אני לא חושש מלהיות טועה
אם אני טועה אני אומר טעיתי , ולא שותק וגם לא מתחמק , יאסר ערפאת הוא איש פוליטי , וגנרל , דיפלומט מחוספס שיודע מה נקודות התורפה של "האויב" שלו ואיפה אפשר לעקוץ , אם את שבוע כבר תקועה במילה הזאת אז ערפאת השיג את מטרתו , להפחיד אותך , רק אל תשכחי שאני לא שייך לערפאת אלא למדינת ישראל , שנית , קללות??? מתי קיללתי אותך ? או לקרוא לך אטומה זה נקרא קללה בעינייך? אוקי , אני מושך את "הקללה" בפעם הבאה אנסח את זה יותר עדין ( אם תהיה פעם הבאה) , בקשר לטנגו אני מוותר על התענוג , כי איתך לא אדע לרקוד גם אם תלמדי אותי איך רוקדים , אז סורי , איכזבתי , אם הכיבוש בעינייך היה מוטעה מלכתחילה , בעיניי תהיה טעות אם תימשך ההתנגדות המזוינת נגד ישראל אם הכיבוש ייעלם , וכמובן שיגור קסאמים ופיגועים הם לא רק טעות אלא רצח באופן מוחלט שצריך לגנותו בצורה החמורה ביותר , כל הזמן את קוראת לי להתבגר , מה תקחי אותי לגבר שלך אם אתבגר ?? אני אתבגר בקצב שלי אז אנא ממך , "מה אתה עושה חוץ מלהנישא ליהודיה?" זה כלום שהתחתנתי עם יהודיה?? זה בכלל לא , ואבקשך לא לדחוף את הנושא הזה כדי שישרת את האינטרס שלך , תסתכלי על דבריי ותמלאי את חובתך בכל השאלות ששאלתי אותך , ותעני , לא בשבילי אלא בשביל כל הפורום , את יכולה לבחור בלהתחמק עוד הפעם עם תירוצים אחרים , אך זה יהיה ברור לכולם שאת זו שמעלילה ורק באה להתנגח ולנאום ואיך אמרו , מילים כמו חול ואין מה לאכול ובקשה אחרונה , הערבית שלך לא עושה לי כלום , ויותר אבין אותך בעברית