הוידוי שלי....

sarati

New member
הוידוי שלי....

הכניסה שלי לפורום שלכם נבעה מסכסוך שלי עם עצמי (הלכנו מכות, עצמי ניצח, אז הנה אני פה...) הסיפור הוא כזה: לפני משהו כמו 3 שנים נסעתי בתלפיות, לפני הכיכר יש מעבר חציה, עצרתי לפניו ונתתי לאשה עם עגלה לחצות, כשהיא סיימה את החציה התחלתי לגלוש לכיכר, נסעתי במהירות איטית, (drive בלי גז...) כשפתאום קפצה עלי אישה והתחילה לצרוח "פגעת בי!! דרסת אותי!!" וכו'. עצרתי מיד, כמובן, אבל לא יכולתי לרדת מהאוטו כי הייתי בכניסה לכיכר כשטור של נהגים עצבניים מאחורי. ראיתי אותה הולכת, היא רשמה את מספר הרכב והמשיכה בהליכה.... כשהיא לא היתה בטווח הראיה שלי המשכתי לנסוע, כי באמת שלא היה טעם שאני ישאר שם. חייבת לציין כמה דברים: 1. לא פגעתי בה!!! אם הייתי פוגעת בה יש מצב שהיא לא היתה יכולה ללכת, למרות שגלשתי לכיכר ונסעתי לאט, נהגתי בג'יפ כבד, ששוקל משהו כמו 2.5 טון, שזה כבד!! 2. וידאתי שהיא בריאה ושלמה, ראיתי שהיא רושמת את מספר הרכב, עצרתי בערך דקה / שתיים לפני שהמשכתי בנסיעה. אוטוטו יתברר לכם הדגש הזה... 3. היא היתה חרדיה.... זה בדיוק מה שקרה!! וזה ההמשך... אחרי חודש הגיע לי בדואר זימון לחקירה. הגעתי, כמובן, ואז החוקר הסביר לי שאני מואשמת בתאונת "פגע וברח". התחלחלתי עד עמקי נשמתי, השארתי שם את רשיון הנהיגה שלי למשך 60 יום (בשבילי זה אסון!! אני נוהגת כמעט כל יום, והנהיגה בשבילי היא הרגליים שלי!) וקיבלתי זימון למשפט. עוד 10 חודשים. תאריך המשפט היה שבועיים אחרי שנולד הבן שלי. תתארו לעצמכם בית דין לתעבורה עם תינוק בן שבועיים על הידיים... אתם בטח לא מבינים בהורמונים, אז אני יסביר, אלו יצורים קטנים שמדי פעם (אחרי לידה, בהריון וכו') מחליטים לתקוף, הם עושים את זה מכול הלב, מה שגורם למצבי רוח משונים... עמדתי שם על הדוכן, והתחלתי לבכות... מביש, נכון? השופט אמר לי שאם אני לא מודה אני יצטרך לבוא שוב, להמעת עדויות... נשברתי ואמרתי שאני מודה בהכול, רק לא לשבת עוד יום שלם שם עם התינוק שלי... אז יש לי אישום, עוד 60 יום שלילה ו- 1,000 ש"ח דו"ח... כמובן שאני מתחרטת על ההודאה הזו, כי זה לא היה ולא נברא!!! אחרי כמה ימים פגשתי חבר של ההורים שלי, שבמקרה הוא עו"ד לענייני תעבורה. הוא אמר לי שאני לא היחידה שזה קרה לי, שיש הרבה חרדים שמעלילים על נהגים סתם, כדי לקבל כסף מהביטוח... וואו, כמה שהתעצבנתי!!! אגב, מהביטוח שלי היא לא קיבלה אגורה!!! הם הצליחו לגלות שלא קרה לה כלום.... אז במשך שנתיים תכננתי את הנקמה (זה קטע מלוכלך, אני יודעת, אבל התוכניות שלי היו מאוד מגוונות ועשירות, חשבתי ללכת עם חברים שהסכימו להשתין לה על הדלת, חשבתי לשלוח לה חוברות זימה ותועבה הביתה, לתת לילדים שלה מכות, לרסס לה כתובות נאצה על הדלת...) ידעתי איפה היא גרה ואת הטלפון שלה מהתיק... יום לפני הכניסה הראשונה שלי לפורום שלכם, ישבתי עם חברים וכמעט הוצאנו לפועל תוכנית, שהיא כל כך מרושעת ואני לא יכולה לגלות... ואז נכנסתי לפה... ואיכשהו ויתרתי על העניין... כל הכבוד שהחזקתם מעמד עד פה... אתם מכירים את הקטע הזה? להמציא תאונה בשביל כסף?

ממש לא.... זה נשמע חריג.

לא שאכפת לי מה תעשי לאשה הזאת. רק תדעי שלאדם חרדי אסור לשקר... ולהוציא כסף בשקר זה איסור חמור... אין חולק בעניין..

19אריאל

New member
אני לא מכיר את זה... אבל אני לא

יודע איך ויתרת לה!!! הייתי קורע את אימאימאשלה! אנלא יודע אם לקלקל לה תילדים אבל אני ברשעותי הרבה כבר הייתי מוצא שלל תחבולות תנובת דימיוני הפורה כדי לגרום לה להצטער על היום שהיא נולדה. רגע! תוך כדי שאני כותב ומתעצבן, אני נזכר שיש לאו ``לא תיקום ולא תיטור...`` זה תופס גם במקרים כאלה? אני חושב שפה זה לא נקרא...

toxic2004

New member
זה נקרא. ככלל גם מידת העצבנות

היא לא מידה מאוד חביבה.

אממ...קודם כל,

טוב שסיפרת את הסיפור הזה ככה אני אדע לא להתעסק איתך יותר מידי... שנית,אני באופן אישי לא מכיר סיפורים מהסוג הזה אבל זה לא אומר שהתופעה איננה קיימת,ולא רק אצל חרדים...

תשמעו סיפור...

אתמול בלילה, חושך מוחלט ברחוב, רחוב צר במיוחד. אני בא לעבור אותו, אך באמצע הכביש עומדת משאית ופורקת סחורה. זו היתה משאית ממש ענקית שחסמה את כל הכביש... אני מנסה לעבור מצד המשאית ופתאום בום!!! צפירה שהרעידה את כל נימי נשמתי.. לבי החל מפרפר... עד שהבנתי שזה לא פיגוע, זה משיגנע שהחליט לצפור באמצע הלילה צפירה ארוכה של סמיטריילר... באמת שרציתי לתבוע אותו... אבל משום מה ויתרתי. זהו, יש לי סיוטים... יותר אני לא עובר ליד משאית באמצע הלילה.. איזה פחד זה! לא מאחל לאף אחד...

sarati

New member
נראה לי שיש איזה בעיה

בינינו... "משום מה" אני לא מבינה את הבדיחות שלך, או אפילו את מה שאתה לא חושב בכלל שהוא בדיחה... עד אתמול היינו פיטים. אתה לא הבנת אותי ואני לא הבנתי אותך. עכשיו זה כבר 2 - 1 לי...

sarati

New member
אממ...

חשבתי שאתה מנפיץ סיפור... לא משנה. עזוב אותך שטויות... ואגב, זה באמת טרנד משגע. בלילה, בחושך, אתה רואה מישהו (לא בהכרח חרדי...) צועד שקוע בעצמו, אתה מזמבר לו, והוא קופץ... זה מגניב מהצד! תנסה פעם...

קסמאישי

New member
כל הכבוד לך

אני לא חושב שבחיים הייתי מותר לבנ``א כזה מושחת אבל עדיין לא שמעתי על כזה סוג של גזילה

איזו שחיתות!

לא נתקלתי בתופעה. וגם לא שמעתי ש`הרבה` אנשים עושים אותה, לא בציבור שלנו ולא בשאר המגזרים. בכל אופן כל הכבוד לך.לא קל לשתוק. אבל יש אלוקים היא לא תצא מרווחת

sarati

New member
אז ככה...

קודם כל, נכון שזה ממש מבאס? בלי קשר מי זו ומה היא רצתה? חוץ מזה, אני שמחה לשמוע שאתם לא מכירים סיפורים דומים... מה שהאישה הזאת עשתה לי... מקווה שיתחשבנו איתה שם למעלה... והאמת היא שהתוכנית נקמה שלנו היתה כל כך טובה, שחבל שוויתרתי...

למעלה