הוידוי שלי....

sarati

New member
קראת בכלל??

ברור שזו בעיה שלי! לא האשמתי אף אחד בזה שהודיתי. הודיתי כי הייתי שבועיים אחרי לידה, והעדפתי לשלם כסף, ולהיות בלי רשיון מאשר לבוא שוב למשפט. אז כן, לצערי הרמתי ידיים. אז מה? זה אומר שהיא צודקת? לא. זה אומר שהייתי במצב נפשי שבו לא יכולתי להתמודד עם זה.

איזה חמודה את

בדיוק זה מה שאמרתי היא לקחה ריזיקה כי היא לא ידעה שזה מה שיקרה בסוף. תארי לעצמך שהיית הולכת איתה עד הסוף? היא בטוח הייתה יוצאת חייבת

דודוש 19

New member
דבר אחד עיצבן אותי בסיפור שלך שנשמע

שאת מכלילה תחרדים אין ספק חרדים הם בנ``א כמו כולם וגם הם עוברים עברות.והמקרה שלך נפוץ חבלז ,מוזר שלא שמעת ע``ז היום כל אחד שחוטף מכה קלה מפיל עצמו מתפנה לביה``ח ואומר שגופו כואב אומנם הם מעטים אבל זה קיים.

sarati

New member
אני רוצה ציטוט

למה שגרם לך להבין שאני מכלילה את החרדים!!

toxic2004

New member
היא לא הכלילה את החרדים

בפסקה אחת לפני האחרונה היא כתבה שהחבר של הוריה אמר לה את הדברים הנ"ל.

פפינס

New member
אני מאוכזב ממך

קצת הורמונים ככה יכולים לבלבל אותך. את שכל גבר נהיה נקבה לידך את שאוי למי שנופל למלתעות פיך ככה נכנעת להם אז כנראה אם כל האגרסביות את בכל זאת אישה ולא....לא...על תבכי

sarati

New member
כנראה שאתה לא מכיר אותם...

הם בגודל של חידק, הם בעצם סוג של חידק... הם טפילים, הם מדבקים, הם נוראיים!!! אגב, נכנסת לחבר'ה שלי... אצלנו מדברים אלי בלשון זכר... נותנים לי עבודות של בנים (לא שאני עושה אותן)... יש מעט דברים שגורמים לנשיות שלי להתפרץ, קודם כל הורמונים, אויביי המושבעים. פרחים (לא יצא לי לקבל, אבל אני מאמינה שזה ירגש אותי טיפה...) ומכות (אני מושכת בשיער וצובטת)...

אסור לך

בשום אופן לעשות את מה שתכננת עם החברים שלך!!!! זה לאו חמור מהתורה: נקמה ונטירה! אגב: יש פה מישהי שיש לה בגרות בלשון ביום חמישי הזה??

למעלה