הוולפייפרים שעשיתי !!!

Prophet

New member
*הופך לצ´יבי מרוב השטיפת מוח*

*מתעצבן, הופך לסופר צ´יבי 40, פותח שער לנמק (סופר צ´יבים יודעים לעשות קסמים), רץ במהירות האור, גונב לך את הדרגון בולז מהיד, כדור אחד נופל לי, מספיק לקחת אותו בחזרה, משאיר את הדרגון בולז בתוך בור, מחזיק אותך בידים (לא מה שאת חושבת), מביא אותך לצד השני של כדור הארץ, לוקח את הכדורים בחזרה, בודק אם הם פועלים, רואה שכן, מבקש שאני יהיה צ´יבי שיכול לעוף ועף ביחד עם הכדורים לגלקסיה רחוקה רחוקה...*

Prophet

New member
אבל עדיין אני שליט היקום !!

אני בן אלמוות בסופר צ´יבי 40 !!!!! השפעה של דרגון בול לא משפיעה עלי ! *טס לאורך גלקסיה במהירות האור, מחפש את הכוכב הכי גדול שאני מוצא, עושה עליו הגנה בלתי חדירה, בונה שם את הבית הכי גדול ביקום, פותח שער למימד הצ´יבים, מוצא את הצ´יבית הכי כוסית, מרשים אותה עם השרירים שלי, לוקח אותה לכוכב שלי עם הסכמתה בלבד, היא מסכימה, אנחנו טסים בשער בין מימדי לכוכב שלי שנקרא כוכב פרופט, פותח שער בשביל להכנס לתוכו (בלעדי לי!) ונהנה מהחיים הטובים*

roychu

New member
*פותח את הדלת בלי שום בעיה*

נעלת לכיוון ההפוך... משמע, לא נעלת

roychu

New member
*שם לב שגוגל לא שם*

עף לכיוון אירגון הצ´יבים הישראלי איפה היא גרה

gogumagog

New member
*לוקח את המחבת שפרופט פילח לגוגל

ומכה במקלדות של פרופט וגוגל עד שהן נהרסות לגמרי, בשביל שלא יוכלו יותר לכתוב בשירשור הנודניק הזה* נ.ב-*תוקע לטרAנקס את המחבת בראש*

Goggle Girl

New member
הבנו את הרמז ^^;;;

אילו אנשים טובים יש בפורומינו

roychu

New member
Prophet... אתה לוזר

תפסיד שרשור בכבוד, כי טכנית, מתתה די על ההתחלה... מממ... לא משהו של קרב... *מוצא שאריות של פופקורן צ´יבי בכיס ואוכל*

Prophet

New member
ארר....

לא קוראים לי לוזר !!! חוץ מזה לא מתתי בכלל ! רק גססתי ... הייתי מתחיל איתך חדש אבל אני תשוש מהקרב הקודם !

king kazabubu

New member
אני קורא אתכם לסדר!!!!

מה זה צריך להיות הקרב הזה?? אתם יודעים כמה קשה זה ללמוד לפיזיקה כשאתם נלחמים ככה? זה כל הזמן מוציא אותי מריכוז... באמת!! גוגל... ממך ציפיתי ליותר.. כותבים אורב ולא עורב... לא חשוב.. אני את הבגרות בלשון שלי כבר עשיתי תודה לקאמי... אני לא רוצה שילחמו פה יותר... לא בלעדיי בכל אופן... סיין שכמותי צריך להלחם כדי לשמור על כושר... להתאמן תחת 5 מליון ג´י זה כבר לא מה שהיה פעם...

למעלה