הוידוי שלי....

אויש...

חבל שלא קראת לי להיות חלק מצוות הפעולה.. אני עושה עבודה נקיה.. תשאלי את חמודה ועדינה..

sarati

New member
קשה לי להאמין

שהיית משתף פעולה... גס ומלוכלך... אתה עדיין בעניין?

sarati

New member
לא מספרת על גבי הפורום

לא ידברו איתי פה יותר...

דרדאדוס

New member
ואני לא הבנתי..

למה את קוראת לזה וידוי? האשה הזאת דפקה אותך בצורה מטורפת! ולא עשית לה כלום! זה דבר מצויין! תני לקבה להסתדר איתה אבל מה הקשר וידוי?!

sarati

New member
הוידוי הוא

מה אני עושה פה ולמה באתי... קצת גוגל בעניין, והגעתי לפה...

אני אישית הייתי מחכה.

שהיא תהיה גם במצב כזה ואז מתחיל להיכנס בה. או בתביעות שונות או באיומים בטלפון וכו. אלא שהתורה אסרה עלינו לעשות זה מצד לא תיקום, וסתם מצד ואהבת לרעך או לא תשנא. ולכן במצבך הדבר היחיד שהייתי עושה זה להכין מכתב עם כל הטענות שלך, פלוס מה שיש לך בלב עליה, ולשלוח לה את זה בדואר שיגיע אליה בערב יום כיפור! משהו שינגן לה על המצפון! ובערב יום כיפור מנסיון אנשים מחזירים כאלו דברים.

קסמאישי

New member
דווקא מצד לא תשנא לא בטוח שיש בעיה

כי יש שיטה שזה דווקא אם שונאים בלב אבל אם אומרים לשני ששונאים אותו אז מותר

רגשתני

אני לא יכול לומר מילה חוץ ``מרגש לשמוע על ויתור שכזה``. אני רק יכול להעריך..

אגב,

"חרדי" - הינו מילה המבטאת מציאות, היא אינה מבטאת שם חברה! כשיש קהילה של אנשים חרדים, מכלילים אותם בשם העשיה שלהם. אם ישנה אישה העושה מעשים אסורים, מומציאה שם רע, גוזלת, וכדו', אין קשר בינה לבין החרדים, חוץ מהעובדה שגדלה בבית חרדי. אני מדבר על פרופורציות, בכל חברה יש אנשים הסוטים מהדרך הערכית שלה, בכל חברה נמצה שוליים, בכל חברה נמצא את אותם המנצלים את החברה או את שם החברה לצרכיהם האישיים. חושבני שמן הראוי יהיה להוקיע את המעשה החמור שביצעה אותה האשה ובית המשפט אפשר לה לחתום את מעשיה הלכה למעשה. המעשה מוקע, מבצעת המעשה מוקעת. ויה"ר שהיא תשוב בתשובה ותוכל לתקן את כל הנזקים שביצעה. אני רק יכול לדונה לכף זכות, שייתכן והיא חולה, יש אנשים העושים מעשים שאינם הולמים את אישיותם, את מה שיכלו להיות, בגלל שהם פשוט חולים.

sarati

New member
תודה שהארת את עיני

צודק מאה אחוז... האמת שפעם אבא שלי אמר לי, שכולנו חרדים וכולנו דתיים. חרדים - מלשון חרד לדבר ה' ודתי - מקיים את דת ה'...

sarati

New member
מי?

בית הדין? לא הצדיקו, יכול להיות וסביר להניח שבמשפט הייתי יוצאת זכאית. רק שהודיתי... אז אם רוצים או לא אני אשמה והיא צודקת... ואגב, לא חושבת שיש כזאת אפליה נגד הציבור החרדי... תקנו אותי אם אני טועה (ותביאו דוגמאות)...

זה שהודאת

בעיה שלך. סתם ככה זה נשמע קצת מוזר כמה אנשים היו מרימים ידיים מסיבות כמו שלך? זה אומר שהיא לקחה ריזיקה מסויימת

למעלה