אני לא מבין אותך. מה לא שייך?
ה"אלוקים" שלך נמצא או לא נמצא? קיים או לא קיים? אם הוא קיים, תגיד לי איפה, ונלך לבדוק. הדרקון שלי נמצא במחסן שבחצר שלי, למשל. אתה מוזמן לבדוק! רק בוא תגיד לי איך אתה הולך לבדוק אם הוא שם, כי אני הולך לבדוק אם אלוקים שלך נמצא איפה שאתה אומר, בדיוק באותה שיטה. ברשותך, אני אנסה להקדים את המאוחר (היות וזה לא צ'ט אלא פורום, וייקח לך זמן לענות לי). אם התכוונת לומר שאלוקים שלך נמצא בכל העולם בעת ובעונה אחת, האם זה אומר שהוא קיים בכל מקום? זאת אומרת שאפשר לקחת מקום מסוים, נאמר, ליד הבית שלי, ולבדוק אם הוא שם? זו בדיקה שאני יכול להסכים עליה. או שאם נבדוק ליד הבית שלי נגלה שהוא לא שם? ואז זה אומר (בניגוד למה שהצעתי קודם) שאלוקים שלך לא נמצא בכל מקום בעת ובעונה אחת. אני ממתין להצעה שלך, איפה אפשר לחפש את אלוקים שלך. אה, ואגב, אני חייב להזהיר אותך שהדרקון במחסן שלי הוא בעל גוף בלתי-נראה לחלוטין, וברצונו הוא יכול להפוך אותו לבעל צפיפות זהה לאויר, כך שלא תוכל למשש אותו או לראות אותו. תצטרך להצטייד בבדיקה מעט שונה מהרגיל בשביל למצוא אותו. אבל אני בהחלט אופטימי - אותה בדיקה שתגלה לנו את נוכחות אלוקים שלך עשויה בהחלט לגלות גם את נוכחות הדרקון שלי. אגב, הדרקון שלי אמר לי כבר אתמול בבוקר שיוסי ביילין יזכה בראשות תנועת "יחד"! אני המום ממנו כל פעם מחדש.