הוכחת נכונות

sela v

New member
הוכחת נכונות

הבעיה הגדולה בין הצדדים לפי דעתי זה חוסר אמון. איך אנו צריכים להוכיח לערבים שאנו באמת מתכוונים למה שאנו רוצים, ולא למשל שרון יצא מעזה כדי להמשיך להחזיק ביהודה ושומרון, וכנ"ל לגבי זה שאנו רוצים שוויון עם ערביי ישראל? ואותו דבר מה אנו מצפים מהערבים? אולי אם תהיה רשימה של ציפיות יהיה קל יותר.

אין צורך להוכיח משהו לערבים

הרי כל הנסיגה מעזה היא חד צדדית וכל הגורמים הרשמיים במדינת ישראל מאשרים שהנסיגה מעזה באה על חשבון חיזוק המפעל הציוני בגדה, אין תקווה ואין עתיד, המצב לא ישתנה.

sela v

New member
אתה נשמע כמו

הימין שמגיע לפורום, להגיד שאין מה לעשות ואין תקווה.

מה לעשות

אני לא רואה משהו באופק שיביא לקץ הסכסוך, זה סכסוך של יותר ממאה שנים, אז מה נראה לך ?

nikkey

New member
הלוחם אקרא הוא ימני.../images/Emo6.gif

זו במידה ולא ידעת. יש תמיד מה לעשות,השאלה עד כמה מוכנים הצדדים לבוא לקראת השני. אם הפלסטינים והישראלים יהיו מוכנים להגיע לפשרה הכל יסתדר,אבל כשאחד הצדדים לא מוכן להתפשר,ורואה בזה חולשה,אז סביר להניח שהסכסוך ימשך.

סלע יש נכונות ויש דיבורי סרק

בשביל שמשהו יצא לפועל צריך לזוז מהכיסא ולפעול , כל עוד הישיבה מול מחשב והתחכמות לקויה בחוסר פתיחות (ומים לעיתים קרובות) היא זאת שמניעה חלק מהאנשים אז הסכסוך .... רגע מי אמר שהסכסוך מחכה לאנשים האלה ?? למה מי הם ? יש המון אנשים שרוצים שהסכסוך יסתיים והם עוד יעשו את זה , יש תקווה!

nikkey

New member
צודק. יש לך על מה לעבוד. למה

אתה מחכה? והפעם שתה מים לפי הצורך והזהר שלא לחרוג מהכמות הרצויה כי אתה יודע למה זה גורם,נכון? אכן יש תקווה,בפרט כשיש נסיכי אהבה כמוך.

לא זה היה רובי ריבלין

הוא עשה פיקניק עם המשפחה בחוף צמח ומרוב בדיחוחת מייבשות שהוא סיפר החוף הפך לדיונה ובכינרת הוכרזה שנת בצורת.

nikkey

New member
נסיך האהבה לא יענה לך,כי

הוא הלך לפעול במרץ למען דו-קיום.

nikkey

New member
../images/Emo6.gif בטח לא לקחת הפעם

לגימה של מים אלא לגימה רצינית ואולי יותר מוויסקי אחרת איך תסביר לי את הנפילה שלך? עדיין לא ענית לשאלה של SELAV ,וזה אומר שצדקתי כשאמרתי לו,שאין לך זמן כי אתה עסוק מאאאאאאאד בלעשות דו-קיום. סלמאת יא סידי.

ועוד פעם נייקי רוצה להראות שהיא

צודקת , טוב את לא , שבי בצד עכשיו , סלע התכוונתי לדיבורי סרק לאלה שרק יושבים מאחורי המחשב ויורים לכל הכיוונים בלי אבחנה ובלי שום מושג מה קורה במציאות רחוק רחוק מהמקלדת , דברים שלא עושים כלום , ופה אני שואל את "השנונה" נייקי , מה את עושה בשביל זה ??? אה ?? ואל תעני לי בשאלה ואל תתחמקי , שמתי לב שאת מתחמקת כאשר מוכיחים שאת לא צודקת או את הדעה הנוגדת לשלך , אז תהיי פעם אחת אמיצה ותגיבי לעניין

sela v

New member
למרות שזה סכסוך של מעל 100 שנה

החיים דינמים, ומשתנים. אם לא ננסה לשנות את זה בטוב, יבואו אנשים אחרים שינסו לשנות את זה בדרכים רעות, ואולי בסוף אחרי שלכולם ימעס להלחם, כמו שלמשל קרה באירופה אז זה ילך בטוב.

nikkey

New member
אתה לא עושה

בדיוק את אותה פעולה שאני עושה? אתה לא מנסה להוכיח לי שאתה צודק כל הזמן? יאללה תתחיל להתבגר,ודי להאשים רק צד אחד כמו שאתם עושים בפורום. מה אני עושה? מה אתה עושה חוץ מלהנישא ליהודיה? למה אני אמורה לשכנע אותך שאני עושה למען דו-קיום ואתה לא? למה אתם מצפים מהיהודים להשפיל את עצמם,ולהתנצל כל הזמן? שוב אומר,וזה יהיה בפעם האחרונה.:" לטנגו צריך שניים" ואוסיף את מה שאמרת:" למטבע יש שני צדדים". כשאראה שגם אתה לוקח חלק בהאשמה,אסכים לרקוד איתך טנגו. תתחיל עכשיו לומר לי לפחות רק דבר אחד שהערבים גם הם אשמים שאין דו-קיום. אל תתחמק מתשובה.אם עדיין אתה ממשיך לטעון שרק אנחנו אשמים,אז באמת חבל על הזמן שלי ושלך. מתחמקת? אתה מתחמק. לא ענית על שאלתי,והתחלת לרדת לפסים אישיים של קללות.להזכירך -דברי היושב ראש,ותיאורו את האישה הפלסטינית כ"פצצה". לא היה לך מה לומר על האמירה הזו? זו התחמקות. כשציינתי באומץ לב,שהכיבוש היה מוטעה מלכתחילה,בקשתי ממך לציין במה אתם טעיתם,אבל כרגיל נוח היה לך להתחמק ולהתחיל קללות,יפפפפפפפה. הפעם תהיה אמיץ ותגיב לעניין. בוא נראה לאן מסוגלת להגיע המחווה הערבי כדי להגיע לדו-קיום? סלמאת יא סידי.

אני לא חושש מלהיות טועה

אם אני טועה אני אומר טעיתי , ולא שותק וגם לא מתחמק , יאסר ערפאת הוא איש פוליטי , וגנרל , דיפלומט מחוספס שיודע מה נקודות התורפה של "האויב" שלו ואיפה אפשר לעקוץ , אם את שבוע כבר תקועה במילה הזאת אז ערפאת השיג את מטרתו , להפחיד אותך , רק אל תשכחי שאני לא שייך לערפאת אלא למדינת ישראל , שנית , קללות??? מתי קיללתי אותך ? או לקרוא לך אטומה זה נקרא קללה בעינייך? אוקי , אני מושך את "הקללה" בפעם הבאה אנסח את זה יותר עדין ( אם תהיה פעם הבאה) , בקשר לטנגו אני מוותר על התענוג , כי איתך לא אדע לרקוד גם אם תלמדי אותי איך רוקדים , אז סורי , איכזבתי , אם הכיבוש בעינייך היה מוטעה מלכתחילה , בעיניי תהיה טעות אם תימשך ההתנגדות המזוינת נגד ישראל אם הכיבוש ייעלם , וכמובן שיגור קסאמים ופיגועים הם לא רק טעות אלא רצח באופן מוחלט שצריך לגנותו בצורה החמורה ביותר , כל הזמן את קוראת לי להתבגר , מה תקחי אותי לגבר שלך אם אתבגר ?? אני אתבגר בקצב שלי אז אנא ממך , "מה אתה עושה חוץ מלהנישא ליהודיה?" זה כלום שהתחתנתי עם יהודיה?? זה בכלל לא , ואבקשך לא לדחוף את הנושא הזה כדי שישרת את האינטרס שלך , תסתכלי על דבריי ותמלאי את חובתך בכל השאלות ששאלתי אותך , ותעני , לא בשבילי אלא בשביל כל הפורום , את יכולה לבחור בלהתחמק עוד הפעם עם תירוצים אחרים , אך זה יהיה ברור לכולם שאת זו שמעלילה ורק באה להתנגח ולנאום ואיך אמרו , מילים כמו חול ואין מה לאכול ובקשה אחרונה , הערבית שלך לא עושה לי כלום , ויותר אבין אותך בעברית

יאללה סולחה!*מוזיקה של חומוס צבר*

והיום בצבר- חומוס ברברת, עם קצת טיבול של מוזיינסחלה! טוב מה יהיה? לגמרי ברחתם לי מהוויכוח הזה וכרגע אני טיפה הפוך מכדי לשים לב מי אומר מי למישהו שלמה והוא ככה... בבקשה משניכם, שכל אחד ירשום תחת הפוסט את סדר השאלות שהוא רוצה לשאול את השני בויכוח מבלי להתברבר על זה אמר לזה שאמר שאמור זה שם של דג. אני רוצה טיפה אובייקטיביות. ולפני שאתם בועטים בי כי אני חוצפן שאני בכלל מתערב אז אני מציע לכם לחכות קצת עד אחרי פורים, אז הכבד שלי יראה כמו כדורגל ויהיה הרבה יותר קל.

למעלה