הוולפייפרים שעשיתי !!!

Goggle Girl

New member
...

*עורבת לך ברחוב עם המחבת של שכנה שלי* שלום

Prophet

New member
התכוונתי *מפוצץ את הטנק...*

הכנתי את הוולפייפרים עם תיקונים אבל אני לא חושב שמישהו כאן רוצה בכלל אז אין לי עצבים לרסם אותם...

Prophet

New member
המשך...

*גוסס מרוב החום, נשאר לי ממש קצת כוח, יורה משארית הכוחות שלי ספיישל בים קנון אטק מפוצץ את השמש, רואה אותך שוכבת ועומדת למות מחום ופתאום עומדת למות מקור, מכניס אותך לתוך תנור כדי שלא תמותי, בשקט מחליף את התמונה ושורק לי...*

Prophet

New member
*מעוצבן על גוגל גירל*

*מפשיט אותך כדי שלא יהיה לך שום נשק סודי (כן בטח !), סוחב אותך בידי אל מקום מגוריו של מר פופו ושל דנדה, מכניס אותך לחדר הרוח והזמן, שם שם קירור -10000 מעלות, נועל את הדלת, לוקח את המפתח אל השמש (עושה עליו קמהאמהא כדי שאני לא ימות מחום), המפתח מתעקם, לא מחזיר משם את המפתח, צוחק מכל מרושע מוהחהחהחהח, והולך לגלוש באינטרנט בביתי החם*.

Goggle Girl

New member
*מופיעה מאחוריך לבושה בטי שירט*

מה נשמע? *מחזיקה את המפתח רזרבה* שכחת את זה

Prophet

New member
אם ככה אז...

אין שום מפתח רזרבה !!! *רואה אותך נעלמת כמו בסרטים המצויירים, מגלה שאת בתוך חדר הרוח והזמן...* מתעצבן לגמרי, טס מעל לכדור הארץ, מפוצץ את הכוכב (צ´יבים לא יודעים לעוף!), רואה אותך תקועה בחלל עם כוח המשיכה, טס לכוכב שיש שם מחשבים, ממשיך לגלוש באינטרנט*

Goggle Girl

New member
*מחכה*

מיראי טראנקס: *שובר את הדלת. מציל אותי. אנחנו עפים לעבר השקיעה* ^.^ nah nah nah!

Prophet

New member
מיראי טראנקס מת מהפיצוץ...

וככה גם כל אחד אחד על כדור הארץ חוץ מהצ´יבים שלא יודעים לעוף ! *צוחק צחוק מרושע: מוהחהחהחהחה* טס לכוכב שדוקטור גרו גר שם בשביל ליצור עוד אנדרוידים ולהשטלט על כדור הארץ, עושה בועת מגן בלתי חדירה על כל האזור הזה*

Goggle Girl

New member
זה מה שאתה חושב

*מביטה בשבעת הדרגון בולז שיש לי בתיק* הדרקון היה כל כך נחמד כשזימנתי אותו ^.^

Prophet

New member
*שם ספרינט לנמק*

*אוסף את כל הדרגון בולז, קורא לדרקון שיש שם, אומר לו להרוג את גוגל גירל ואת שנלונג* חהחהחה הסיכוי היחידי שלך זה שמישהו שחי ילחם איתי ויגנוב לי את הדרגון בולז של נמק ! היייייייחהחהחהחה

Goggle Girl

New member
*בועטת במקופ רגיש ביותר*

*אוספת את הדרגון בולז של נאמק* אמרתי לך! צ´יבים לא מתים! *מבקשת שתינעל בחדר עם מחשב, חוזרת לטראנקס* ^.^

Prophet

New member
...

*מפלח את המחשב (הוא היה לפטופ!), שואב את האנרגיות של הקיר ומפוצץ את כל האזור כולל את עצמי, מה שגורם לי להשתתק לשבע שנים, מחכה שבע שנים, חוזר בסרט הבא, טס לכיוון של כוכב לא מזוהה, וצועק*: גוגל גירלל (בטון כבר כמו ברולי...) *מתחיל לבעוט בך גונב לך מהיד את המחבט, רואה אותך באה לעברי, שם לך רגל, את נופלת ואני לוקח לך את כל הדרגון בולז, מבקש משאלה שאני יהיה בן אלמוות ושלא יוכלו לבקש שאני לא יהיה קיים אפילו עם הדרגון בולז, צוחק בקול מרושע עוד פעם*: מוהחהחהחהחהחה, מה תעשי עכשיו צ´יבית ארורה ? *טס להרוס קצת עולמות* אני היצור הכי חזק ביקום !!

Goggle Girl

New member
*פותחת שער למימד הצ´יבים*

מימד הצ´יבים: יקום שכולו וורוד, חמוד וצמר גפן מתוק. *פותחת את הפתח מתחתיך, אתה נופל, מפיל את הדרגןו בולז, אני סוגרת את השער ותופסת את הדרגון בולז* נצח נעים D:<

למעלה