר על הרבה חאפרים ואנשים לא מקצועיים שהם מנצלים בנות כאלו ואחרות אבל דבר כזה לא מתאים לפורום דוגמנות שהוא המקום שסולד מאותם אנשים ודואג לעזור ולקדם כל אחת ואחת וזאת תוך כדי שמירה על כבודה האישי והמקצועי ועזרה בכל השלבים בדרך לכניסה לעולם הדוגמנות. חבל שמהשהות שלך בפורום הגעת למסקנה שהפורום בה לנצל בחורה כזו או אחרת אשמח לראות דוגמאות את יותר ממוזמנת ליצור קשר במסר מיידי.

N0 far

New member
**לא קשור בכלל** ומצטערת שאני ככה נתקעת..

מצחיק אבל לראות שאני לא היחידה שמגיבה להודעות עכשיו...

moti80

New member
אני חושב שכדאי לעשות מעט סדר

ראשית, מאוד תמוהה עבורי נקודת המוצא כי יש כאן רצון לנצל מישהי או את גופה. ציורי גוף זה דבר נהוג בעולם בהקשרים שונים. הן כאמנות העומדת בפני עצמה והן כעזר להפקות אופנה, קד"מ ופרסום שונות. בשנים האחרונות יצא לי לפגוש לא מעט אמנים מכל רחבי העולם אשר מקדישים את עצמם לסוג אמנות זה, לקידומה ולהגברת המודעות. נכון להיום מתקיימים למעלה מ 15 פסטיבלים שונים (בעיקר באירופה וארה"ב ואפילו בישראל הקטנה) העוסקים בציורי גוף והשימוש בציורי גוף גדל ואפילו מקבל ייצוג בתוכניות אופנה נחשבות דוגמת הטופ מודל הבאה ודומותיה. מסיבות כאלו ואחרות אני פוגש לא מעט אנשים שנוהגים ישר לחשוב שברגע שבחורה משתתפת בהפקה כלשהי אשר קשורה לעירום, זה לאחר שמישהו הפעיל עליה איזה מניפולציה מתוחכמת שגורמת לה לעשות דברים בניגוד לרצונה ולהפיץ את תמונותיה בצורה זולה. או שלחילופין היא עשתה זאת לאחר נואשות וחוסר ברירה. אפשר לפתח דיונים ארוכים ביותר על ההסטוריה של העירום באמנות. מה שבטוח, כשאנחנו מסתכלים ברוב יצירותה אמנות הקלאסיות אשר מכילות עירום, אנחנו בוחנים אותן בצורהש ונה לגמרי. חשוב לי להבהיר כי אין כאן כל גישה של נצלנות וכמו שבנו כבר הזכיר, כל הרעיון היה ליצור משהו מעט שונה ומיוחד עם המעוניינות בכך. אולי בהודעה המקורית הייתי צריך לציין כי אני אכן פונה לבנות 18 ומעלה ושאם אכן תיבחר מישהי מתחת לגיל 18 ההפקה לא תכלול עירום והיא תותנה באישור שני הוריה של אותה בחורה. אכן רוב חברות הפורום הן מתחת לגיל 18, אך יש כמה מאות של בנות אשר כן יכולות לדגמן. אליהן אנחנו פונים. נכון לעכשיו כבר קיבלתי כמה פניות - אחת מהן בת 17 והשאר בנות 19 ומעלה.

prezik

New member
וואי הכל מדהים!!

וזאתי עם הרובוט הכי אהבתי:) אבל גם מהפעם הראושנה שבאת לפה אהבתי הכל, מדהים

ואווו ואוו ואוו

פשוט מדהים אין דברים כאלו! אתה תותח עבודות מדהימות.. אני אשמח להשתתף בהפקות שלך :]אבל רק בעירום חלקי

למעלה