הוכחת נכונות

nikkey

New member
../images/Emo6.gif טוב. אני אחכה

עד אחרי פורים,ואז אתה תצטער שבכלל הצעת את זה.
אההה,אני מאאאאאאאד משתדלת להיות אובייקטיבית. רגע, יש מצב לאובייקטיביות לא רק בין ערביי ישראל אלא בכל תחום?

nikkey

New member
ואו,סוף סוף הצלחתי

לקבל התייחסות לדברי היושב ראש. למה הייתי צריכה לחכות כל-כך הרבה זמן? עכשיו אני יודעת מה דעתך על דבריו.יפפפפפה. קללות- רק אטומה? זה הכל? אם היה לי חשוב להראות לך באילו מילים ומשפטים התבטאת הייתי שולחת לך לינקים,אבל זה ממש לא הפריע לי, ועדיין לא מפריע .ציינתי רק את התנהגותך להראות לך שיש שני צדדים למטבע גם במיקרו וגם במקרו. זה הכל. שמחתי באמת לשמוע את דעתך לגבי הכיבוש,ושיגור הקסאמים. סוף כל סוף אנחנו מנהלים דיאלוג תרבותי,ואפילו אנחנו מתחילים להבין זה את זו. אז למה להפסיק כשכל-כך נחמד? אויששששששש,לא רוצה לרקוד איתי טנגו? תדע לך שאני רקדנית מעולה, ואני בטוחה שהייתי מצליחה ללמד אותך מצוין. ממש איכזבת אותי,וגם לא יפה,ולא מנומס לסרב. אז גם נפגעתי.(הייתי מבקשת סליחה מאישתך,אבל הבהרת לי לא לערב אותה,לכן אני מכבדת את הבקשה שלך. איך אני בשבילך? טוב,אל תענה לשאלה הזו.) אני תמיד ממלאה את כל חובותי,ולא מתחמקת מלענות לך על כל השאלות,כנראה שנוח לך להאשים אותי בכל מיני האשמות שאין להם בסיס, וזה למה נסיך? מי אמר שהשימוש שלי בשפה הערבית היתה אמורה לעשות לך משהו? זה שאני משתמשת בה , כי בא לי. כך סתם. זו זכותי. לא חושב? חחח...אולי גם זה אסור לי? האם עניתי על כל הנקודות שהעלית כאן? אם לא,אשמח אם תגיד לי.

sela v

New member
שאני קורא את זה שוב

אני לא רואה שמישהו אמר למה אנו מצפים מהם, מצד אחד מצפים מהם למשהו ומצד שני שהם אומרים את זה, אז אומרים שלא מאמינים להם, אז מה לעשות?

למעלה