הודעת פרישה

the mnm factor

New member
לי זה נראה

שאתה מנסה לקדם את האתר שלך בלבד ולא את הNBA בארץ. בפורום אתה לא מי יודע מה תורם ואני רואה שאפילו בחתימה שלך בפורום מוזכר רק האתר שלך- ועוד אתה קובע בה שהאתר שלך הוא המקום היחיד לקרוא על NBA בארץ. זה פשוט לא נכון וזה ממש לא מקדם את הNBA בארץ- זה מקדם רק את האתר שלך. זה מה שמפריע לי. העובדה שהוא לא מתחבר לפורום מאז איחודו עם הופס לא אומר שהוא נגד הופס ומנחם לס. אני חושב שחשוב לדייק. בכל אופן- אתה רוצה לתרום לNBA ולא רק לאתר שלך? אני אשמח. נתחיל אם תסביר לי למה לא אתה ולא מנחם לס משתתפים במשחק שמתנהל בפורום? ולמה לא אתה ולא מנחם לס מגיבים בשרשורים שלא אתם פתחתם? ההתנהלות הזו שלכם מדגישה את הנקודה שלי: זה נראה כאילו אתם כאן רק כדי לקדם את האתר שלכם ואת עצמכם- אין לכם שום רצון אמיתי להיות חלק מהפורום ואתם פועלים מתוך אנטרס מובהק. זה לא היה מכעיס אותי אם הייתם כנים איתנו ואומרים לנו את זה ישירות.

ikrmr

New member
יחס MMM למנחם והופס

בס"ד איך תסביר את המשפט הבא שכתב MMM: "אני לא חושב שהצלחתי להסתיר שהפורום לא לרוחי מאז החיבור עם הופס, והופעתו של פרופ' לס." במשפט זה מופיעה התנגדות ברורה לחיבור עם הופס והופעת מנחם לס בפורום.

Malcolm X

New member
מה באמת? אני מקדם את האתר? איזה סוד!

אני שמח שעלית על זה סוף כל סוף. למה אתה חושב שסגרתי את הפורומים שלנו בהופס והחלטתי לשתף פעולה עם תפוז? המהלך הזה היה מהלך משותף שלי ושל ניר. זה נועד כדי למזג 2 פורומים תוססים וגם לקדם את הופס, שהוא האתר הנבא היחיד בארץ, עד שיוכח אחרת (אין פורטל נבא עברי אחר בארץ). ואני חוזר שוב - הופס הוקם כדי לקדם את הנבא בארץ ולא משום סיבה אחרת. התנועה בפורום רק עולה ומנחם לס מוסיף מימד אמריקאי מעניין. זכותך לא לאהוב את זה. כמה אנחנו כותבים? איפה אנחנו מגיבים? למה אנחנו לא משתתפים בתחרות X וY? זה לא עניינך. כשתדע מה זה לנהל ולתחזק אתר בלי כוח אדם, אתה תתבייש בהאשמות שלך. אבל זה לא יקרה, כי אתה לא תנהל אתר בהתנדבות עם הכסף והזמן הפרטי שלך. יותר כיף להתנגח באנשים.

The WizardMan

New member
אם הוא יכול להיות פוליטיקאי נפלא , אתה יכול

להיות ביבי נתניהו. שמע , אין לי משהו אישי נגד אף אחד בפורום הזה , ואני גם לא מאלה שעומד להם מזה שמנחם לס כותב פה (מקווה שלא תצא עליי עכשיו , ילדים בין 16 יכולים לקרוא את זה ...) , אני אפילו לא כותב הרבה , אני יותר בצד הקורא , כי אין לי מספיק ידע בNBA כיום והפורום מחזיק אותי עם ידע. אבל כבר מפורום כדורסל קלטתי שלפעמים אתה מתווכח סתם , TO PROVE A POINT בויכוחים חסרי טעם. יש לך יכולת מדהימה לנתח הודעות של אנשים משפט אחרי משפט , ובסוף למצוא את המשפט הפגום. הייתי שם פה את התמונה של "לריב באינטרנט זה כמו האולימפיאדה למפגרים , גם אם אתה מנצח אתה עדיין מפגר" , אם היה לי כוח למצוא אותה. הפורום במצב טוב , יש פה הרבה אנשים שאוהבים NBA ואוהבים לכתוב NBA. יש גם כאלה שמרימים פרויקטים , שזה בכלל יפה. עבוד הוא ביניהם אגב , וחבל מאוד שהוא עוזב , אהבתי לקרוא אותו. אבל גם את הדיעות של מנחם לס אני מכבד (למרות שמוזר לי שבן 70 רושם ככה) , וגם מלקולם מבין NBA , וזו הרי המטרה שהתכנסנו אליה ... פורום NBA.

the mnm factor

New member
כל ויכוח הוא חסר טעם+פחות או יותר הדעה שלי

אבל דוגרי גם 90% מהדיונים הם חסרי טעם ואם תשאל את שלמה המלך גם החיים חסרי טעם. אנחנו עדיין חיים אותם. אתה באמת חושב שאני יושב מול המחשב ומתעצבן על כל הוויכוחים האלה? לא ממש... זה כולה אינטרנט- אמנם פורמט יעיל להעברת מידע אבל קר ומנוכר להעברת רגשות. תאכלס אני אדיש לכל ההודעות שנכתבות בפורום ויכלתי לדלג על כולן ללא קושי. אני אף פעם לא מתווכח סתם. בלי סיבה. אני גם לא ממש מאמין במילה "סתם" ולכן אין לי מושג על מה אתה מדבר. הסיבה שאני סולד ממלקולם אקס היא שנראה שהוא בא לפה רק כדי לפעול למען האתר שלו. אין לו שום רצון בלפעול למען הפורום וכל רצונו הוא שהאתר שלו ישגשג. לא היה איכפת לי מזה אם הוא היה אומר זאת ישירות אבל כשהוא מסווה את זה באמרות פוליטיות נדושות זה מקומם אותי. שים לב שרק אחרי שהערתי לו שהוא מגיב לרק לשרשורים שהוא ומנחם לס פתחו הוא באמת הגיב לשרשור החדשות. הבעיה שלי עם מנחם לס היא כזו: הפורום הוא לא מקום דמוקרטי ויש לו חוקים וכמו כן יש לו חוקי על של תפוז. אדם שלא מכבד את החוקים הללו נקרא "טרול" וזה לא משנה בן כמה הוא. מאז שמנחם לס הופיע הוא מתנהג כשריף. אני משוכנע שהוא אפילו לא יודע מהם החוקים של תפוז. הוא פותח מליון שרשורים שלא קשורים לכדורסל ולא משרשר אותם אחד לשני וכשאני הערתי לו על כך הוא קילל אותי כמו ילד, הוא מספר חוויות מין מילדותו ושאל שאלה על איבר מינו של שימי ריגר בעת תשאול איתו וגם הוא, כמו מלקולם אקס, מגיב רק להודעות שהוא כתב או שקשורות אליו- כלומר הוא לא רוצה בטובת הפורום, הוא מעוניין רק בטובתו האישית. עם האיחוד עם הופס אין לי שום בעיה. מעולם לא נכנסתי לאתר ואני אפילו לא יודע את הכתובת. יודע למה? כי מבחנתי הפורום הזה הוא אתר הNBA שלי ואליו אני נכנס כמעט מדי יום כדי להתעדכן. לכן זה מקומם אותי כשבאים לכאן אנשים שדואגים רק לעצמם, לא מכבדים את חוקי תפוז, כותבים הודעות מוזרות והפורום מקבל אותם בברכה בלי שום טיפת ביקורת ועוד יוצא נגדי כשאני מבקר אותם.

מנחם לס

New member
Hey, Wizrd-Man

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "אני מתפלא שבן 70 כותב ככה"! ככה איך? מקווה להסבר. אגב, 70 זה רק מספר. ישנם הרבה סכויים שאני ילד בדיוק כמו רבים מכם, ואני לא מתבייש בזה. להיפך! אני מעדיף להיות ולהתווכח עם בני 15 ו-30 מאשר עם בני 75 ו-90. כנראה שאני רגיל להשתולל עם צעירים. הרי זאת היתה מנת יומי ב-40 שנות פרופסורה!

OrEl74

Well-known member
מנהל
סמוך עלי...אני לא אפצע

וסמוך עלי שמהיום דברים פה יראו אחרת. גם אני מאמץ לי אג'נדה והאג'נדה שלי היא לא לתת למחלוקות אישיות לזלוג לפורום. השרשור הזה הוא האחרון שבו אני מאפשר למישהו לרדת על מישהו אחר ומעכשיו והלאה בכל פעם שיהיה משהו שלא מוצא חן בעיניי הוא פשוט יימחק.

the mnm factor

New member
עשה כרצונך

המחלוקת שלי היא לא אישית, היא עקרונית. נכנסו לך שני אנשים שלא מעוניינים בטובת הפורום אלא רק בטובתם האישית ולא רק שאתה לא מבקר אותם על כך אתה גם מקבל אותם בעינים עצומות ומבקר אותי על כך שאני מבקר אותם. עשה כרצונך ניר, אתה מנהל הפורום.

מנחם לס

New member
אתה מזכיר לי מלחמות בין מפאי ומפ"ם

אתה (MNM) כותב "אני מאמין שאתה צריך להישאר ולהאבק על הדרך שלך!". מה קורה פה? איזה אג'נדה? הלוואי והייתי יודע בני כמה אתם ואז אולי הייתי מבין יותר טוב על איזה "אג'נדה" אתם מדברים. כשאתה כותב "להיאבק על המשך הדרך שלך" אתנ מזכיר לי את שנות ה-50 בקיבוצים, כשקבוץ כמו גבעת חיים (ועוד איזה 20) התפלגו לשני קיבוצים, אחד האיחוד והשני המאוחר. אז הויכוחים היו על דרכו של כצנלסון, ועל דיור משותף ,בנים בנות". גם אז זה היה ממש אינפטילי כיצד קבוצים התפלגו, משפחות נהרסו, והכל היה למען "הדגל" וה-"מטרה" ועל "מאבקים" על הדרך שלך או שלי. אז MNM, אולי תסביר לי על איזה "מאבק" ועל איזה "אג'נדה" אתה מדבר? מישהו הזכיר פה שאני כבר בן 70 (אם-כי אני מזמין אותו כבר עכשיו למשחק אחד-על-אחד כשאגיע ארצה). המאבק היחידי שיש לי זה נגד דלקת הפרקים בכתף. האג'נדה היחידה בחיי היא אם לקחת את אשתי הערב למשחק בייסבול מקומי כאן, או להישאר בבית ולחזות באול-סטאר בבייסבול בטלוויזיה. אני כותב בהנאה. אני מנסה לתרום בנושאים שיש בהם פוטנציאל לחילוקי דעות, ויכוחים, אפילו קללות - למה לא? אך אין לי מושג מי זה עבוד, ואין לי כל מאבק איתו או עם כל אחד אחר. אם הוא ישיג איזה 10% תגובות גולשים שאני "מפריע", אני אפרוש ללא הצהרות רבות, ואמצא את אושרי בהופס, ובמסאז' הבא בכתף ע"יהקוריאנית המסז'יסטית החמודה שלי.

the mnm factor

New member
אתה יודע שזו עבירה פלילית לצטט מישהו ציטוט

שגוי? זה נכלל בתוך הסעיף של הוצאת דיבה כמדומני. וזה בדיוק מה שעשית. וזה בדיוק מה שאתה עושה כל הזמן- מעוות משפטים של אנשים אחרים כך שיהיו נוחים לך יותר. אין לי מושג איך קישרת את דבריי למאבק פוליטי אבל לי גם אין מושג איך שאלת את שימי ריגר שאלה על איבר המין שלו בשרשור אירוח. בכל אופן אני הסברתי בדיוק מהי כוונתי במילים אג'נדה ולהאבק, אתה מוזמן לצאת מהקונכיה שלך ולקרוא את כל השרשור ולא רק את ההודעות שקשורות אליך. אולי תחכים קצת. אוי ואולי די כבר עם הקטע הזה של הגילאים. כמה חסר בטחון בגיל שלך אתה צריך להיות כדי להזכיר בכל הודעה והודעה שאתה בן 71. הבנו כבר שאתה בן 71 ושאתה סבא. אלוהים אדירים למי איכפת?! כמה אגו טמון במספר הזה אצלך שאתה שואל אותי כמעט כל הודעה בן כמה אני? זה מגוחך.

המשתגר

New member
משהו ענייני אתה מסוגל לרשום?

מנחם שואל אותך איפה בדיוק הבעיה? מול מה בדיוק אתם נלחמים, ואני מצטרף לשאלה שלו. נכון, למנחם לפעמים דעות שונות לגמרי משלי... אז מה? צריך להלחם בזה? לא, תביע את דעתך בצורה מכובדת והכל יהיה טוב. מנחם טוען שהוא רושם כאן רק מתוך הנאה ולא מכל אינטרס אחר, ותכלס אני מאמין לו במאה אחוז. יש איזו חובה שהוא יגיב לאחוז מסוים מהשרשורים כאן? הוא צריך לקחת חלק ב"משחקי הפורום" ? יש איזו חובה כזו? גם אני לא לוקח כרגע חלק במשחק הפורום, אז אתה נלחם גם בי? גם אני חלק מקידום האתר הופס? איך אפשר להגיע לגישה כל כך שלילית כשמנחם כותב בפורום?! אתה לא מבין שזה בערך הדבר הכי טוב שיכול להיות לפורום. בתסריט מעט שונה ניר היה קופץ כאן יום אחד מאושר כי הוא הצליח לסדר ארוח חד פעמי של מנחם לס בפורום. הדברים הסתדרו כך שמנחם כותב כאן באופן די קבוע - ואתם רואים בזה משהו רע? כולי תקווה שלא תזכה יום אחד בלוטו, אתה תשקע בדיכאון קליני כי לא תדע מה לעשות עם הכסף.

the mnm factor

New member
אני לא הכרתי

את מנחם לס לפני שהצטרף לפורום. לא קראתי עמוד אחד של ספר שהוא כותב ומעולם לא שמעתי את שמו. כל ההיכרות שלי איתו היא מהפורום נטו. ולכן מבחנתי מנחם לס הוא משתמש בדיוק כמוני וכמוך ומאז שהוא בפורום לא למדתי ממנו אפילו לא פיסת מידע קטנה על כדורסל. למדתי על מירוצי סוסים, על מדונה, על שרית חדד, על בייסבול ועל הבולבול של שימי ריגר אבל על כדורסל? נאדה. כך שלמעשה לא רק שהוא משתמש כמוני וכמוך הוא גם אחד שלא תורם לפורום בנושא הNBA ובעיקר ממלא את הפורום בשטויות שלא קשורות אליו. ולמרות כל זאת חלק מהפורום נוטה להאדיר אותו מסיבות שאני לא מבין (ואשמח אם תסביר לי)- הרי הוא לא תרם לפורום יותר מכל אחד אחר. ואני אשמח אם תתפוס אותי בתור בן אדם יחיד. אני לא מבין למה צירפת אותי ואת עבוד ביחד. אני כתבתי בפירוט את הבעיה שלי עם לס ואת הבעיה שלי עם מלקולם אקס. אין לי מושג מהי ההרגשה של עבוד בנושא. ואגב- שים לב שאני דווקא כותב הכי עניינית שאפשר. יש לי בעיה ואני מציג אותה באופן נהיר לכולם. אני גם לא נכנס לפסים אישיים ומדבר על דכאון של הבן אדם שמולי או אומר שהאדם שמולי "מתבכיין". אתה הוא זה שעשית זאת.

ikrmr

New member
גם עם יותר אחוזים אתה לא צריך לפרוש

בס"ד רובם ככולם של דבריך בפורום הם מוסיפים ידע ועניין בתחום הקשור לפורום. היו אכן דברים לא טובים שלא היו צריכים להיות כמו מה שאמרת שלא תחזור על זה שהיה בשרשור עם הארכת זמן משחק הכדורסל ובדברים לשימי. אך אלה מיעוט של דבריך, וגם הבטחת שלא תחזור על דברים כאלו. ובנוסף, מה שטענו נגדך על שאתה מזכיר את גילך וזה מראה על חוסר ביטחון עצמי וכו', גם אם זה נכון, זה אינו פשע ולא בושה, ובכל מקרה מבחינה אובייקטיבית, תרומה לפורום חיובית ונחוצה עם ידע רב שאין לרבים, או שאין לרבים ידע ברמה שלך בנושאים שאתה מדבר עליהם בפורום (יכול להיות גם נושאים שאתה מעלה שבו יש לרבים ידע מכובד, אך אתה מוסיף את הידע מהצד שלך), לכן גם אם יותר מ-10% מתנגדים, אין לך שום סיבה לפרוש מהפורום. אני משוכנע שהרוב וייתכן אף רוב גדול מרוצים מתרומתך לפורום, גם אם יש דברים שלא מוצאים חן בעיניהם ומתנגדים להם.

Oxycodone

New member
מנחם והופס לא מפריעים לאף אחד

מנחם מביא הרבה ידע ולהט לפורום , וצריך לזכור ולהעריך שהוא בן 70 וכותב לנו מיבשת אחרת ומשתתף בפורום ומעורר עניין , זאת הצורת כתיבה שלו וזה מה יש. אני לא מבין מה הבעיה עם זה ? לא חייבים לקרוא ולהשתתף בכל מה שמנחם כותב. זה לא הגיוני לקחת בצורה אישית דברים שנכתבו בפורום באינטרנט. אם אתה לא רוצה להכנס לויכוחים , אל תגיב להודעות של מנחם. בסך הכל התוספת של הופס , שזה מלקולם איקס , מנחם והקוראים שבאו דרך אתר הופס מוסיפים עניין ודיונים לפורום וזה מעולה. טייק איט איזי , גם בזמנו שאנשים פה נהנו ממשחק ההימורים רצית לפרוש מהפורום.

the mnm factor

New member
העם עם הגולן!

אפשר לדעת למה אתה מדבר בשם הפורום? עבוד לא טען שמנחם לס, מלקולם אקס או האיחוד עם הופס מפריעים לפורום נכון? הוא דיבר רק בשם עצמו אז מי אתה שתטען בשם כולם ש"מנחם והופס לא מפריעים לאף אחד"? אני שונא שמדברים בשמי, בין אם העובדה נכונה לגביי או לא.

Oxycodone

New member
העובדות מדברות בעד עצמן,

עבוד טוען שהחיבור עם אתר הופס והפרופסור לא לרוחו, ולכן הוא נגרר לויכוחים ופורש מהפורום. איני יודע מה אתה חושב על האיחוד עם הופס, אבל העובדה היא שבנתיים רק עבוד הונג קונג מתלונן. לעומת זאת העובדות הן שמאז השיתוף פעולה יש בפורום הרבה דיונים וגולשים, אפילו שאנחנו בפגרה ואין משחקים. חוץ מזה ברוב הדיונים שמנחם פותח יש הרבה משתתפים והענות, משמע שלרוב גולשי הפורום אין בעיה עם השיתוף. אתם פשוט צריכים להפסיק להטפל לקטנות, אז צורת הכתיבה של מנחם קצת מוזרה לכם, ופה ושם הוא כתב דברים שגרמו לכם להרים גבה. זה לא אומר שאתם צריכים להתנגח פה בכל שרשור. בסך הכל כולם פה אוהבים NBA והפורום אוחד כדי לקבל חשיפה לכמה שיותר קהל, אבל זה לא שמנחם גונב את הבמה, יש מקום לכולם. אני אישית מאוד נהניתי מהאוף טופיקס, ולמשל ממידע שמנחם נתן על האברגליידס בפלורידה וקרוקודילים , ואתה מתחרויות ריצה , חלק מתחרויות טניס ושחייה, יש מקום לכולם.

the mnm factor

New member
אלה לא עובדות. אלה ראיות נסיבתיות.

אבל אתה צודק באופן כללי- אין ספק שהפורום תוסס ואני חושב שלמנחם לס יש חלק בזה. הוא עושה הרבה דברים שבעיני שנויים במחלוקת ואני אמשיך להיות ביקורתי כלפיי הדברים הללו כי הפורום חשוב לי- למרות זאת הוא גם תורם הרבה לפורום ואני משוכנע שהיה יכול לתרום הרבה יותר אם היה גם משתתף בשרשורים שלא הוא פתח (שים לב- ברב המקרים לס כותב רק בשרשורים שהוא פתח או שקשורים אליו ישירות). לי אין שום בעיה עם זה שהוא תורם, להיפך. לי יש בעיה עם זה שאחד מהכותבים הותיקים בפורום (שעוד הגיע מפורום כדורסל) ואחד הכותבים החביבים עליי בפורום מחליט לעזוב את הפורום בגלל וויכוחים עם משתמש אחר שתורם הרבה פחות לפורום ובעיקר מזבל את השכל. ולא, לי אין שום בעיה להיות ישיר- אני מדבר על שם המשתמש מלקולם אקס.

המשתגר

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

לא מבין איך אנשים מצליחים לראות דבר רע בזה שכותב פה מנחם וה-X. פשוט לא ברור. אבל אם תסלח לי עבוד, אתה גם הצלחת למצוא רע במשחק הכי תמים בעולם שפתח כאן OREL, תחרות כתיבת סיפורים... בדרך לא ברורה הצלחת למצוא פסול באותו המשחק וגררת על הדרך פרישה של CACHE (אם אני זוכר נכון) מהפורום. תפסיקו לחפש מה לא בסדר בכל העולם, ותנסו לקבל דברים קצת שונים, ואנשים שחושבים קצת שונה מכם.

למעלה