הוולפייפרים שעשיתי !!!

Prophet

New member
הוולפייפרים שעשיתי !!!

כל סופ"ש של דמות אני יעשה וולפייפר לאותה דמות... היום אני השלמתי את כל הדמויות שהיו כבר! אז בבקשה לכם: וולפייפר של ווגיטה- לדעתי השני הכי יפה...

בקשה....../images/Emo41.gif

אתה יכול לעשות
וולפייפר של סאןגוהן?

Prophet

New member
ואחרון- וולפייפר טראנקס !!!

אני יודע שזה בשבוע הבא אבל כבר פירסמתי אותו אתמול... טוב לא נורא היום אני יפרסם עוד פעם..

Prophet

New member
מי שרוצה וולפייפר לווינדווס באנגלית

שיפנה אלי באי סי קיו: 140561655 כי אם אתם לא אוהבים את הוולפייפרים שלי בשביל מה אני יעשה באנגלית?

roychu

New member
מממ... יש מקום לשיפור

הרבה שיפור, לפני הכל, השגיאה (trAnks) כבר הורידה אצלך נקודות... הקו פשוט, אבל הוולפייפרס לא ממש "עוקבים" אחד אחרי השני. הפונטים לא מתאימים, הצבעים אל בקונטרסט טוב על הרקע... ואני שם לב שבכוונה לקחת תמונות על רגע לבן, לא משנה עם הם מתאימות או לאף למה? יש בעיה להוריד את הרקע? זה נראה כאילו רצית לעשות, ולא ממש השקעת על קומפוזיציה, חיפוש תמונות מתאימות וכו´.....

roychu

New member
המשך...

טוב, יש הרבה שגיאות כתיב/דקדוק, החיתוך של התמונות לא טוב ובכלל...יש מקום לשיפור אני ממליץ לעבוד קשה על אחד, במקום לעשות 20 עם הרבה בעיות

roychu

New member
אחרון...

תקטין שאופן משמעותי את החתימה שלך, ותשנה אותה... א´ הזכויות לא שמורות לך, השם משפחה שלך זה טוריאמה? ב´ גדול מדי, אף אחד (חוץ ממך אולי) לא רוצה את השם שלך בכזה גודל על המסך

Prophet

New member
הבנתי אבל...

למה אתה מתכוון שאתה אומר trAnks ??? המילה שכתובה שם זה Tranks את התמונות לא את כולם מצאתי עם רקע לבן, אבל כוםל היה לי מאוד קל למחוק את הרקע... המילה vegeta תאמת שלא ידעתי שכותבים ככה. איזה בעיות דקדוק ?? אני יקטין את הגופן של הזכויות, והזכויות של הוולפייפר שמורות לי, כי אני עשיתי אותו. אבל מותר לגנוב רק את התמונות. ואחרון כשכתבתי picoolo זה היה סתם בלבול, אני עכשיו הולך לתקן. אתה יכול להגיד לי מה חסר כדי שיהיה וולפייפרים יפים ומעניינים?

Goggle Girl

New member
אתה לא הבנת

אנחנו אמרנו trAnks בגלל שלא כותבים אותו עם A! כותבים עם U! trUnks!!! לא Tranks אלא Trunks Trunks Trunks Trunks TRUNKS!!! (כן, מאוד נהניתי לכתוב את השם שלו הרבה פעמים ובפעם האחרונה באותיות גדולות
) עכשיו הבנת?

Prophet

New member
אופס, אופס, אופס...

*הולך אל גוגל גירל הבייתה, מפלח את כל המחבתות שיש לה, מחמם אותם... (למדתי בביצפר שאם מחממים מתכות הם מתעקמים !
..., מוסע לחירייה, זורק את המחבתות, מחביא את המחבתות שיש לי בבית ויוצא לרחוב בשריקות..*

למעלה